REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Gražina ir Emma  (nuotr. facebook.com)

35-erių Gražina Asipauskaitė šiuo metu yra tapusi bene populiariausia socialinių tinklų žvaigžde. Parapsichologe, mediume ir rašytoja save pristatanti moteris pasakoja, kad ji turi neeilinių sugebėjimų bendrauti su mirusiaisiais. Tačiau ji tikina, būtent dėl šio talento ir savo išvaizdos ilgą laiką vaikystėje kentusi patyčias.

49

35-erių Gražina Asipauskaitė šiuo metu yra tapusi bene populiariausia socialinių tinklų žvaigžde. Parapsichologe, mediume ir rašytoja save pristatanti moteris pasakoja, kad ji turi neeilinių sugebėjimų bendrauti su mirusiaisiais. Tačiau ji tikina, būtent dėl šio talento ir savo išvaizdos ilgą laiką vaikystėje kentusi patyčias.

REKLAMA

Kaip pasakoja 35-erių Gražina Asipauskaitė, gyventi Kretingoje ji pasirinko tikrai neatsitiktinai. „Šiame mieste yra daug vienuolynų, jis ramus, tarsi atskiras miestelis nuo visos Lietuvos... Man čia visada labai patikdavo“, - pokalbį pradeda ji.

Moteris jau ilgą laiką užsiima mediumės, tarpininkaujančios tarp mirusių ir gyvųjų pasaulio, paslaugomis. G. Asipauskaitė atskleidžia, kad šį sugebėjimą ji pastebėjo jau vaikystėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš nuo pat vaikystės buvau kitokia, tuomet visuomenė nekreipdavo į tai dėmesio. Aplinkiniai daugiau šaipydavosi ir juokdavosi, kad kalbu su savimi. Nors pati nepamenu daug savo vaikystės, mama man pasakodavo, kad turėjau nematomų draugų. Keisdavau jų vardus, lytis, bet tuomet mano tėvai to nesureikšmindavo“, - pasakoja ji.

REKLAMA

Nematomi draugai ir telekinezė

Moteris tikina, kad tuomet jos tėvai galvodavo, kad mergaitė išsigalvoja nematomus draugus dėl to, kad su Gražina mažai kas bendraudavo kieme. Ji pasakoja, kad vaikystėje iš pradžių bijojo kam nors pasakoti apie savo nematomus draugus, tačiau vos pajutus aplinkinių dėmesį, ji istorijomis dalindavosi ne tik su kiemo draugais, bet ir mokytojomis.

„Man patikdavo, kad kažkas į mane bent truputį atkreipia dėmesį. Pradėjau pasakoti tai, ką matau, bet labai atsargiai. Slėpiau savo talentą, nes bijojau vėl būti išjuokta. Turėjau kompleksų bent žodį ištarti prie draugų viešumoje, vaikščiodavau tarsi iš mistinio filmo tokia rūsti ir nekalbanti.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek man pasakojo artimieji, vaikystėje turėjau net telekinezės galią, numesdavau daiktus, pajudindavau kamuolį... Žinoma, tokių sugebėjimų dabar tikrai neatgaminu“, - atvirauja moteris.

Gražina neslepia – ji gali bendrauti su mirusiaisiais. Anot jos, jeigu žmonės nespėja kažko svarbaus pasakyti savo artimiesiems, ji per laidotuves tai gali padaryti už juos.

„Iš pradžių man buvo labai sunku, bet dabar prie to jau pripratau. Pradžioje iš tikrųjų bijojau gyventi, turėjau tą silpną priklausomybę, kai atrodė, kad nebenori gyventi, nori dingti iš pasaulio. Galvojau, kad man tikrai yra kažkas blogai, nes su tuo susigyventi yra be galo sunku“, - nuoširdžiai skaudžiomis gyvenimo akimirkomis dalijasi moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėžys ir lemtingas susitikimas

Pradėjus kalbėti apie moters gyvenimo įvairius etapus, jos balse yra jaučiami skaudūs ir sudėtingi prisiminimai. Kaip ji pati pasakoja, praeityje ji buvo menininkė, tapytoja, rašytoja ir pasinėrusi į grožį. Tik vieną dieną moters gyvenimas pasikeitė negrįžtamai.

„Kai buvau 29-erių, man diagnozavo vėžį. Buvau praradusi norą gyventi, mokytis ar kažkur dirbti ir išvažiavau gyventi į Palangą. Pamenu, tuomet vaikščiojau Palangos paplūdimiu ir sutikau moterį, kuri mane atpažino. Pasirodo, ji sirgo krūties vėžiu ir paklausė manęs, ar jai reikės ilgai kankintis, nes aš jaučiu mirštančio kančias“, - prisimena G. Asipauskaitė.

REKLAMA

Paklausite iš kur gi tas vėžys? Anot pašnekovės, ji be proto norėjo susilaukti vaikelio. Tačiau vienas, antras bandymas... visos pastangos baigdavosi persileidimu. Ir taip septynis kartus, o kaltas, jos teigimu, buvo – vėžys.

„Iš pradžių man diagnozavo gimdos kaklelio, vėliau gimdos ir kiaušidžių vėžį. Buvau susitaikiusi, kad mano gyvenimo trukmė yra labai minimali. Tiesa, niekada nebuvau be plaukų. Kadangi man grožis yra labai svarbus, baisiausia dalis man buvo švitinimas, todėl jo atsisakiau iš karto. Daug meldžiausi, meditavau ir bendravau su mirusiais“, - patikina ji.

Moteris netikėjo medikais ir visais įmanomais būdais stengėsi išnešioti sveiką vaikelį. Po devynių mėnesių jai gimė berniukas, tačiau moteris iš karto nuskubėjo tikrintis vėžio rizikos.

REKLAMA

„Dabar aš esu sveika. Nėra jokio vėžio. Kiekvieną kartą reikalauju gydytojų patikrinti mane, darausi tyrimus kas pusę metų. Vėžys dingo be vaistų, tai kažkoks stebuklas, kurio negaliu paaiškinti. Tikiu mirusiųjų pagalba ir galia. Kai neturėjau draugų, jie mane išvadavo nuo depresijos“, - savo galias su gyvenimu susieja moteris.

Troško išsilaisvinti

Dabar moteris augina jau ketverių metų sūnelį. Tiesa, grįždama į praeitį, moteris prasitaria, kad pirmą kartą ji susituokė dar sulaukusi 18 metų.

„Po metų laiko draugystės sumainėme žiedus. Jis buvo geras vyras, bet mane traumavo. Jis buvo pirmas vyras, parodęs man meilės jausmą. Buvome dar jauni, nesubrendę, santuoka taip ir nutrūko po metų. Jis buvo pirmoji jaunystės meilė, bet neleisdavo man atsiverti ir maniau, kad jis neleis man realizuoti savo svajonių. Norėjau išsilaisvinti“, - pasakoja ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėliau moters gyvenime atsirado ir kitas vyras, sūnaus tėvas, su kuriuo ji pragyveno net 15 metų. Tačiau ir šie santykiai nutrūko.

„Jis buvo ypatingai geras man. Bet žinote, vyras be galo daug keliaudavo, išvykdavo į įvairias komandiruotes. O ir aš matydavau, kad yra nuklydimų. Negalėdavau taip gyventi, todėl teko nutraukti santuoką“, - sako moteris.

Sudėtingi santykiai

Paklausus, ar moteris šiuo metu yra laisva, ji tik nusišypso. „Galima sakyti kaip ir vieniša, kaip ir įsipareigojusi“, - priduria ji. Pasak moters, ji jau kurį laiką artimai bendrauja su Londone gyvenančiu išradėju ir kūrėju.

„Buvo labai stiprūs santykiai su viešu asmeniu iš Londono. Jis – daug dirbantis mokslininkas. Tačiau man reikia daug dėmesio, o jis atsiriboja ir kuria savo projektus. Kai į mėnesį gaunu tik vieną skambutį, man tai yra labai sunku. Džiaugiuosi, kad mano gerbėjai man tą dėmesį kompensuoja. Visada norėjau kitokio žmogaus, tačiau svajoti reikia atsargiai, nes norėtųsi tas svajones dar papildyti, kad tas įdomus žmogus dar ir skirtų dėmesio, nes man jo labai reikia“, - apie savo dabartinius santykius atsiveria ji.

REKLAMA

Svajojo dirbti kasoje

Pirmasis G. Asipauskaitės darbas buvo vaikų darželyje, čia ji dirbo aukle, tačiau vėliau moteris troško dirbti kasoje. Kaip ji pati sako, dabar tai atrodo tiek jai, tiek aplinkiniams gana juokinga, bet tais laikais jai šis darbas atrodė tarsi svajonė.

„Tuomet turėjau be galo daug kompleksų, aptarnauti žmones buvo kažkas didingo, jiems nusišypsoti. Turėjau persidažyti plaukus, stengiausi kiek įmanomą keisti išorę, nes turėjau raudonus plaukus, stambią nosį, strazdanas ir buvau berniukiškų kūno formų. Man buvo pats didžiausias gyvenimo apdovanojimas dirbti tarp žmonių“, - savo praeities išvaizdoje tokius trūkumus įžvelgia moteris.

REKLAMA

Vėliau, pasak G. Asipauskaitės, ji baigė kosmetologijos, manikiūro studijas ir buvo įstojusi į verslo vadybą. „Bandžiau ieškoti savęs, nes viskas traukė ir atsivėrė galimybės“, - trumpai paaiškina ji.

Tačiau, pasiteiravus moters, iš kur tiek daugybė kompleksų ją lydėjo nuo pat mažumės, ji tam turi tvirtą atsakymą – tai buvo patyčių padarinys. Moteris pasakoja, kad nuo pat vaikystės dienų bendraamžiai ją vadindavo „ryža“ ir negražia, o dėl to ji bijodavo net dainuoti garsiai.

„Mėgdavau dainuoti, bet tuo pačiu turėjau ir scenos baimę, kad visi į mane žiūri pašaipiai. Stengiausi, kiek įmanoma daugiau pelnyti dėmesio, nes labai norėjau draugų. Man vienatvė buvo labai baisu“, - vaikystės akimirkas prisimena moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Save tobulina plastinėmis operacijomis

Nuotraukose iš praeities Gražiną jūs išvystumėte raudono atspalvio plaukais, bet su plačia ir nuoširdžia šypsena veide. Dabar moteris – visai kitokios išvaizdos. Nuo vaikystės kenčiamos patyčios ir kitoks pasaulio matymas G. Asipauskaitę atvedė prie plastinių operacijų kelio. Paklausus, kodėl moteris ryžosi tokiems kardinaliems pokyčiams, ji tikrai neketina to slėpti.

„Labai nepatikau sau ir negaudavau jokių komplimentų. Pirmiausia minimaliai pasididinau krūtinę, būtent ji man davė suvokimą, kad galiu ties tuo dirbti, taupytis ir tobulintis toliau“, - sako ji.

Per nėštumą pasak moters, ji priaugo beveik 40 kilogramų, todėl toliau sekė antroji, pilvo operacija. „Man gydytojai pašalino nukarusią odą, kuri buvo virtusi dar vienu mano kompleksu“, - paaiškina moteris.

REKLAMA

Trečioji operacija buvo moters išsvajotoji – nosies tobulinimas. „Turėjau didelę nosies pertvarą, dėl sinusitų ypatingai vargdavau. Tai buvo operacija kaip ir dėl sveikatos, kaip ir dėl estetikos. Daug laiko taupiau šiuos pinigus, tikrai sunkiai pasiekiau tas sumas“, - sako ji.

Injekcijų – jau daugiau nei dvidešimt

Dar vėliau moterį pradėjo varginti pakritę paakiai, netrukus ji ir juos nutarė susitvarkyti. Tačiau po kiek laiko G. Asipauskaitė užsigeidė lūpų, kaip ji pati sako, tokių kaip pas Angelina Jolie. Tiesa, moteris šioje vietoje tikina, kad tai nebuvo būtinybė, tačiau ji labai troško putlių lūpų.

„Prasidėjo injekcijos. Kadangi neturėjau daug pinigų, ir meistrės nebuvo labai profesionalios, kartais po injekcijų reikdavo grįžti vėl“, - pasakoja moteris. Pati G. Asipauskaitė jau ir pati nesuskaičiuotų, kiek lūpų injekcijų ji turėjusi, tačiau patikina, kad skaičius per penkerius metus tikrai jau siekia dvidešimt kartų.

REKLAMA

Rekordinės krūtinės savininkė

Tačiau neskaičiuojant visų plastinių operacijų ir atliktų injekcijų, moters pasididžiavimas – tris kartus didinta krūtinė. Kaip išduoda pati G. Asipauskaitė, ji Lietuvoje yra rekordinė.

„Savo krūtinę tobulinau jau tris kartus, norėjau, kad ji gražiai ir stangriai kristų. Dabar esu labai patenkinta. Viena krūtinė siekia beveik apie 1000 ml, man sakė, kad čia yra rekordas, nes Lietuvoje esu tokia vienintėlė. Perlipau visas normas, bet man tai atrodo gražu“, - šypteli moteris.

Ji tikina, kad niekas net neįtaria, jog pas ją yra dirbtinė krūtinė, kol moteris neapsirengia maudymosi kostiumėlio. Dabar didžiausias G. Asipauskaitės tikslas – stangrinti savo kūną sportu.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris išsiduoda, kad chirurgo ji prašė ir sėdmenų operacijos, nes ji ypatingai norėtų, anot jos, užpakaliuko kaip pas Kim Kardashian, tačiau chirurgas tuomet moteriai tik patarė – sportas gali padaryti stebuklus. „Patikėjau savo chirurgu ir pasirodo tai tikrai galima pasiekti ir sportu“, - šypsosi moteris.

Emma – proprosenėlės siųstas ženklas?

G. Asipauskaitė patikina, kad tokius išskirtinius sugebėjimus giminėje ji turi vienintėlė. „Man pačiai labai baisu, kaip mama man pasakoja, aš gimiau pusę keturių ryto. Lygiai tuo pačiu metu mirė mano proprosenėlė“, - sako moteris.

Tačiau ji atvirauja, kad tik prieš kelias dienas moteris atsakė į sau labai svarbų klausimą, kuris jai ilgą laiką nedavė ramybės. „Ji man vis sakydavo, kad aš tau duosiu ženklą. Arba tu įveiksi jį, arba tave sutryps, bet ji sakydavo, kad vėl pasirodys ir sugrįš.

Aš tik vakar viską pergalvojusi supratau, kad mano proprosenėlės vardas buvo Emilija, o visas šou, per kurį mane visuomenėje visi pažįsta, yra mergina Emma. Nejaugi čia iš tikrųjų yra ženklas? Jos žodžiai išsipildė, net pačiai šiurpu darosi“, - susijaudinimo neslepia moteris.

Supainiojo žodžių reikšmes

Tiesa, užsiminus apie diskusijų objektu tapusią Emmą, moteris patikina, kad su šia mergina jos tapo itin artimos ir bendrauja kiekvieną dieną net po kelis kartus.

REKLAMA

„Man jos labai gaila, nes mergaitė pirmą kartą išėjo į viešumą, ji tikrai nesitikėjo tokio rezultato, jai labai sunku. Kaip mes sakome, kodėl Lietuvoje žudosi tiek daug žmonių?

Labai bijau, kad ji nepalūžtų, visais būdais bandau jai padėti. Jau vien tik tas žodis jos ištartas, kaip ji man minėjo, Anglijoje yra kasdienybė, o sakydama vergas, ji turėjo omenyje pagalbos vyras, kadangi mergaitė nemoka gerai lietuviškai.

Ji iš tiesų labai sunkiai išgyvena šį laikotarpį. Džiaugiuosi, kad man rašo daug žymių žmonių, kurie palaiko ir stoja su manimi į kovą. Labai liūdna ir kritikuoja tokie žmonės, kurie yra pilni kompleksų, nes stiprus žmogus niekada nemes į tave akmens“, - apie Emmos dabartinę emociją patikina moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų