REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Gimdymas (nuotr. 123rf.com)

12 moterų, mamomis tapusių sulaukus neįtikėtino amžiaus:

28

12 moterų, mamomis tapusių sulaukus neįtikėtino amžiaus:

REKLAMA

1. Daljinder Kaur

Daljinder Kaur priklauso vyriausios vaiką pagimdžiusios moters rekordas. Kuomet susilaukė sūnaus, Daljinder buvo 72-ejų, o jos vyras – 79-erių. Šiuolaikiniame pasaulyje tokių drąsių žmonių retai kada besutiksi.

REKLAMA
REKLAMA

2. Rajo Devi Lohan

Indijoje gyvenanti moteris vaikelio susilaukė būdama 69-erių. Ilgą laiką ji buvo tituluojama vyriausia kada nors medicininėje istorijoje užregistruota motina tapusia moterimi. Rajo vaikelis yra visiškai sveikas.

REKLAMA

3. Elizabeth Adeney

Tai vyriausia vaikelio susilaukusi moteris Didžiojoje Britanijoje. Pagimdžiusi kuomet jai buvo 66-eri, Elizabeth jautėsi puikiai, o jos mažylis taip pat buvo sveikas. Šiuo metu moteris labai dažnai lankosi įvairiose Britanijos pokalbių laidose.

4. Bhateri Devi Singh

Nepatikėsite, tačiau ši indė, būdama 66-erių, pagimdė trynukus. Visi mažyliai išgyveno ir užaugo, o pati motina šiuo metu taip pat nesiskundžia sveikata.

REKLAMA
REKLAMA

5. Adriana Iliescu

Ir rumunai turi kuo didžiuotis. Būdama 66-erių, Adriana laukėsi trynukų, tačiau išgyveno tik viena mažylė. Šiuo metu ji, kaip teigė mama, yra labiausiai mylima dukra visoje Rumunijoje.

6. Omkari Panwar

Norėdama susilaukti sūnaus, kuris paveldėtų visą jos vyro turtą, Omgari buvo apvaisinta dirbtiniu būdu. Moters įsčiose užsimezgė net dvi gyvybės – mergaitės ir berniuko. Susilaukusi vaikų, po trijų metų, suprastėjus jos sveikatai, moteris mirė.

7. Maria Del Carmen Bousada De Lara

Ši Ispanijoje gyvenanti moteris gydytojams melavo esanti 55-erių. Išaiškėjus jos tikrajam amžiui – 66 metai – kažką daryti jau buvo per vėlu. Susilaukusi dviejų vaikų, po mažiau nei 3 metų Maria mirė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

8. Valentyna Pidverbna

Būdama 66-erių, Valentyna susilaukė pirmojo ir vienintelio savo vaiko. Nedaug kas tikėjo, kad ši moteris visa tai ištvers.

9. Annagret Raunigk

4 vaikų Annagret susilaukė būdama 65-erių. Iš viso moteris augina net 17 vaikų. Ji gali didžiuotis būdama vieninteles europiete, kuri, sulaukusi 60-ies metų, turi tiek daug atžalų.

10. Memnune Tiryaki

Ši moteris vaikelio susilaukti bandė net 35-erius metus. Galiausiai, sulaukusi 62-ejų, ji pagimdė savo pirmąją ir paskutinę atžalą. Už tai ji gali dėkoti moderniai medicinai,

REKLAMA

11. Dawn Brooke

Iš Anglijos kilusi Dawn, būdama 59-erių, pastojo natūraliu būdu. Jai taip pat priklauso vyriausios natūraliu būdu gimdžiusios moters Pasaulio Gineso rekordas.

12. Raisa Akhmadeeva

Sulaukusi 56-erių metų amžiaus, ši rusė natūraliu būdu pagimdė savo pirmagimį. Mažylis gimė per anksto, o pirmuosius du metus šeima nuolatos kovojo už jo gyvybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų