REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 21 dieną krepšininko Simo Jasaičio ir Oksanos Pikul šeimoje kilo konfliktas, nuvilnijęs po visą Lietuvą. Panašu, jog tuo viskas nesibaigė, o, priešingai, tik prasidėjo.

Sausio 21 dieną krepšininko Simo Jasaičio ir Oksanos Pikul šeimoje kilo konfliktas, nuvilnijęs po visą Lietuvą. Panašu, jog tuo viskas nesibaigė, o, priešingai, tik prasidėjo.

REKLAMA

Penktadienio rytą S. Jasaitis su advokatu Albertu Bandžiumi atvyko į sostinėje esantį policijos komisariatą, kuriame žinomas sportininkas buvo apklaustas.

S. Jasaičio advokato teigimu, balandžio pradžioje sportininkas kreipėsi į policiją dėl jam pateiktų grasinimų.

„Balandžio 8 dieną Simas Jasaitis sulaukė skambučio iš telefono numerio, kuriuo jam niekuomet neteko bendrauti. Gautas skambutis jį išgąsdino, tai buvo grasinančio turinio skambutis“, - pasakojo advokatas A. Bandžius.

Grasinantis skambutis – po konflikto

S. Jasaitis, anot advokato, grasinančio turinio skambučio sulaukė sekmadienį, po konflikto su savo žmona.

REKLAMA
REKLAMA

„S. Jasaitis grįžo į savo namus, tačiau durų širdelė buvo pakeista ir jis negalėjo įeiti į savo namus. Tuo metu, kai ponia atidarė duris, prasidėjo tarpusavio konfliktas. Jos nepasitenkinimas, kad jis atėjo į namus, jos reikalavimas išeiti. Klausimai, kodėl jis atėjo, ką jis čia veikia. S. Jasaitis tvirtino, kad atėjo aplankyti ne jos, o savo sūnaus“, - pasakojo A. Bandžius.

REKLAMA

Naujas mylimasis?

Krepšininko advokatas tvirtino, kad po incidento jiems pavyko išsiaiškinti galimai skambinusį ir grasinusį asmenį. „Nusprendėme kreiptis į prokuratūrą, prašydami pradėti ikiteisminį tyrimą, jeigu tam yra pagrindai. Vėliau, po skambučio, mes išsiaiškinome ir asmenį, kuris, mūsų teigimu, yra dabartinis Oksanos Pikul draugas“, - sakė advokatas.

Vis dėlto ši žymaus krepšininko ir jo advokato prielaida kol kas nėra patvirtinta. Jų teigimu, galimai grasinęs asmuo buvo identifikuotas pagal veiklą socialinėje erdvėje.

„Jau anksčiau kilo abejonių, nes jos socialiniuose tinkluose kartojosi vieno žmogaus komentarai, širdelių siuntinėjimai – labai šiltos žinutės. Ji pasidalijo nuotrauka savo „Instagram“ paskyroje, kurioje O. Pikul su glėbiu rožių. Vėliau ji sulaukė komentaro, ar tai nuo mylimo vyro, ir ji tai patvirtino. Tuo metu buvo taikomi apribojimai – Simas negalėjo jai dovanoti gėlių, todėl tai turėjo padaryti kitas asmuo“, - sakė advokatas.

REKLAMA
REKLAMA

Skambutis sukėlė baimių

Advokato A. Bandžiaus teigimu, telefoninis skambutis ne juokais išgąsdino S. Jasaitį, dėl to buvo nuspręsta kreiptis į prokuratūrą.

„Vėliau internete radome ir vardą, ir pavardę žmogaus, kuris galimai skambino. Jo išsakyti žodžiai sukėlė baimių Simui, po to pokalbio jis atvyko pas mane, matėsi, kad žmogus susijaudinęs ir išgąsdintas. Nusprendėme kreiptis į prokuratūrą dėl to, kad nepasikartotų galimi dalykai, o gal tikrai yra pagrindas pradėti ikiteisminį tyrimą“, - teigė S. Jasaičio advokatas A. Bandžius.

Primename, kad šį rytą O. Pikul savo socialinio tinklo paskyroje pakomentavo šią situaciją. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Absurdas! Nužudyti Jasaitį??? Simo Jasaičio ir jo advokato Alberto Bandžiaus taktika skyryboms pasiekė aukščiausią tašką. Ir viskas dėl namo! Vaiko poreikiai ir emocijos neįdomūs tėčiui! Po to, kai atsisakėme su vaikučiu išeiti iš jo namo su visais daiktais, tėtis ėmėsi taktikos! Klausimas, o grafiti kūrėjus irgi trauksime baudžiamojon atsakomybėn? Gerbėjai, būkite geri, saugokitės Jasaiči, nes rašinės ant visų pareiškimus įtraukdamas ir savo šeimą! Duokite krepšinio žvaigždei būti žvaigžde ir gyventi name!“, - skelbė ji.

tv3.lt primena, kad šių metų sausio 21 dieną krepšininko S.Jasaičio ir O.Pikul šeimoje kilo konfliktas. Vyras pristatytas į Vilniaus miesto 1-ąjį komisariatą gavus pranešimą dėl smurto artimoje aplinkoje. Šaltinių teigimu, neblaivus krepšininkas smurtavo prieš savo žmoną Oksaną Pikul-Jasaitienę.

REKLAMA

Pranešama, kad krepšininkui komisariate nustatytas 0,94 promilės girtumas. Vėliau pranešta, kad į komisariatą S.Jasaitis atgabentas dėl to, kad įžeidinėjo savo žmoną O.Pikul ir sukėlė jai fizinį skausmą – „griebė ir pasuko už rankos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų