REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
Renginio akimirka (nuotr. Giedrė Jankauskienė)

Dar vienas vakaras Kaunui šią savaitę tapo ypatingu – duris atvėrė naujos koncepcijos restoranas „Fresh Buffet/Medžiotojų užeiga“. Verslo centre „Kauno dokas“ įsikūręs gardaus maisto rojus į „pirmąjį pasimatymą“ pakvietė retai viešumoje matomus verslo bei kultūros žmones.

51

Dar vienas vakaras Kaunui šią savaitę tapo ypatingu – duris atvėrė naujos koncepcijos restoranas „Fresh Buffet/Medžiotojų užeiga“. Verslo centre „Kauno dokas“ įsikūręs gardaus maisto rojus į „pirmąjį pasimatymą“ pakvietė retai viešumoje matomus verslo bei kultūros žmones.

REKLAMA

Atidarymui pasirinktas kiek netradicinis formatas – vaizdas iš renginio ir pokalbiai su svečiais transliuoti internetu, specialią programą parengė Kauno valstybinio muzikinio teatro profesionalai, o paskelbti apie naujojo objekto veiklos pradžią nuspręsta ne kerpant raudoną juostelę, o daužant dekoruotą, vakarui sukurtą lėkštę.

Taip netradiciškai oficialiai atverti „Fresh Buffet/Medžiotojų užeiga“ duris patikėta Kauno merui Visvaldui Matijošaičiui, „Urban Inventors“ vadovui Lionginui Šepečiui bei daugiau nei 50 metų laikinojoje sostinėje veikiančio restorano „Medžiotojų užeiga“ savininkui Ričardui Mačiulaičiui. Būtent jis ir sumanė „Kauno doke“ įkurdinti neįprasto formato maitinimo įstaigą, kurioje jaukiai bei, jei tik pageidaus, kiek atsiskyrę nuo visų galės jaustis ir 10, ir 500 žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

„Visos mūsų erdvės transformuojasi. Greta restorano yra konferencijų salės, kurios, esant poreikiui, gali tapti mūsų dalimi“, - pasakojo R. Mačiulaitis.

REKLAMA

„Fresh Buffet/Medžiotojų užeiga“ veiklos principas bus neriboti pietūs – sumokėję nustatytą sumą svečiai galės vaišintis bet kokiais tą dieną paruoštais patiekalais ir tiek kartų, kiek tik pageidaus. Pietaujantiems specialius karštuosius patiekalus restorano šefai pagamins iškart jiems juos užsakius prie atviros virtuvės. Kaip gaminamas maistas gyvai buvo galima stebėti ir renginio metu. Tiems, kas buvo įsitaisę atokiau nuo atvirosios virtuvės, vaizdas tiesiogiai transliuotas per ekranus.

Midijos kokosų padaže, daugybė rūšių sušių, jūros šukutės su saldžių bulvių piure bei laimo ir kokoso pieno putomis, anties krūtinėlė su topijokos perlais, elnienos steikas, pagardintais taškiais svogūnais, anties krūtinėlės „wok“ su degintos sojos ir sweetchilly padažu – tai tik dalis patiekalų ir jų sudedamųjų dalių, paruoštų būtent atidarymo vakarui.

Neužilgo „Fresh Buffet/Medžiotojų užeiga“ erdvė dar prasiplės – bus atidaryta erdvi lauko terasa su vaizdu į Nerį bei „Kauno doko“ parkelį. Greta jos šiltuoju sezonu metu norima rengti ir miestiečius įtrauksiančius renginius bei šventes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų