REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai savo kailiu patyrė tai, apie ką tiek daug kalbėjo Atėnų „Panathinaikos“ bosas Dimitris Giannakopoulas.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai savo kailiu patyrė tai, apie ką tiek daug kalbėjo Atėnų „Panathinaikos“ bosas Dimitris Giannakopoulas.

REKLAMA

Kauniečiai penktadienį Eurolygos ketvirtfinalio serijoje iki trijų pergalių išvykoje 68:79 nusileido Pirėjo „Olympiakos“. Serijoje įsivyravo lygybė 1-1 ir dabar ji dvejoms rungtynėms keliasi į Kauną.

Tačiau ne pralaimėjimas labiausiai nuliūdino kauniečių sirgalius ir trenerį Šarūną Jasikevičių, o teisėjų darbas.

Prieš rungtynes buvo nemažai nerimo, kai pagrindiniu mačo teisėju buvo paskirtas slovėnas Saša Puklas.

„Panathinaikos“ savininkas jį kaltino palankumu „Olympiakos“ ekipai. Jam teisėjaujant Pirėjo ekipa yra laimėjusi net 14 kartų, o pralaimėjusi vos keturiskart.

Sutapimas ar ne, bet ir šiose rungtynėse teisėjai dirbo tendencingai, leisdami šeimininkams žaisti grubiai ir ne vieną kartą nefiksavę akivaizdžių pražangų, kai tuo tarpu žalgiriečiai buvo baudžiami už menkiausią kontaktą.

REKLAMA
REKLAMA

Šeimininkai metė 24, kai žalgiriečiai vos 16 baudų metimų.

Teisėjai skyrė Šarūnui Jasikevičiui ir Axeliui Toupane’ui technines pražangas už reakcijas, kai tuo tarpu V.Spanoulis nuolat draskė akis arbitramas ir net nebuvo įspėtas.

REKLAMA

Į šį teisėjų darbą sureagavo ir D.Giannakopoulas, „Instagram“ paskyroje pasidalinęs „Žalgirio“ klubo įrašu „Twitter“ paskyroje.

„Žalgirio“ paskyroje po pirmo kėlinio atsirado rezultatas ir pastebėjimas, kad varžovai per pirmas dešimt minučių metė vienuoliką baudų, o kauniečiai nė vienos.

„Pao“ savininkas pasidalino šiuo įrašu ir pridėjo plojimų „ženkliukus“.

Po mačo Šaras nenorėjo įvardinti pavardėmis, kurie teisėjai klydo, bet aiškiai davė suprasti, kad kalba apie S.Puklą. Net mačo metu Šaras kelis kartus rėkė, kad tik slovėnas švilpia visus kontaktus.

„Nereikia minėti pavardžių. Pradžia buvo labai įdomi, nereikia to slėpti. Yra kaip yra. Be pavardžių. Negavome lygaus traktavimo ir tai labai atsiliepė mūsų agresijai. Tu pradedi saugotis. Tai gera pamoka, kad turime būti pasiruošę kentėti. Kito kelio nėra prieš tokią puikią komandą“, – sakė treneris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų