REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Mėnulis (nuotr. 123rf.com)

Balandžio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Balandžio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Gyvenimo pamokos kartojasi, tačiau tiems, kurie mokosi iš klaidų, diena nesukels rūpesčių. Nepervertinkite savo įtakos ir ryšių: aplinkiniai gali suabejoti jūsų autoritetu. Pasistenkite elgtis kukliau, paprasčiau ir mažiau žadėkite.

Tauras

Ko gero, darbe laukia didelis krūvis, prašykite kolegų pagalbos. Daugiau laiko skirkite šeimai, juk jums nėra kada pasigilinkite į vaikų nuomonę. Vakare palanku susitikti su šeimos draugais.

Dvyniai

Nesistenkite nieko nustebinti, ypač darbe, viską darykite labiau susikaupę (tikėtinos žioplos klaidos). Būkite atidesni savo vaikams, įvykdykite jiems duotus pažadus.

Vėžys

Atsitiktinai išgirstas žodis, išvystas žmogus atgaivins senus prisiminimus, paskatins ilgesingas nuotaikas. Tai pasyvus metas, jei galite, svarbių reikalų tvarkymą paveskite kitiems arba atidėkite kitai dienai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Bus svarbu nusileisti, nekonfliktuoti su antrąja puse. Šiuo metu jums pakanka dalykinių ir finansinių rūpesčių, tad stinga laiko artimiesiems (galbūt tiesiog bendravimo). Ieškokite būdų sušvelninti įtampą namuose.

REKLAMA

Mergelė

Teks duoti, o ne imti, tiesa, dosnieji gali sulaukti ir netikėtų dovanų. Verta pasidomėti, ko reikia jūsų artimiesiems. Vakaras palankus aplankyti artimus giminaičius (brolius, seseris).

Svarstyklės

Venkite įsipareigoti ir žadėti, ypač dėl dalykinių reikalų, atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo. Vakaras tinkamas susitikti su seniai matytais giminaičiais.

Skorpionas

Negeras laikas ginčytis su labiau reikalą išmanančiais asmenimis, tai nesustiprins jūsų pozicijų, nepelnys jums pagarbos. Jei įmanoma, atidėkite reikalus ir atsidėkite šeimai. Nebūkite tokie reiklūs artimiesiems

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tinka gilintis į šeimos, ypač vaikų, problemas, tvarkyti jų reikalus. Nors tai sėkminga diena (jausite pakilimą), vis dėlto nereikėtų rizikuoti tvarkant reikalus.

Ožiaragis

Artimieji ir kolegos gali užkrauti savo užduotis bei rūpesčius. Turite labiau pasisaugoti, taupyti jėgas ir nesistengti už visus visko atlikti. Apsiribokite tik privalomais darbais.

Vandenis

Perdėtai nekontroliuokite artimųjų, ypač sutuoktinio, nesistenkite jiems surišti rankų ir nurodinėti, ką kur reikia daryti. Tai visai netikęs laikas siekti pranašumo šeimoje, taip pat darbe veltis į konkurencinę kovą.

Žuvys

Gali atsirasti nepateisinamas poreikis išlaidauti, nors kai ką vertinga savo namams, šeimai išties galima pirkti, tiesa, vakare.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų