REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Dvimetis rastas tvenkinyje  (nuotr. 123rf.com)

Antradienio rytą šalį apskriejo tragiška žinia – Skuodo rajono Daujotų kaime į tvenkinį prie pat namų įkrito dvimetis berniukas.

13

Antradienio rytą šalį apskriejo tragiška žinia – Skuodo rajono Daujotų kaime į tvenkinį prie pat namų įkrito dvimetis berniukas.

REKLAMA

Tragedija įvyko pirmadienį, kaip skelbiama policijos suvestinėje, 11 valandą 42 minutės.

Tėvas dirbo priešgaisrinėje gelbėjimo tanyboje

Pirminiais duomenimis paaiškėjo, kad gyvenamojoje sodyboje už ūkinio pastato esančiame vandens telkinyje rastas 2016 metų gimusio paskendusio berniuko kūnelis.

tv3.lt susisiekė su Skuodo priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininku Vaclovu Kirsenka. Jo teigimu, nuskendusio berniuko šeima buvo labai tvarkinga, darbšti, o berniuko tėtis, kuriam šiuo metu – 43 metai, pats dirbo priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje.

„Mes visi esame sukrėsti. Mums visiems šokas. Šeima buvo tvarkinga, šis berniukas buvo šeimoje pagrandukas, du vaikus šeima jau užauginusi, jie gyvena atskirai.

REKLAMA
REKLAMA

Tą dieną, kai įvyko tragedija, viskas vyko labai greitai – šeima kieme tvarkė malkas ir po kelių minučių pastebėjo, kad aplink nėra vaikučio“, - pasakojo V.Kirsenka.

REKLAMA

Bendruomenė padės kiek reiks

Pasiteiravus, ar šiuo metu nelaimės ištiktai šeimai gali būti reikalinga neabejingų skaitytojų finansinė parama, viršininkas teigė, kad šeima buvo tvarkinga ir atsakinga, todėl pagalbos, tikėtina, nereikės.

„Mes patys, bendruomenė ir kolegos, padėsime tiek, kiek reikės“, - sakė viršininkas

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Andromeda Grauslienė patikino, kad nelaimė įvyko staiga, kai visa šeima kartu su giminaičiais buvo kieme, tvarkė malkas.

„Nežinau, ar šalia buvo daugiau vaikų – faktas tik tas, kad po kelių akimirkų šeima pamatė, kad nėra vaikelio“, - patikslino policijos atstovė. 

REKLAMA
REKLAMA

Dar vienas nuskendęs dvimetis – Panevėžio rajone

Primename, kad visai neseniai šalį sukrėtė ir dar viena tragedija, kai Panevėžio rajone nuskendo netikėtai iš kiemo dingęs dvimetis Rokutis.

Sausio pabaigoje dingusio mažylio kūnas buvo rastas praėjusią savaitę Steponiškių kaime. Vaiko kūną upėje rado žvejys.

Apie vaiko dingimą policijos pareigūnus sausio 31 d. informavo jo tėvai – jie nurodė, kad neranda kieme su tėvu buvusio berniuko.

Netoliese sodybos teka Nevėžio upė, todėl buvo keliama nelaimingo atsitikimo versija, kad vaikas galėjo nuslysti į vandenį ir būti nuneštas srovės.

Dingusio dviejų metukų Roko ieškojo gausios gyventojų ir pareigūnų pajėgos. Vaiko paieškai buvo pasitelkti kinologai su šunimis, gelbėtojai-narai, kariai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sausio 31-ą šeima leido laiką namuose – motina su vaiku buvo kambaryje, o tėvas nuosavo namo kieme skaldė malkas.

Netrukus vaikas išėjo pas tėvą. Tačiau mama nė neįtarė, kad tai pasibaigs taip, kaip pasibaigė. Po kiek laiko, pasakojo mama, iš lauko grįžo ir vaikelio tėvas.

Supratę, kad nei tėtis, nei mama nematė į lauką išėjusio mažylio, pradėjo šukuoti kiemą ir pievas, esančias aplink jį.

Netrukus ant kojų buvo sukeltos ir specialiosios tarnybos. Didžiausia vaiko tėvų baimė iš pradžių buvo visai šalia namo tekanti Nevėžio upė.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų