REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Katie Price (nuotr. Vida Press)

Seksualioji „Playboy“ žvaigždė Katie Price išgyvena ne pačius geriausius laikus, o pastarosios savaitės jai tikrai nebuvo lengvos.

43

Seksualioji „Playboy“ žvaigždė Katie Price išgyvena ne pačius geriausius laikus, o pastarosios savaitės jai tikrai nebuvo lengvos.

REKLAMA

Vis dėlto ji kaltina visus, bet tik ne save – žinomos moters aukomis tapo niekuo nekalti žmonės, o tiksliau – žurnalistai.

Dar anksčiau K. Price buvo pažadėjusi dalyvauti Londono maratone, kuris įvyks jau šį savaitgalį. Modelis pažadėjo čia bėgti savo mamos garbei, kuriai praėjusiais metais buvo diagnozuota sunki plaučių liga.

Tiesa, kalbėdama su užsienio portalais, K. Price prisipažino, kad maratonui dar nė nepradėjo treniruotis, o paskutinįkart ją bėgančią buvo galima pamatyti 2009 metais – tada ji kentėjo nuo persileidimo.

5 vaikų mama duodama interviu „new!“ žurnalui kaip reikiant pasikarščiavo. Neseniai sukūrusi specialų internetinį minėtam maratonui skirtą fondą, moteris surinko vos 1720 svarų, o dėl tokių skaičių apkaltino savo komandą.

REKLAMA
REKLAMA

Buvusio modelio pasirodymą maratone komplikuoja ir kita priežastis – dėl neseniai jai atliktos veido operacijos, jos gydytojas Katie patarė bėgimo atsisakyti, mat tai gali sukelti komplikacijų. Tačiau interviu metu paklausta, ką apie tai galvoja ji pati, K. Price pratrūko.

REKLAMA

„Nesu čia tam, kad kalbėčiau apie operaciją. Tai visiškai nesvarbu. Aš nenešioju liemenelės, bet esu pasidariusi krūtinės didinimo operaciją, todėl turėčiau tai daryti. Tai idiotiškas klausimas. Neįsivaizduoju, iš kur tokius traukiate“, – žurnalistui rėžė ji.

Taip pat ji pridėjo, kad daktaras turėtų nuo jos „atsiknisti“, mat jis nė nežino, kada ji pasidarė dar vieną operaciją.

Žurnalistė paklausė ir to, kurie šeimos nariai ateis jos palaikyti maratone – mat 2009 metais čia lankėsi ir jos tuometinis, o dabar buvęs vyras Pete. Šioje vietoje K. Price ir vėl nesusilaikė: „Nesuprantu, kodėl žmonės manęs nuolatos apie jį klausinėja. Tai taip nuobodu. Praėjo jau 10 metų – pamirškite.“

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau ji pridėjo, kad apie Pete ji kalba tik tada, kai jos kas nors apie jį paklausia. K. Price paminėjo ir tai, kad tokius klausimus laiko užgauliais, mat jis jau kurį laiką sėkmingai yra vedęs kitą moterį.

Galiausiai K. Price išliejo visas nuoskaudas pasakydama, kad tikriausiai jiedu su naująja žmona neateis jos palaikyti, mat jei ji būtų jų vietoje, taip pat to nedarytų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų