REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
56
Kate Middleton  (nuotr. Vida Press)

Britų spauda praneša, kad Kembridžo hercogienei Kate Middleton prasidėjo gimdymas.

56

Britų spauda praneša, kad Kembridžo hercogienei Kate Middleton prasidėjo gimdymas.

REKLAMA

36 metų Kate paguldyta į privatų Londono centre esančios ligoninės sparną „Lindo“. Ją atlydėjo Williamas, sakoma Kensingtono rūmų pareiškime. Ligoninė yra už 1,6 km nuo Kensigtono rūmų, kuriuose pora gyvena.

Karališkosios šeimos gerbėjai prie ligoninės budi jau kelias pastarąsias dienas.

Kiekvieną žinomos moters žingsnį nuo žinios apie nėštumą sekė ne tik spauda ir paparacai, bet taip pat ir internautai. Dalis jų spėliojo, kokios lyties trečioji atžala gims princo Williamo ir Kate šeimai.

Nors Kate dažnai vilkėdavo rožinės spalvos drabužios, vis dėlto kalbas apie mergaitės gimimą nustelbė princo pasisakymas per futbolo rungtynes. Besidžiaugdamas Jacko Grealisho įvarčiu jis pasakė, kad savo vaiką pavadins Jacko vardu.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad pirmojo kūdikio, kurį pavadino George'u, pora susilaukė 2013 metų liepos 22 dieną. Jis gimė toje pačioje ligoninėje. Princas George – trečias žmogus eilėje į sostą po monarchės Elizabeth II vyriausiojo sūnaus, sosto įpėdinio princo Charleso ir jo vyresnio sūnaus princo Williamo. Jis turi Kembridžo princo titulą.

2015-aisiais porai gimė antroji atžala – gegužės 2-ąją jie susilaukė dukros Charlotte, gimusios toje pačioje ligoninėje, kaip ir jos brolis George‘as – Šv. Marijos ligoninėje, Padingtone.

REKLAMA
REKLAMA

Būsimas kūdikis bus karalienės Elizabeth II (Elzbietos II), kuriai šeštadienį suėjo 92-eji, ir jos vyro princo Philipo (Filipo) šeštas provaikaitis.

Tikėtina, kad kūdikis gimti turėtų dar šiandien. Gimdydama George'ą K. Middleton ligoninėje užtruko 24 valandas, o Charlotte – vos 10 valandų.

Poros akimirkos – mūsų galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų