REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Pats metas priminti apie skolą, įsipareigojimą savo pažįstamam. Pagerėjusi įžvalga ir iškalba leis reikštis debatuose, daryti įspūdį pašnekovams.

Avinas Pats metas priminti apie skolą, įsipareigojimą savo pažįstamam. Pagerėjusi įžvalga ir iškalba leis reikštis debatuose, daryti įspūdį pašnekovams.

REKLAMA

Tauras Palanku gilintis į mokslus, spręsti teisinius klausimus, siekti objektyvumo, plėsti akiratį. Galite užmegzti pokalbį su įtakingu asmeniu, kuris padės jums tvarkant juridinius reikalus, ruošiantis kur nors toliau vykti ar pan.

Dvyniai Teks intensyviai tvarkyti reikalus. Neblogai seksis megzti naujas pažintis, sudaryti sutartis, tartis su kolegomis bei vadovais. Galimi teigiami pokyčiai, kurie bus reikšmingi ne tik jums, bet ir aplinkiniams.

Vėžys Šiandien labai svarbu vykdyti prisiimtas pareigas, laikytis esminių principų, duoto žodžio. Kažkas jums patars ir pritars. Dėl to atsiras daugiau tikėjimo savo jėgomis ir atliekamų veiksmų teisingumu. Galite gauti gerą pasiūlymą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tarpusavio santykiuose bus daug neapibrėžtumo. Gana gerai turėtų sektis meno žmonėms. Kitose srityse reikėtų būti apdairesniems, neskrajoti padebesiais, ypač tvarkant finansinius reikalus, sudarant verslo sutartis.

REKLAMA

Mergelė Šiandien būsite nusiteikę spręsti asmeninio gyvenimo galvosūkius, panašu, kad neblogai seksis. Jei pirmoje dienos pusėje sau ir kitiems negadinsite nuotaikos, tai vakarop pasijusite žvalūs ir energingi.

Svarstyklės Aktualiausi bus finansiniai ir turtiniai klausimai. Galbūt pavyks pasipelnyti ar įsigyti vertingą daiktą. Palanku plėsti verslą, stiprinti jo materialinę bazę. Nedelsdami tvarkykite nuosavybės dokumentus, vertybinius popierius.

Skorpionas Tikėkitės įspūdžių, informacijos, įsimintinų kontaktų, svarių idėjų bei pasiūlymų. Bus ko pasimokyti, pasisemti iš kitų. Jūs patys aplinkinius taip pat stebinsite savo pastebėjimais, replikomis.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Jūsų įtaka kitiems bus nemaža, tačiau kažkodėl pasitikėjimą savimi trikdys vidinis nerimas. Tikriausiai bus siekiama labiau save įtvirtinti, kažką laimėti, bet norėsis, kad tai nieko nekainuotų. Vargu ar tai įmanoma.

Ožiaragis Šiandien sugebėsite suderinti pareigas ir romantiką. Viskas domins, degsite kūrybine ugnele. Galimos išlaidos, susijusios su asmeninio verslo ar vaikų poreikiais, bet jos bus planinės ir racionalios. Tikėtini pramoginiai renginiai.

Vandenis Ryžtingai spręskite dalykines problemas. Pasistenkite laikytis darbo tvarkos, neieškokite, kam primesti savo pareigas ir atsakomybę. Turbūt trokšite ypatingų jausmų, romantikos. Pasistengę galite pradžiuginti artimus žmones.

Žuvys Galimi sprendimai, kurie pagerins materialinę padėtį. Gilinsitės į situaciją, besiklostančią asmeniniame gyvenime. Pats metas padaryti kai kurias išvadas. Tačiau jei nenorite, kad jausmų taurė subyrėtų, venkite priekaištų, pavydo.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų