REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
78
Paviešintos paskutinės Avicii nuotraukos prieš mirtį (nuotr. facebook.com)

Paaiškėjo daugiau detalių apie Avicii mirtį

Omane penktadienį mirė vienas populiariausių pasaulio didžėjų Avicii, daug prisidėjęs prie elektroninės muzikos iškilimo pasaulyje, pranešė jo atstovas.

78

Omane penktadienį mirė vienas populiariausių pasaulio didžėjų Avicii, daug prisidėjęs prie elektroninės muzikos iškilimo pasaulyje, pranešė jo atstovas.

REKLAMA

Muzikantui buvo 28 metai.

Švedų didžėjus, kurio tikrasis vardas buvo Timas Berglingas, buvo rastas negyvas Omano karalystės sostinėje Maskate, sakoma pranešime. Didžėjaus mirties priežastis neskelbiama.

„Šeima priblokšta ir mes prašome visų gerbti jų privatumo poreikį šiuo sunkiu metu. Daugiau pareiškimų nebus“, – sakoma atstovo pranešime.

Viešbučio „Muscat Hills Resort“ didžėjus Maitrai Joshi sakė matęs Avicii prieš jo mirtį ir supratęs, kad šokių muzikos superžvaigždė pirmą kartą atostogavo Omane.

„Kitą dieną vėl jį pamačiau ir vėl jis elgėsi draugiškai, kukliai, padarė kelias nuotraukas“, – elektroniniame laiške naujienų agentūrai AFP rašė M. Joshi.

REKLAMA
REKLAMA

Avicii buvo tarp pirmųjų didžėjų, prasiveržusių į pagrindinę muzikos srovę. Jis sukūrė pasaulinį hitą iš „Coldplay“ dainos „A Sky Full of Stars“, kuriai pridėjo energingą elektroninį elementą.

REKLAMA

Jis taip pat padėjo įrašyti naujausią Madonnos albumą. Socialiniame tinkle „Instagram“ ši popmuzikos superžvaigždė paskelbė savo ir Avicii nuotrauką, prie kurios prirašė: „Taip tragiška. Sudie, brangus mielas Timai. Išėjęs per greitai.“

Tarp didžiausių jo individualių hitų yra „Wake Me Up“, kuris 2013 metais Europoje buvo atsidūręs populiariausių dainų sąrašų viršūnėse.

2015 metais jis didžėjavo per Švedijos princo Carlo Philipo (Karlo Filipo) ir jo nuotakos Sofios (Sofijos) vestuvių priėmimą. Pasirodžius naujienoms apie Avicii mirtį karališkoji pora paskelbė pareiškimą, kuriame sakoma: „Mums teko garbė jį pažinoti ... Žavėjomės juo kaip menininku ir kaip nuostabiu žmogumi.“

REKLAMA
REKLAMA

Švedijos premjeras Stefanas Lofvenas pavadino Avicii „vienu didžiausių šiuolaikinių muzikos vardų Švedijoje“.

Kas tas ūminis pankreatitas?

Pankreatitas – tai dėl įvairių priežasčių atsiradęs ūminis ar lėtinis kasos uždegimas.

Esant ūminiam pankreatitui (kasos uždegimui) staiga žūsta kasos ląstelės, agresyvūs kasos fermentai pradeda ardyti, „virškinti“ kasą, patenka į kraują, sukeldami sisteminį (viso organizmo) pažeidimą. Lėtinio pankreatito (kasos uždegimo) metu žuvusių kasos ląstelių vietą užpildo jungiamasis audinys, kasa randėja, mažėja jos fermentų gamyba ir vystosi lėtinis kasos nepakankamumas.

SIMPTOMAI

- Pilvo pūtimas

- Viduriavimas

- Vėmimas -

Pilvo skausmas

- Pykinimas

- Kūno masės mažėjimas -

Karščiavimas -

Dujų susilaikymas

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų