REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis (nuotr. stop kadras)

Šie metai ypatingi Žvagulių šeimai, nes tai jubiliejiniai metai.

49

Šie metai ypatingi Žvagulių šeimai, nes tai jubiliejiniai metai.

REKLAMA

Irena ir Žilvinas jau 20 metų, kaip kuria bendrą buitį, o net 25 metus dalinasi viena scena.

Žvagulių pavardė Lietuvoje linksniuojama buvo nuolatos. Nuolat kalbama apie jų verslą, apie vaikus, nuveiktus darbus ar tiesiog gyvenimo peripetijas. Dar prieš pora metų realybės šou “Žvagulių klanas” jie savo gerbėjams atskleidė ir parodė, koks gyvenimas ir kokia rutina verda jų namuose. Tačiau šiandien Irena sako, kad visko, kas vyksta šeimoje, parodyti neįmanoma ir turbūt net nesinorėtų. “Nueitas kelias kartu su Žilvinu yra ilgas. Normalu, kad santykiuose buvo visko.

Pykomės, taikėmės, svaidėmės keiksmais ir meiliais žodeliais.

Teko ir scenoje ne kartą vaidinti “laimingą porą” nors kai kuriais momentais kraujas virdavo iš neapykantos vienas kitam. Bet juk nuo neapykantos iki meilės tik vienas žingsnis. Kiekvienas konfliktas tik dar labiau sutvirtindavo mūsų santuoką ir partnerystę scenoje. Dabar mums vaidinti nebereikia. Jeigu mes glaustomės – tai būtent to ir norime, jeigu net neapsikabiname – tuo momentu norime būtent to.

REKLAMA
REKLAMA

Po tiek metų mes nebenorime apgaudinėti nei vienas kito, nei savo klausytojų. Esame tikri ir atviri tiek namuose tiek scenoje. Kad tai suvokti prireikė, kaip matot, net 25-erių metų, tai turbūt šie metai mums yra tokie “susitaikymo” metai. Nebesistengiame vienas kito pakeisti, auklėti, tiesiog norime atšvęsti savo jubiliejų su didele pagarba vienas kitam”, - kalbėjo Irena.

REKLAMA

Šiuos jubiliejinius metus šeima nusprendė daugiau laiko skirti vienas kitam. Rudenį planuoja didelį koncertinį turą per Lietuvą, kurio metu atliks geriausias visų laikų savo sudainuotas dainas, planuoja išleisti ir geriausių dainų muzikinį albumą, kuris paženklins šiuos, išskirtinius metus.

Savo jubiliejų Irena ir Žilvinas pradeda švęsti jau šį savaitgalį. Ir tai bus ne Lietuvoje. Pora iškeliauja į Airiją, kur 20 ir 21 dienomis yra suplanuoti du jų bendri koncertai Airijos lietuviams.

“Norime savo švente pasidžiaugti ir su toli gyvenančiais tautiečiais. Tikime, kad mūsų jubiliejinių metų pradžią, jie bus kartu su mumis” – kalbėjo I.Starošaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Na, o po koncertų Airijoje, pora išvyksta į Ispaniją antram medaus mėnesiui. Kadangi darbų jau nuo vasaros nusimato labai daug, pažadėjo kiek įmanoma daugiau laisvo laiko skirti vienas kitam.

Taigi, sveikiname šeimą su gražiais metais, linkime gerų koncertų, turiningų atostogų ir kviečiame pasiklausyti jų dainos “Lauksiu amžinai”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų