REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Steve'as ir Robertas Irwin (tv3.lt fotomontažas)

Panašu, kad žymiojo „Krokodilų medžiotojo“ Steve’o Irwino sūnus Robertas seka tėvo pėdomis ir jo nė kiek negąsdina tragiška jo žūtis.

41

Panašu, kad žymiojo „Krokodilų medžiotojo“ Steve’o Irwino sūnus Robertas seka tėvo pėdomis ir jo nė kiek negąsdina tragiška jo žūtis.

REKLAMA

Atvirkščiai – laikui bėgant jis ne tik savo pomėgiais, bet ir išvaizda ima vis labiau panašėti į tėvą. Vis dėlto neseniai berniukas šokiravo visą pasaulį, pasakydamas frazę, kurios išgirsti nesitikėjo niekas.

Pasirodęs populiarioje amerikiečių laidoje „Today show“ jaunasis vaikinas privertė stebėti jos vedėja: „Robertai, atrodai, lyg būtum 28-erių! Kas tau nutiko? Tu jau visiškai užaugęs.“

14-metis į tokią laidos vedėjo nuostabą sureagavo šmaikščiai. Robertas juokavo, kad mama Terri tikriausiai gerai jį maitino, kad šitaip greitai tapo paaugliu.

Berniukas praaugo ir savo seserį, ir mamą, todėl laidos vedėjas neiškentęs kreipėsį į Terri: „Negaliu patikėti, kad jis toks užaugęs. Kuo jūs tiksliai jį maitinate?“ Mama negalėjo sulaukyti juoko sakydama, kad pats Robertas suvalgo nesuskaičiuojamą kiekį maisto.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto kiek anksčiau Robertas be galo nustebino visus gerbėjus, ištaręs šiuos žodžius: „Aš nenoriu būti visiškai kaip tėtis – aš nenoriu būti tėtis. Paprasčiausiai noriu tęsti jo pradėtus darbus“.

REKLAMA

Berniukas visus nustebino jautriomis ir itin gudriomis, 14-mečiams nebūdingomis mintimis. „Tai mano kraujyje, mano DNR, tai viskas, ką aš noriu daryti. Tėtis niekuomet nenorėjo išgarsėti pats – jam svarbiausia buvo siųsti žinutę pasauliui. Būtent todėl man rūpi lygiai tas pats“, – atviravo jis.

R. Irwinas su seserimi ir mama kartu dirba Australijos zoologijos sode, tačiau taip pat jis ir apdovanojimus pelnantis fotografas.

Netrukus visa šeima keliaus ir į Los Andželą – čia jie švęs ypatingą progą, mat S. Irwinui Holivudo šlovės alėjoje skirta žvaigždė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų