REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Seksas (nuotr. 123rf.com)

 Nors itin lanksčios ir pašėlusios sekso pozos tikrai paįvairina lytinį gyvenimą, jei jūsų tikslas yra sužinoti, kas padeda pasiekti orgazmą, paslaptis slypi paprastume.

21

 Nors itin lanksčios ir pašėlusios sekso pozos tikrai paįvairina lytinį gyvenimą, jei jūsų tikslas yra sužinoti, kas padeda pasiekti orgazmą, paslaptis slypi paprastume.

REKLAMA

„Bandymas atlikti sudėtingus akrobatinius triukus atitraukia dėmesį nuo paties sekso, emocijų ir jausmų“, - teigė sekso mokytojas Dorianas Solotas. „Norint pasiekti orgazmą, geriausiai tai padaryti padės paprastos pozos.“

Portalas cosmopolitan.com pateikė sąrašą efektyvių ir tikrai finišo tiesiąją pasiekti padėsiančių pozų.

Erelis

Kodėl ši klasikinė poza yra tokia efektyvi?

„Asmuo, kuris yra maloninamas oraliniu būdu, jaučiasi atsipalaidavęs, visą dėmesį jis gali skirti pojūčiams“, - pasakojo suaugusiems skirtų filmų aktorė Jiz Lee.

„Kojoms esant ant tvirto pagrindo, žmogus gali pakelti savo dubenį ar pačias kojas ir taip viską šiek tiek paįvairinti, suteikti tam naujų pojūčių. Po žmogaus klubais rekomenduoju padėti pagalvę. Taip bus sumažintas spaudimas, tenkantis visą darbą atliekančio asmens kaklui, taip pat sudaroma galimybė palaikyti akių kontaktą.“

REKLAMA
REKLAMA

Kaubojė

Sekso terapeutė Susan Block visoms moterims rekomenduoja kuo daugiau laiko mylintis praleisti ant viršaus, nes tik taip, neprarandant varomosios jėgos, intensyviai stimuliuojamas klitoris.

REKLAMA

„Vietoje to, kad gulėtumėte ir galvotumėte, kada sustiprės pojūčiai, būdama ant viršaus jūs galite nustatyti ritmą ir pati pasirinkti intensyvumą.

Jei jums patinka nejudėti, net ir gulint ant viršaus galima patirti malonumą. Tiesiog atlikite Kegelio pratimus, pasilenkite prie partnerio ir apipilkite jį bučiniais, susilieskite krūtinėmis, atsisėdusi leiskite jam grožėtis jūsų kūnu, žaiskite su savo krūtimis. Galimybės beribės“, - sakė ji.

Pagalvė tarp kojų

Norint išbandyti šią sekso pozą, moteris turi atsiklaupti ant kelių, o tarp kojų pasidėti pagalvę.

REKLAMA
REKLAMA

„Mylintis šia sekso poza svarbiausia yra nepamiršti savo išorinius lyties organus prispausti prie pačios pagalvės“, - patarimais dalinasi Trisha Borowicz, rašanti tinklaraštį apie orgazmus ir „Science Sex ant the Ladies“ direktorė.

„Partneris turėtų suteikti spaudimą, kurio dėka jūs galite pagalve stimuliuoti klitorį. Nebijokite papasakoti savo partneriui, kuris tuo metu yra jumyse, kaip to pasiekti. Taip pat šiam reikalui nerekomenduojama naudoti gražios pagalvės.“

Žirklės

„Atsigulkite ant šono ir žiūrėkite vienas į kitą. Viena jūsų koja atiduria tarp jo, o kita apkibinkite jo klubus. Būnant tokioje padėtyje, partnerio koja yra prispausta prie jūsų makšties, tačiau tuo pat metu jo penis stimuliuoja jus iš vidaus“, - tęsė tinklaraštininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Lėtai judant, jūs galite savo klitorį trinti į jo šlaunį ir taip dar greičiau pasiekti orgazmą. Nebijokite pasinaudoti rankomis.“

Kojos aukštyn

Misionieriaus poza daugiau nebebus tokia, kaip anksčiau.

„Gulėdama ant nugaros, po klubais pasidėkite pagalvę. Pakelkite savo užpakaliuką ir kojas taip, kad pastarosios būtų kuo arčiau jūsų pečių. Iš šono gali atrodyti, jog jūs perlenkta pusiau“, - išbandyti šią pozą patarė Dorianas Solotas.

Ši poza jūsų partneriui leidžia lengviau ir giliau kaišioti savo penį, o tai yra naudinga jums abiem. Tačiau ši poza turėtų būti tik kaip apšilimas prieš intensyvų orgazmą.

Pajutus, jog seksas įsisiūbavo, nuleiskite savo kojas ir leiskite jam atsidurti ant viršaus, tačiau jo dubuo turi būti lygiagrečioje padėtyje su jūsų klitoriu.

REKLAMA

„Aukštyn žemyn partneris lai juda tol, kol pasieksite orgazmą“, - teigė terapeutė Gloria Brame. „Ši poza padeda lėtai, tačiau užtikrintai didinti intensyvumą ir jautrumą, o papildoma klitorio stimuliacija padės pasiekti aukštumas geriau ir greičiau, nei seksas įprastu būdu.“

Pakeistas šuniukas

Tikriausiai esate išbandžiusi seksą šuniuko pozoje, tačiau, kad ir kokia aistringa ši poza yra, ją šiek tiek perdirbus galima patirti tai, ko dar neteko.

„Atsigulkite ant pilvo ir šiek tiek pakelkite savo užpakaliuką, kad jūsų antroji pusė galėtų į jus lengviau patekti“, - teigė Dorianas Solotas.

Mylintis šioje pozoje ne tik atsiranda didesnė trintis, bet suteikiama galimybė papildomai klitorio stimuliacijai į lovą.

REKLAMA

Supintos kojos

Kuomet orgazmui pasiekti mylimasi pozomis, kuriose reikia itin didelio lankstumo, kartais gali pasirodyti, jog gerą pusvalandį praleidote sporto salėje, o ne lovoje. Štai kodėl labai svarbu savo repertuare turėti bent vieną atsipalaiduoti leidžiančią, tačiau tuo pat metu galimybę orgazmui pasiekti suteikiančią pozą.

„Jums gulint ant nugaros, jūsų partneris turėtų atsigulti ant šono ir pasisukti į jus. Abi savo kojas padėkite ant jo klubų ir šlaunų, sukurdama tiltelio iliuziją“, - aiškino Dorianas Solotas.

Atėjo partnerio eilė savo penį lėtai panardinti jumyse. Jei pasiekti orgazmą jums reikia šiek tiek daugiau laiko, ši poza tam puikiai tinka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ji nėra labai sudėtinga, todėl seksas gali trukti ilgiau ir jūs nepervargsite“, - pritarė gydytoja Laura Berman. „Norint pasiekti orgazmą, galite tai daryti padėdama sau stimuliuoti klitorį arba paprašydama partnerio pagalbos.“

Kalno viršūnė

Kuomet moterys atsiduria viršuje, joms lengviau pasiekti orgazmą. Taip nutinka ne be priežasties.

„Būdama tokioje pozoje ji gali pati pasirinkti tempą ir ritmą, gylį ir intensyvumą, be to, klitoris yra lengvai pasiekiamas. Jį stimuliuoti gali pati moteris, jos partneris ar papildomas daiktas“, - teigė Laura Berman.

Tačiau dar daugiau pojūčių patirsite būdama ant viršaus ir pasisukdama 180 laipsnių kampu. Apsisukite ir žiūrėkite į jo pėdas, o savo kojas sudėkite tarp jo. Taip gaunama dviguba nauda. Visų pirma, suglaustos kojos ir šlaunys sustiprina pojūčius. Be to, suintensyvėja ir vidinė stimuliacija.

REKLAMA

Stalelis dviem

Kartais orgazmą pasiekti padeda paprasčiausias aplinkos pakeitimas.

Šiai pozai atlikti jums reikės paprasto stalo, geriausia – virtuvinio.

„Ant stalo atsigulusi moteris savo užpakaliuką padeda prie pat jo krašto. Kadangi mylintis tokioje pozoje partnerio rankos yra laisvos, jis gali glostyti jūsų kūną, stimuliuoti klitorį“, - tęsė Laura Berman.

Norint dar labiau sustiprinti pojūčius, sutraukite užpakaliuko raumenis ir jį šiek tiek pakelkite į orą.

Sėdėjimas balne

Liepkite partneriui atsisėsti, o jūs įsėskite į jo glėbį ir žiūrėkite jam į akis.

„Tokioje pozoje moteris turi galią kontroliuoti greitį, kampus, judesius ir intensyvumą. Be to, judėti tinkamai padės ir neužimtos rankos bei kojos. Vietoje judesių aukštyn ir žemyn, kas gali greitai atsibosti, galima pasisukioti į šonus, atsilošti atgal“, - teigė gydytoja.

REKLAMA

Be to, jūsų krūtys atsidurs partnerio akių lygyje.

Šaukštai šaukšteliai

Orgazmui didelės įtakos turi ir jus su partneriu siejančios emocinio ryšio stiprumas. Jei judu esate labai artimi, nėra nieko geriau, nei seksas šaukštelio pozoje.

Abu sekso dalyviai atsigula ant šono. Už nugaros esantis partneris, vietoje to, kad savo penį įstumtų į makštį, juo švelniai liečia moters išorinius lytinius organus.

„Apart to, jog būsite meiliai apsikabinę, patirsite nuolatinę stimuliaciją, o tai labai svarbu norint pasiekti orgazmą. Nors partnerio lytinis organas neatsidurs jumyse, liepkite jo rankomis paliesti jūsų klitorį“, - užbaigė sekso terapeutė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų