REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Kasdieninės Emmos Hulse asmenukės (nuotr. asm. archyvo)

Emma Hulse – 25-erių mergina, praėjusią savaitę, kone labiausiai apkalbėta visoje Lietuvoje. Po dalyvavimo vienoje pokalbių laidoje, ji tapo tikrai interneto sensacija.

12

Emma Hulse – 25-erių mergina, praėjusią savaitę, kone labiausiai apkalbėta visoje Lietuvoje. Po dalyvavimo vienoje pokalbių laidoje, ji tapo tikrai interneto sensacija.

REKLAMA

„Mano draugas yra mano vergas." „Aš per graži dirbti“ – tai vos kelios laidos metu ištartos Emmos frazės, kuriomis internautai ėmė žongliruoti. Apsukrūs verslininkai šiomis frazėmis pradėjo ženklinti kuriamus marškinėlius, puodelius ir kitokius suvenyrus.

Kiek nurimus aistroms, naujienų portalas tv3.lt pakalbino šiuo metu Londone gyvenančią ir vos per parą išgarsėjusią Emmą Hulse.

Pasirodo, kaip teigia pati Emma, savo dalyvavimu laidoje ji tenorėjo išprovokuoti lietuvių reakcijas. „Žmonės silpni, jie paslydo“, - ne kartą pokalbio metu paminės Emma.

Komentarus priima kaip juoką

Natūralu, kad vos po vienos laidos užgriuvęs dėmesys galėtų išmušti iš vėžių net stipriausią asmenybę.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto Emma tvirtino, kad tai jos nė kiek nepalaužė – anaiptol, toks elgesys buvo suplanuotas, o reakcijų jai pavyko sulaukti būtent tokių, kokių ji ir norėjo.

REKLAMA

„Mano galvoje taip buvo suplanuota. Maniau, kad reakcijų bus dar daugiau, todėl nelabai rūpinuosi tuo, kad vyksta. Tie komentarai ir nuotraukos manęs neveikia – man čia kaip juokas.

Aš žinau, kad taip neatrodau tikrame gyvenime, todėl neturiu laiko sekti to, kas vyksta internete“, - pokalbį pradėjo Emma.

Į Lietuvą keltis neketina

Pasiteiravus, kuo mergina tokia užsiėmusi ir ką kasdien Londone veikia, ji tvirtino bandanti gelbėtis nuo kaitrios saulės. 

„Dabar bandau nenumirti nuo saulės, nes Londone labai karšta. Mano gyvenime, be dalyvavimo toje laidoje, pastaruoju metu nutiko daug įvairių dalykų. Net negalėjau ir neturėjau kada galvoti apie spaudą.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, po laidos sulaukiau daug darbo pasiūlymų, tačiau dauguma jų – darbai Lietuvoje. Siūlo dirbti laidose, siekti modelio karjeros, bet aš neplanuoju grįžti į Lietuvą.

Aš esu ne Vilniuje, todėl pasiūlymai manęs nedomina. Lietuvoje buvau ne pirmą kartą. Buvau čia daug kartų, tačiau žmonės čia kitokie. Gyventi čia tikrai negalėčiau. Man čia per daug nuobodu.

Londone turiu daug draugų ir pažįstamų, daug klubų ir barų“, - pasakojo Emma.

Vaikinas – aktorius iš Lenkijos

Laidos metu nuskambėjo viena aštresnių Emmos frazių, kuomet su ja atvykusį vaikiną, mylimąjį, ji pavadino vergu.

Dabar Emma sako, kad visa tai buvo vien dėl žmonių reakcijų ir troškimo sukelti daugiau emocijų. „Tas žodis sukėlė pasipiktinimą, tačiau tai, ką sakau, yra dėl reakcijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gyvenu dėl reakcijos. Man patinka komentarai. Man juokas ir aš gerai jaučiuosi.

Po laidos mane žmonės žino, apie mane kalba, todėl buvo prasmė pasakyti tai, ką pasakiau. Žmonės paslydo, jie silpni. Mano draugas yra iš Lenkijos. Jis aktorius, atvažiavęs dirbti į Londoną“, - pasakojo Emma.

Palaikymas iš šeimos

Smalsu, ką po ažiotažą sukėlusios laidos Emmai sakė draugai ir šeima? „Tėvai žino, kokia aš esu. Jie man nieko blogo nesakė.

Nelabai daug apie tai su jais kalbėjau, bet jie žino, kad tai, ką pasakau, nebūtinai yra apie tai, ką galvoju. Aš norėjau, kad žmonės darytų memus, nuotraukas.

Man pavyko pasiekti tą tikslą. Kelias nuotraukas, kurias mačiau, nusiunčiau draugams – visi juokėmės“, - šypsojosi Emma. 

REKLAMA

Kasdien taip lūpų nedažo

Emmos socialiniame tinkle – daugybė nuotraukų, kuriuose ji pozuoja vos prisidengusi kūną. Į gatvę ji nebijo išeiti atidengusi kojas, krūtinę.

Vis dėlto kalbėdama su tv3.lt, ji prisipažino kasdien taip neatrodanti. Ji net išdavė, jog lūpų nesidažo kasdien taip, kaip jos buvo padažytos laidoje.

„Žmonės daug komentavo apie ryškiai nudažytas lūpas, bet aš jų taip niekada nesidažau. Man atrodo, kad jeigu būčiau apsirengusi kitaip, nesulaukiau tokių komentarų. Tie žodžiai ir replikos, kurių sulaukiau laidoje buvo tam, kad mane išprovokuotų“, - atviravo Emma.

Netrukus ji pridūrė nė kiek nesigailinti dėl to, kad tapo žinoma vos per vieną dieną. „Taip, aš deaktyvavau savo feisbuką ir instragramą, tačiau vien dėl to, kad mano telefono baterija ėmė išsikrauti ir aš negalėjau normaliai gyventi.

Net nešiau taisyti telefoną. Norėjau skirti laiką savo draugams, o ne toms nuotraukoms ir komentarams. Aš jų nebijau ir jie manęs nė kiek neliūdina“, - pokalbį baigė Emma ir pridūrė žinanti, jog tikrai neatrodo taip, kaip nuotraukose, kurios akimirksniu ėmė plisti socialiniuose tinkluose.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų