REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Tragiška avarija Pilaitės ir Laisvės pr. sankryžoje nuotr. Broniaus Jablonsko

Po to, kai šiąnakt tragiškai žuvo jauna moteris, „CityBee“ išplatino viešą komentarą.

31

Po to, kai šiąnakt tragiškai žuvo jauna moteris, „CityBee“ išplatino viešą komentarą.

REKLAMA

„Visa komanda yra sukrėsta ir reiškia giliausią užuojautą netektį išgyvenantiems žuvusiosios artimiesiems. Šiuo metu padedame teisėsaugai tirti šį įvykį, suteikdami visą reikalingą informaciją.

Mes smerkiame, kad Lietuvoje yra tokių neatsakingų vairuotojų, kurie sėda už vairo neblaivūs. Tai – didžiulė problema, kuri sukelia siaubingus ir skausmingus padarinius”, – Lukas Yla, CityBee vadovas.

Avariją sukėlė girtas nuomojamo „CityBee“ automobilio „VW Golf“ vairuotojas. Nuo Pilaitės pusės atskriejęs automobiliu „CityBee“ atskriejęs vairuotojas rėžėsi į taksi paslaugas teikiančio pavėžėjo automobilį „Toyota“.

Keleivius vežantis pavėžėjas stovėjo prie sankryžos, laukė žalios.

Smūgis į „Toyota“ galą buvo labai smarkus – į pavėžėjo automobilį atsitrenkęs vairuotojas su „VW Golf“ matyt nė nepristabdė. Per avariją nesmarkiai dar apgadintas kitas prie sankryžos stovėjęs automobilis. Per avariją išsiliejo degalai – ugniagesiams dar teko pasirūpinti, kad nekiltų gaisras. Dėl avarijos buvo visiškai sustabdytas eismas.

Žuvo keleivė iš pavėžėjo automobilio. 27-erių merginą bandė gaivinti medikai, tačiau jos gyvybė užgeso greitosios automobilyje.

Anot liudininkų, pat kaltininkas, pusamžis „CityBee“ vairuotojas beveik nenukentėjo. Išlipęs iš sudaužyto „VW Golf“ jis puolė visus tikinti esąs visai blaivus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų