REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Gali būti, kad be jokios priežasties padidės optimizmo jausmas, noras ką nors tikslingai veikti, siekti. Galite gauti žinią iš toli arba patys ieškosite galimybių su kažkuo susisiekti, susipažinti. Turėsite progą padaryti gerą įspūdį įtakingam asmeniui.

Tauras

Nusimato darbai, rūpesčiai, dėl kurių jausitės įsitempę. Išorinės įtakos bus tokios nevaldomos, kad ne visus planus pavyks realizuoti taip, kaip įsivaizdavote. Visgi kūrybinėje srityje galite daug nuveikti, sublizgėti originalumu, ekspresija.

Dvyniai

Visą dieną su kaupu bus ir rūpesčių, ir išlaidų. Diena žada netikėtus susitikimus, bet ne visi jie džiugins. Vis dėlto nerimą turėtų išblaškyti patinkančio asmens dėmesys. Galbūt dalyvausite masiniame renginyje.

Vėžys

Tai nemažų iliuzijų diena, tad vertėtų atsargiau žvelgti į siūlomas naujoves, peršamus pirkinius. Neskubėkite ir būsite pirmi. Prieštaringai klostysis ir asmeniniai santykiai. Keisis ribos, susijusios su draugyste ir meile. Nesipykite su mylimaisiais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galite gauti pasiūlymą, susijusį su verslu, darbu ar kt. Pasitikėkite savimi ir nelaukite nei pritarimų, nei paskatinimų. Greičiausiai rezultatą pasieksite patys. Svarbu, kad nauja iniciatyva tuoj pat neišblėstų.

REKLAMA

Mergelė

Pasižymėsite iniciatyva, kūrybingumu. Seksis stiprinti turtines pozicijas. Galimas perspektyvus pasiūlymas. Tačiau labai lengva sukomplikuoti meilės ir piniginius santykius, būti demaskuotiems dėl dvigubo žaidimo ar pan.

Svarstyklės

Šiandien daug bendrausite su artimaisiais, kaimynais. Per ilgas liežuvis gali pridaryti problemų, būkite taktiški. Visgi jei esate kūrybingi ir aktyvūs, sugebėsite rasti išeitį iš bet kokios situacijos.

Skorpionas

Jausite permainingas įtakas ir nuotaikas. Galbūt rūpesčių sukels artimas žmogus, arba pristigsite pinigų, sutarimo namuose. Pasistenkite atkurti santykių darną namuose, kartu su artimaisiais padirbėkite, pasilinksminkite.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Ši diena skatins kūrybingumą, polėkį, bet tuo pačiu gali atnešti keistų netikėtumų, susijusių su vaikais, artimaisiais. Tikriausiai suprasite, kad dėl įvairių reikalų buvote kiek pamiršę artimus ir brangius žmones. Pasistenkite tai kompensuoti.

Ožiaragis

Turėtų neblogai sektis dalykinė veikla. Galbūt kils minčių apie tai, kad reikia keisti darbą, gyvenimo būdą ar aplinką. Neskubėkite apie tai kalbėti garsiai. O tuo tarpu pravartu didesnį dėmesį skirti sveikatai, mitybai, grožio profilaktikai.

Vandenis

Domins kūrybiniai ir dalykiniai projektai, kitų žmonių mintys, jų požiūris į jūsų sumanymus. Jeigu kažką organizuojate ar konkuruojate, nesiliausite nerimauti, nes būsite stebimi ir vertinami. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu.

Žuvys

Galimos problemos reikaluose, susijusiuose su vertybiniais popieriais, paskolomis, alimentais. Tikėtini neplanuoti susitikimai. Sunku bus atsiginti pagundos leistis į nuotykius. Kažin ar tuoj neteks kalbėti apie problemas dėl neištikimybės.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų