REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulis gedi netikėtai mirusio vieno talentingiausių planetos elektroninės muzikos didžėjaus Avicii Atlikėjas negyvas rastas Omano karalystės sostinėje Maskate.

Pasaulis gedi netikėtai mirusio vieno talentingiausių planetos elektroninės muzikos didžėjaus Avicii Atlikėjas negyvas rastas Omano karalystės sostinėje Maskate.

REKLAMA

Timas Berglingas pasauliui žinomas Avicii sceniniu vardu buvo laikomas vienu ryškiausiu šiuolaikinės elektroninės muzikos atlikėju, smarkiai prisidėjusiu prie šio šokių muzikos žanro iškilimo pasaulyje. Jis netikėtai mirė Omane būdamas vos 28-erių metų.

Apie milijonus gerbėjų sukrėtusią netektį pranešę jo atstovai mirties priežasties neatskleidžia, tačiau manoma, kad tai gali būti susiję su jo sveikatos problemomis, kurios atlikėją persekiojo dėl įtempto gastrolių grafiko ir anksčiau turėtų problemų su alkoholiu.

Šeštadienį žiniasklaidoje pasirodė kelių mirusio didžėjaus draugų komentarai, seni interviu, kurie šiandien tarsi įgauna kitą prasmę.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas Avicii draugų nuspėjo, kad jis mirs jaunas. Anot jo, tai buvo galima matyti iš didžėjaus gyvenimo būdo. Jo teigimu, keliaujant aplink pasaulį, prasidėjus turui, sunkiausi yra pirmieji metai.

REKLAMA

„Taip, aš tikrai gėriau per daug, per daug laiko praleisdavau vakarėliuose“, - Avicii sakė dar 2014 metais.

„Pirmieji turo aplink pasaulį metai gali turėti lemiamą reikšmę žmogaus gyvenimui, sveikatai.... <...> Kai pirmą kartą jį (Avicii) pamačiau, kad jis jaunas, talentingas, tačiau jau išsekęs žmogus“, - sakė didžėjus Luke.

Jis taip pat prieš kurį laiką užsiminė, kad baiminasi, jos Avicii mirs jaunas.

Dėl pašlijusios sveikatos jis ne kartą buvo atsiduręs ligoninėse, o 2016 metais dėl sveikatos atsisakė ir aktyvios koncertinės veiklos. 

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas neseniai yra sakęs, jog grandioziniai koncertai, šlovė ir alinantis darbas jį išsekino ne tik fiziškai, bet ir emociškai. 

Iš Švedijos kilęs Avicii už savo pasauliniais šlageriais tapusius kūrinius pelnė ne vieną apdovanojimą ir bendradarbiavo su tokiais atlikėjais kaip Madona, grupė „Coldplay“ ir kitais ryškiausiais muzikos atlikėjais. 

Atlikėjo šeima sako esanti palaužta liūdnų naujienų. O internete plinta daugybė jo kolegų ir gerbėjų apgailestavimo žinučių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų