REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Būdamas 28 metų mirė didžėjus Avicii

Penktadienį pramogų pasaulį sudrebino vieno geriausiai žinomų didžėjų Avicii mirtis. Kiekvieną dieną žiniasklaidoje atsiranda naujų detalių apie jauno, vos 28 metų, vyro mirtį.

33

Penktadienį pramogų pasaulį sudrebino vieno geriausiai žinomų didžėjų Avicii mirtis. Kiekvieną dieną žiniasklaidoje atsiranda naujų detalių apie jauno, vos 28 metų, vyro mirtį.

REKLAMA

“The Sun” publikavo straipsnį, kuriame pateikiamos kai kurios šokiruojančios detalės iš vieno paskutinių interviu su Avicii.

Pasak interviu, Avicii laikėsi “alkoholio dietos”: naktį gerdavo šampaną, viskį gerdavo lėktuvuose, vyną – oro uoste.

Kaip pats didžėjus sakė “GQ” žurnalo straipsnyje, visur, kur tik važiuodavo, liedavosi alkoholis.

“Įsivaizduokite, jūs visą laiką keliaujate, gyvenate ant lagaminų, visur, kur esate, liejasi alkoholis, tam atsispirti neįmanoma”, - sakė vyras.

Žurnalistas patikslina, ką reiškia Avicii “dieta”. Tai energinis gėrimas “Red Bull”, nikotinas ir alkoholis.

REKLAMA
REKLAMA

Jis sakė, kad buvo savaičių, kai gerdavo tik šampaną ir viskį.

“Aš buvau toks nervingas”, - kalbėjo jis apie savo ankstyvą karjerą.

“Aš tiesiog supratau, kad turiu įprotį, kad tik alkoholis man padeda nusiraminti, pasitikėti savimi, visa tai gaudavau iš alkoholio”, - sakė vaikinas.

REKLAMA

Avicii prisiminė, kaip po tokios “dietos” jis atsidūrė ligoninėje, kur Niujorke praleido 11 dienų.

Kiek vėliau vyras bandė sumažinti alkoholio dozes.

Tačiau kaip atskleidžia su didžėjumi kalbėjęs žurnalistas, net pokalbio metu vaikinas gėrė alkoholį.

Švedų didžėjus, kurio tikrasis vardas buvo Timas Berglingas, buvo rastas negyvas Omano karalystės sostinėje Maskate, sakoma pranešime. Didžėjaus mirties priežastis neskelbiama.

„Šeima priblokšta ir mes prašome visų gerbti jų privatumo poreikį šiuo sunkiu metu. Daugiau pareiškimų nebus“, – sakoma atstovo pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Viešbučio „Muscat Hills Resort“ didžėjus Maitrai Joshi sakė matęs Avicii prieš jo mirtį ir supratęs, kad šokių muzikos superžvaigždė pirmą kartą atostogavo Omane.

„Kitą dieną vėl jį pamačiau ir vėl jis elgėsi draugiškai, kukliai, padarė kelias nuotraukas“, – elektroniniame laiške naujienų agentūrai AFP rašė M. Joshi.

Avicii buvo tarp pirmųjų didžėjų, prasiveržusių į pagrindinę muzikos srovę. Jis sukūrė pasaulinį hitą iš „Coldplay“ dainos „A Sky Full of Stars“, kuriai pridėjo energingą elektroninį elementą.

Jis taip pat padėjo įrašyti naujausią Madonnos albumą. Socialiniame tinkle „Instagram“ ši popmuzikos superžvaigždė paskelbė savo ir Avicii nuotrauką, prie kurios prirašė: „Taip tragiška. Sudie, brangus mielas Timai. Išėjęs per greitai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tarp didžiausių jo individualių hitų yra „Wake Me Up“, kuris 2013 metais Europoje buvo atsidūręs populiariausių dainų sąrašų viršūnėse.

2015 metais jis didžėjavo per Švedijos princo Carlo Philipo (Karlo Filipo) ir jo nuotakos Sofios (Sofijos) vestuvių priėmimą. Pasirodžius naujienoms apie Avicii mirtį karališkoji pora paskelbė pareiškimą, kuriame sakoma: „Mums teko garbė jį pažinoti ... Žavėjomės juo kaip menininku ir kaip nuostabiu žmogumi.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų