REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Alytaus rajono Daugų miestelio žmonės pakraupę: rajono valdžia elgiasi kaip privačioje bendrovėje.

Alytaus rajono Daugų miestelio žmonės pakraupę: rajono valdžia elgiasi kaip privačioje bendrovėje.

REKLAMA

Prieš šešerius metus rekonstruota sena irklavimo bazė. Už Europos Sąjungos pinigus įrengtas viešbutis, konferencijų salės, ežero pakrantėje padarytos vaikų žaidimo aikštelės.

Žmonės džiaugėsi, kad turės moderniai ir gražiai įrengtą vietą, kur galės leisti laiką.

Džiaugsmas baigėsi

Tačiau džiaugsmas truko neilgai. Dabar atėję į bendruomenei skirtą vietą pabučiuoja spyną, teritorija užrakinta ir į ją patekti gali ne bet kas.

Užrakinus vartus, daugiškiams lieka neprieinama vaikų žaidimo, krepšinio, automobilių stovėjimo aikštelės.

O prie ežero reikia brautis kone per krūmynus. Kad už Europos Sąjungos pinigus modernizuota sporto bazė tapo kone privačia, sako ir kiti Daugų gyventojai. Kartais žmonės mato, kad čia vyksta pokyliai ar kitokie renginiai.

REKLAMA
REKLAMA

Nebeliko kam sportuoti

Alytaus rajono valdžia net neslepia, kad Daugų gyventojai ne visada galės patekti į buvusios sporto bazės teritoriją. Teigiama, kad sporto centrą į pokylių vietą teko perdaryti, nes Dauguose nebeliko kam sportuoti. Esą nė vienas treneris neapsiėmė mokyti vaikų irkluoti. Todėl buvo nuspręsta visą kompleksą nuomoti – asmeninėms šventėms, įmonių renginiams, konferencijoms. Dėl to ir dar viena tvora atsirado.

REKLAMA

Buvusioje irklavimo bazėje patogiai gali išsimiegoti 25 žmonės, yra dvi didelės konferencijų salės, dvi mini virtuvės, tualetai, dušai, vos už kelių metrų – Daugų ežeras. Už visą kompleksą prašoma 500 eurų parai.

Dvivietis kambarys kainuoja 20 eurų. Buvusią sporto bazę prižiūri Alytaus meno ir sporto mokykla. Šios vadovė sako, kad norinčių čia švęsti ar ilsėtis kol kas nedaug.

Nors teigiama, kad Daugų gyventojai į sutvarkytą teritoriją negalės patekti tik tuomet, kai vyks pobūviai, žmonės sako, kad buvusi irklavimo bazė rakinama ir tada, kai niekas nevyksta.

Išsamiau - reportaže: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų