REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Seksas (nuotr. 123rf.com)

Norite įsitikinti ar jūsų santykiai su mylimu žmogumi yra pilnavertiški? Pats metas pasitikrinti šį trumpą portalo cosmopolitan.com pateiktą sąrašą, kuriame pateikti tobulą lytinį gyvenimą apibūdinantys teiginiai.

21

Norite įsitikinti ar jūsų santykiai su mylimu žmogumi yra pilnavertiški? Pats metas pasitikrinti šį trumpą portalo cosmopolitan.com pateiktą sąrašą, kuriame pateikti tobulą lytinį gyvenimą apibūdinantys teiginiai.

REKLAMA

1. Abiem rūpi, kad antroji pusė pasiektų orgazmą. Tiesa, būna dienų, kuomet, nepaisant didžiulių pastangų, to padaryti tiesiog nepavyksta. Tačiau po lovos žaidimų abu jaučiatės patenkinti, kadangi ne tik pasilinksminote, bet ir pasirūpinote vienas kito tikslais. Gerai pažįstate mylimą žmogų, todėl judviejų komanda veikia išties nepriekaištingai.

2. Leidimai ir bendravimas yra natūralūs ir lengvi procesai. Niekuomet nebijote pasiteirauti antrosios pusės, ko jis ar ji nori, be to, prieš pradedant įgyvendinti ketinimus paprašote tam leidimo.

3. Be jokių priežasčių esate pasiruošę bent kartą išbandyti kažką naujo. Esate atviri, pasitikite vienas kitu ir mėgstate eksperimentuoti. Kartu esate išbandę ne vieną erotinį žaisliuką. Būtent dėl to jūsų lytinis gyvenimas niekada nėra nuobodus.

REKLAMA
REKLAMA

4. Judviejų glamonės yra karštesnės už kai kurių porų seksą. Negali būti nė minties, kad kitos poros galėtų ištverti jūsų glamones. Stebuklas, jog retkarčiais pavyksta pasimylėti. Suprantate, jog seksas yra kur kas daugiau, nei tik makšties ir penio sueitis.

REKLAMA

5. Taip pat suprantate, kada galima būtų praleisti pagrindinį įvykį. Neatsisakote ir greito sekso minties. Kartais valanda ar pusantros vien tik aistringiems bučiniams ir glamonėms gali būti per daug. Prieš susitinkant su draugais greitas seksas gali būti tai, ko reikia nuostabaus vakaro pradžiai.

6. Abu stengiatės vienodai. Kai ir kituose reikaluose, seksas yra judviejų abiejų reikalas ir atsakomybė, todėl, įdėdami tiek pat pastangų, darote partnerį ar partnerę laimingais.

7. Seksas ne visuomet yra rimtas. Jei netyčia vienas asmuo susijuokia, neįsižeidžiate, o imate juoktis kartu. Keli juokai tikrai nesugadins sekso.

REKLAMA
REKLAMA

8. Po sekso būtinas poilsis. Erotiniai žaidimai, nuovargio prasme, prilygsta Olimpinėms varžyboms. Kadangi lovoje išeikvojate visą energiją, po to reikia ne tik atkurti skysčių kiekį organizme, bet ir ledinėje vonioje pailsinti raumenis.

9. Mėgstate duoti. Vienas kitą maloninti galite valandų valandas, tai jums kaitina kraują. Stebint, kaip įsiaudrina antroji pusė, jums darosi gera. Nesate egoistiškas žmogus.

10. Miegamajame pametėte ne tik nesuskaičiuojamą kiekį apatinių, bet ir kelis drabužius. Marškiniai ir kelnaitės nuo kūno nuplėšiami su tokia jėga, kad jie nuskrieja nežinia kur.

11. Pas jus besisvečiuojantys žmonės mano, jog jums labai patinka žvakės, kai iš tiesų kvapnių žvakių skleidžiamu aromatu jūs bandote užmaskuoti ką tik vykusio sekso pasekmes – ore tvyrantį nelabai malonų kvapą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų