REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Pasvalio „Pieno žvaigždės“ – Panevėžio „Lietkabelis“ (nuotr. Fotodiena.lt)

Praėjusiame Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) ture pergalę iš rankų išleidęs Panevėžio „Lietkabelis“ (20-13) buvo arti dar vienos tokios klaidos.

31

Praėjusiame Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) ture pergalę iš rankų išleidęs Panevėžio „Lietkabelis“ (20-13) buvo arti dar vienos tokios klaidos.

REKLAMA

Vis tik Ramūno Butauto auklėtiniai išvykoje 94:85 (20:19, 34:23, 19:19, 21:24) palaužė Pasvalio „Pieno žvaigždes“ (13-19).

Svečiai pabėgo antrojo kėlinio pradžioje. Po taiklių Vaido Čepukaičio baudų metimų tritaškį pataikė Arnas Velička, po du taškus pridėjo Simas Jasaitis ir Žanis Peiners, o spurtą 11:2 užbaigė Darjušas Lavrinovičius, taip „Lietkabeliui“ suteikęs dviženklę persvarą (34:24).

Dar prieš ilgąją persvarą panevėžiečiai jau kone pradėjo triuškinti „Pieno žvaigždes“. Donatas Tarolis -realizavo 4 baudų metimus iš eilės ir Ramūno Butauto auklėtiniai pirmavo 48:31.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiajame kėlinyje „Lietkabelis“ per minutę surinko 6 taškus ir vėl džiaugėsi įtikinamu pranašumu (70:52), tačiau šeimininkai į tai atsakė atkarpa 9:0 ir po Tomo Lekūno tritaškio pasvaliečių deficitas aptirpo iki vienaženklio (61:70).

REKLAMA

Ketvirtajame kėlinyje panevėžiečiai krito į dar gilesnę duobę. „Pieno žvaigždės“ spurtavo 13:0 ir iki kėlinio pabaigos likus 5 minutėms, Jahenns Manigat sumažino šeimininkų deficitą iki minimumo (74:75). „Lietkabelis“ šio spurto metu taškų nepelnė daugiau nei 5 minutes.

Pasvaliečiai ir toliau laikėsi koviniu atstumu, tačiau iki susitikimo pabaigos likus kiek mažiau nei dviem minutėms, Simas Jasaitis atseikėjo tritaškį ir padidino svečių pranašumą iki 8 taškų (88:80), o kiek vėliau dar vieną tolimą metimą pridėjo Lukas Aukštikalnis ir mačo baigtis tapo aiški.

„Pieno žvaigždės“: Lisas Shoshi ir Tomas Lekūnas po 20, Trevonas Hughesas 13, Arturs Ausejs 12.

„Lietkabelis“: Lukas Aukštikalnis ir Žanis Peiners po 16, Simas Jasaitis 15, Darjušas Lavrinovičius 14, Kšištofas Lavrinovičius 12, Žygimantas Skučas 10.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų