REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Viktorija Perminaitė (nuotr. SCANPIX)

Legendinė merginų grupė „Mango“ šiais metais švenčia ypatingą jubiliejų – 20 metų kartu scenoje. Paminėti šią progą grupės narės nusprendė garsiai – rudenį Lietuvoje surengs išskirtinį koncertą savo gerbėjams. Jau 8 metus Londone gyvenimą kurianti atlikėja Viktorija Emanuel neslepia – koncerto su merginomis ji laukia su nekantrumu.

15

Legendinė merginų grupė „Mango“ šiais metais švenčia ypatingą jubiliejų – 20 metų kartu scenoje. Paminėti šią progą grupės narės nusprendė garsiai – rudenį Lietuvoje surengs išskirtinį koncertą savo gerbėjams. Jau 8 metus Londone gyvenimą kurianti atlikėja Viktorija Emanuel neslepia – koncerto su merginomis ji laukia su nekantrumu.

REKLAMA

TV3 gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“ kūrėjai apsilankė Anglijoje, kur žinoma moteris papasakojo ne tik apie naują gyvenimą, meilę septyneriais metais jaunesniam sutuoktiniui, bet ir jaudulį, kurį patiria kaskart lipdama ant scenos.

Viktoriją Lietuvos publika iki šiol atsimena puikiai – žavi šviesiaplaukė kone dešimtmetį buvo pavergusi kiekvieno melomano širdį. Tačiau išsiskyrus „Mango“ merginų keliams, atlikėja pasirinko visiškai kitą kelią. Įsikūrusi Londone, V. Emanuel dingo iš viešumos, rado širdžiai mielą darbą, sutiko gyvenimo meilę.

„Turėjau gyvenime tamsesnį periodą, kurio metu pati nežinojau, ko noriu, kuria kryptimi eiti. Spontaniškai viską mečiau ir išvažiavau. Dabar galiu pasakyti, kad tai vienas geresnių mano gyvenimo žingsnių“, - laidoje „Raudonas kilimas“ sakys „Mango“ žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA

Emigravusi Viktorija įsidarbino kazino, o visai netrukus viename vakarėlyje susipažino su būsimu vyru Paulu. Laidos žiūrovams moteris atskleis ir nuotaikingą judviejų pažinties istoriją.

REKLAMA

„Susipažinome per Helovino vakarėlį, kuris vyko laive. Po vakarėlio laive vyko afterparty, prieš kurį Paulas man įkišo savo numerį ir prašė, kad atvažiuočiau. Nors buvau kitame Londono gale, iššokau iš taksi ir nuvažiavau“, - šypsosis Viktorija.

Lemtinga pažintis ir svaiginančiai romantiška draugystė baigėsi linksmomis poros vestuvėmis ir laimingu šeimyniniu gyvenimu. Tačiau, kaip ir visos poros, sutuoktiniai neišvengia ir barnių, kuriuos, pasak moters, sprendžia paprastai: „Jis turi kažką savyje, kad negali ant jo pykti. Jeigu ir supykstu, pati ateinu ir atsiprašau. Gerai pagalvojus, juk ne tam tuokeisi, kad nekalbėtum tris dienas.“

REKLAMA
REKLAMA

„Raudonas kilimas“ komandai V. Emanuel atskleidė esanti kaip niekuomet laiminga, tačiau su nostalgija prisimins metus, praleistus scenoje, karjeros aukštumas, pasidalins mintimis apie pramogų pasaulio skirtumus tada ir dabar.

Dabar nieko nebestebina gundančios atlikėjų fototosesijos, tačiau prieš kone dvidešimt metų grupės „Mango“ merginos buvo kone pirmosios dainininkės Lietuvoje, apsinuoginusios prieš fotoobjektyvą.

„Tuo metu dar mokykloje mokėmės. Įsivaizduokit, visa mokykla ūžė. Jei gerai atsimenu, Astą net pas direktorių kvietė. To labai smarkiai nenorėdami, sukėlėm skandalą“, - juoksis Viktorija.

Nors veiklos žaviai moteriai šiandien tikrai netrūksta, ji su mielu noru pasineria į įvairias avantiūras ir naujas patirtis. Visai neseniai Viktorija tapo lietuvių ir švedų sukurto skysto trikolageno produktų linijos „FenoQ Tricollagen Peptide ir MicroHyaluron“ kūrėjų organizuotos prekės ženklo veidų atrankos Londone komisijos nare.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Emigravęs grožis“ – taip vadinosi puikiai odos, plaukų, nagų ir sąnarių būklei palaikyti skirtų produktų kastingas, kuriame dalyvavo įvairaus amžiaus emigravusios lietuvaitės. Moterys komisijos narėms papasakojo neįtikėtinas gyvenimo istorijas, skaudžius išgyvenimus ir norą apie moterų vidinį ir išorinį grožį kalbėti garsiai.

Tapusi komisijos nare V. Emanuel taip pat sutiko pasidalinti mintimis apie grožį, o laidos „Raudonas kilimas“ žiūrovams moteris pasakos, kad pati, būdama jau nebe jaunutė mergaitė, o žavi, brandi moteris, rūpinasi savo išvaizda. Viktorija atskleis, kad dažnai išbando įvairius produktus grožiui, tačiau pirmenybę skiria lietuviškiems.

„Man tiesiog gražu, kai moteris yra graži. O graži moteris yra sveika moteris. Sveika oda, tvirti nagai, gražūs plaukai – tai ne tik kuria moters grožį, bet ir atskleidžia, jog ji yra sveika. Labai džiaugiuosi tokiomis naujovėmis, kaip geriamas hialiuronas. Nereikia jokių intervencijų, adatų, o poveikis odai pasimato jau po penkių dienų vartojimo“,- savo grožio ritualais dalinsis žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų