REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pradeda Eurolygos ketvirtfinalio karą su Pirėjo „Olympiacos“ klubu. Trečiadienį Graikijoje vyks pirmosios serijos, kurioje bus kaunamasi iki trijų pergalių, rungtynės.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pradeda Eurolygos ketvirtfinalio karą su Pirėjo „Olympiacos“ klubu. Trečiadienį Graikijoje vyks pirmosios serijos, kurioje bus kaunamasi iki trijų pergalių, rungtynės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jas nuo 21 val. tiesiogiai rodys vaizdo transliacijų internetu platforma viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“ kanalas. Taip pat bus transliuojami ir kiti ketvirtfinalio mačai.

REKLAMA

Kitose porose susitiks Maskvos CSKA – Maskvos srities „Chimki“, Stambulo „Fenerbahce“ – Vitorijos „Baskonia“, Atėnų „Panathinaikos“ (Lukas Lekavičius) – Madrido „Real“.

„Žalgiris“ reguliariajame sezone užėmė šeštąją vietą (18 pergalių ir 12 pralaimėjimų). „Olympacos“ buvo trečias (19 ir 11). Tiesa, abi tarpusavio dvikovas laimėjo žalgiriečiai (74:68 ir 86:85).

„Neturėjome daug laiko ruoštis rungtynėms, nes per penkias dienas žaidėme tris mačus. Reikia eiti, kautis, žaisti su didele širdimi ir galva. Būtina kreipti dėmesį į detales, nedalyti lengvų taškų. Tai yra svarbiausia“, – kalbėjo „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Pirėjo komandos puolimo lyderiai yra klubo senbuviai ir veteranai – Vassilis Spanoulis ir Georgios Printezis. V. Spanoulis pelno 13,1 taško, atlieka 5,7 rezultatyvaus perdavimo, bet padaro po 3,3 klaidos per dvikovą. G. Printezis įmeta 12,6 taško, atkovoja 5,5 kamuolio. Visų kitų „Olympiacos“ žaidėjų rezultatyvumas vienženklis.

„G. Printezis yra vienas geriausių Eurolygos krepšininkų. Jį labai sunku stabdyti vienas prieš vieną, todėl prieš graiką esame paruošę įvairių gynybos sistemų“, – pridūrė Š. Jasikevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Graikijos vicečempionai, kuriuos šį sezoną nuolat kamavo traumos, labai prastai rungtyniavo pirmojo etapo pabaigoje – iškovojo pergalę per penkerias rungtynes. Tuo metu „Žalgiris“ dabar Eurolygoje laimėjo tris mačus iš paskutinių keturių.

„Olympiacos“ reguliariajame sezone praleido mažiau taškų nei „Žalgiris“, atkovojo daugiau kamuolių. Tačiau Lietuvos komanda žaidė rezultatyviau, atliko daugiau perdavimų, taikliau metė ir dvitaškius, ir tritaškius, ir baudas.

Graikijos ir Lietuvos krepšinio milžinai Eurolygoje tarpusavyje grūmėsi 16 kartų. 11 sykių triumfavo „Olympiacos“. Graikijoje Pirėjo klubas kauniečius nugalėjo šešis kartus iš aštuonių.

REKLAMA

Transliacijų tvarkaraštis:

balandžio 17 d.

19.45 val. CSKA – „Chimki“ (viaplay.lt; tiesiogiai),

21.00 val. „Panathinaikos“ – „Real“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai),

23.15 val. CSKA – „Chimki“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas);

balandžio 18 d.

20.00 „Fenerbahce“ – „Baskonia“ (viaplay.lt; tiesiogiai),

21.00 val. „Olympiacos“ – „Žalgiris“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai),

23.15 val. „Fenerbahce“ – „Baskonia“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų