REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Tikėtinas pokalbis, iš kurio kai ką įdomaus sužinosite apie kolegas, draugus. Pats metas atsikratyti žalingo įpročio, apsikuopti savo aplinkoje, išmesti nereikalingus daiktus.

Avinas Tikėtinas pokalbis, iš kurio kai ką įdomaus sužinosite apie kolegas, draugus. Pats metas atsikratyti žalingo įpročio, apsikuopti savo aplinkoje, išmesti nereikalingus daiktus.

REKLAMA

Tauras Jums nestigs pasitikėjimo savimi, o ir aplinkiniams atrodys, kad protingai mąstote, tinkamai planuojate reikalus. Visgi prieš imdamiesi naujovių, apsidrauskite nuo netikėtų kliūčių ir nesusipratimų.

Dvyniai Šiandien net dėl menkų smulkmenų gali kilti nemenkas triukšmas, o ką jau kalbėti apie rimtus pažiūrų ir skonio skirtumus. Neverta tikėti gandais ir bauginimais. Tačiau kritiką vertinkite rimtai. Galbūt išties reikia ką nors pakoreguoti.

Vėžys Šiandien galite pajusti, koks svarbus jums yra populiarumas, kolektyvo nuomonė ir socialinė padėtis. Galite griebtis avantiūros, kad tik atkreiptumėte į save publikos ar patinkančio asmens dėmesį. Regis, tai palengvins jūsų piniginę.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Gerai, jei svarbių įvykių nebus arba jie vyks kažkur jūsų pašonėje, tiesiogiai neužkliudydami. Šiandien būsite linkę niekur aktyviai nesikišti ir tiesiog būti stebėtojais. Jei įmanoma, net darbe bandysite tūnoti pasislėpę ir nedirbti.

REKLAMA

Mergelė Darbo padaugės, spaus terminai, todėl vargu ar pavyks elgtis taip, kaip norisi bei save tausoti. Valdykite seksualines aistras, godumo ir irzlumo protrūkius. Gana didelė užsikrėtimų bei nuostolių tikimybė.

Svarstyklės Galimos naujienos, jei esate suinteresuoti kokiais nors būdais papildyti išsekusį pajamų šaltinį. Tačiau prireiks greitos reakcijos, energijos, o tuo pačiu galbūt ir pradinės investicijos.

Skorpionas Tikėtina, kad kažkur važiuosite, rūpinsitės komerciniais, transporto, ryšių reikalais. Raskite laiko pasimokyti, paieškoti reikalingos informacijos, jei to reikia kvalifikacijos kėlimui, viešam pasisakymui.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Pasistenkite sutvarkyti tuos su namais susijusius reikalus, kurių staiga atsirado. Pasitelkite į pagalbą artimuosius. Jeigu jaučiatės sudirgę, venkite aiškintis santykius, keistis nuomonėmis.

Ožiaragis Tikėtina, kad visos mintys suksis apie asmenį, kuriam puoselėjate aistringus jausmus. Nuo pat ryto turbūt dėl to kankinsitės. Gana pavojinga diena mėgstantiems rizikuoti, elgtis lengvabūdiškai, tai gali baigtis nekaip.

Vandenis Tikriausiai pajusite poreikį kai ką keisti savyje ir savo aplinkoje. Galbūt peržiūrėjimo, svarstymų pareikalaus meilės ir turtiniai klausimai. Gali būti, kad nuspręsite kažką aukoti dėl svarbesnio prioriteto.

Žuvys Gana jausminga diena. Būkite taktiški, nes kai kurie žmonės šiandien sunkiai pakęs kritiką, pašaipas. Lengva išprovokuoti nesusipratimus, prarasti meilės objektą. Galite staiga įgyti ir priešų, konkurentų.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų