REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Domantas Sabonis ir Victoras Oladipo (nuotr. SCANPIX)

NBA atkrintamųjų varžybų starte Indianos „Pacers“ 98:80 įveikė Klivlando „Cavaliers“ klubą ir atėmė iš varžovų namų aikštelės pranašumą.

21

NBA atkrintamųjų varžybų starte Indianos „Pacers“ 98:80 įveikė Klivlando „Cavaliers“ klubą ir atėmė iš varžovų namų aikštelės pranašumą.

REKLAMA

Šiame mače spindėjęs nugalėtojų komandos lyderis Victoras Oladipo pelnė 32 taškus ir buvo pagrindinis priešininkų ekipos duobkasys.

Po laimėtos pirmosios serijos iki keturių pergalių akistatos amerikietis prisiminė turįs nesuvestų sąskaitų su „Cavaliers“ komandos vadovu Danu Gilbertu.

„Pacers“ klubas vasarą išsiuntė savo buvusį lyderį Paulą George‘ą į Oklahomos „Thunder“ komandą.

Vietoje jo Indianapolio komanda iš Oklahomos ekipos gavo lietuvį Domantą Sabonį ir minėtąjį Oladipo.

Klivlando „Cavaliers“ klubas vasarą taip pat bandė į savo gretas prisivilioti Paulą George‘ą, tačiau liko nieko nepešęs.

REKLAMA
REKLAMA

Iškart po liepą įvykusių „Thunder“ ir „Pacers“ mainų „Cavs“ savininkas Danas Gilbertas pasiuntė riebią žinutę Indianapolio ekipos naujokų atžvilgiu.

REKLAMA

Anot jo, „Pacers“ ne tik atidavė savo lyderį kitai ekipai, tačiau vietoje jo negavo jokios rimtos pamainos.

„Jeigu atvirai, galima sakyti, jog šie Gilberto žodžiai įpylė žibalo į ugnį. Žinoma, jie buvo išsakyti dar prieš sezono pradžią, tačiau jo žodžių dar tikrai nespėjau pamiršti. Šioje serijoje žaidžiame kaip tik prieš „Cavaliers“ ekipą ir tai yra dar viena puiki proga įrodyti, kad Danas buvo neteisus.“ – po laimėtų rungtynių teigė Oladipo.

Naujasis Indianos „Pacers“ lyderis šiemet vidutiniškai pelno po 23,1 taško, atkovoja 5,2 atšokusio kamuolio, atlieka 4,3 rezultatyvaus perdavimo ir žaidžia neabejotinai geriausią savo sezoną NBA karjeroje.

Indianapolyje kur kas geresnį krepšinį demonstruoja ir Domantas Sabonis.

Daugiau negu pusę savo metimų realizuojantis lietuvis vidutiniškai pelno po 11,6 taško ir po krepšiais sugriebia po 7,7 kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų