REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
67
Oksana Pikul-Jasaitienė (nuotr. Instagram)

Santykių drama išgyvenanti Oksana Pikul šiomis dienomis nenoriai bendrauja su žurnalistais, tačiau savo gerbėjus vis palepina naujausiais kadrais socialiniuose tinkluose.

67

Santykių drama išgyvenanti Oksana Pikul šiomis dienomis nenoriai bendrauja su žurnalistais, tačiau savo gerbėjus vis palepina naujausiais kadrais socialiniuose tinkluose.

REKLAMA

Nesunku pastebėti, kad graži moteris tiesiog švyti, nepaisant to, kad šis laikotarpis jų šeimoje – itin sunkus ir įtemptas.

Vos prieš dieną „Instagram“ moteris pasidalijo žavia asmenuke su raudonomis rožėmis.

„Gyvenimas yra gražus!?Ačiū artimiem, kad leidžia šypsotis mums su Dominyku net sunkiausiu momentu! Esam mylimi ir turim vienas kitą su sūneliu!" - rašo moteris.

Primename, kad vakar O. Pikul vyrui teko apsilankyti policijoje.

Valandą policijoje praleidęs sportininkas išvažiuoja. Policijos komisariatui jis įteikė pareiškimą dėl grasinimo. O štai Simo Jasaičio advokatas atskleidžia daugiau detalių, kokio grasinimo susilaukė žinomas krepšininkas.

Sausio mėnesi Simas Jasaitis buvo apkaltintas smurtu šeimoje. Visgi prokuratūra ikiteisminį tyrimą nutraukė, nes išsiaiškinta, kad kilus kivirčui krepšininkas nekėlė pavojaus savo žmonai. Aiškėja, kad Jasaičių šeimoje taikos bent jau artimiausiu metu nebus. Ir tikriausiai niekad jos nebebus. Mat advokatas sako, kad krepšininkui grasino žmonos Oksanos Pikul gerbėjas, jis galbūt yra ir jos meilužis.

REKLAMA
REKLAMA

Ne tik gėlės nuo slapto gerbėjo įsiutino Jasaitį. Nurodymas nebendrauti ir nustatytas apribojimas lankytis namuose krepšininkui jau baigėsi, tačiau tai vyrui niekuo nepadėjo. Pasibaigus draudimų terminui Jasaitis mėgino patekti į savo namus. Tačiau veltui - čia jau pakeista spyna, tad namie, panašu, sportininko niekas nelaukia, tik vaikas, prie kurio, pasak advokato, sportininkui neleidžiama artintis.

REKLAMA

Jasatis advokatui skundėsi, kad gražuolė žmona ne tik neįsileidžia, bet ir neduoda pamatyti vaiko.

Oksanos gerbėjas Jasaičiui esą paskambino būtent po pastarojo apsilankymo.

Beje, savo facebook'o paskyroje šį rytą Oksana Pikul paviešino štai tokią, matyt, jos pozicija atspindinčią nuotrauką, kurioje nufotografuotas grafitis ant sienos: Uždarykit Jasaitį - Oksana teisi! Dainininkė skundžiasi, kad Jasaitis su advokatu sugalvojo specialią taktiką skyryboms, kad sportininkui liktų namas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų