REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
58
Viktorija Perminaitė (nuotr. SCANPIX)

Praeityje garsios merginų grupės „Mango“ narė Viktorija Emanuel jau aštuonerius metus gyvena Jungtinėje Karalystėje. Čia moteris ne tik dirba, bet ir rado gyvenimo meilę – ištekėjo už išrinktojo, septyneriais metais jaunesnio Paulo Edwardo Emanuelio.

58

Praeityje garsios merginų grupės „Mango“ narė Viktorija Emanuel jau aštuonerius metus gyvena Jungtinėje Karalystėje. Čia moteris ne tik dirba, bet ir rado gyvenimo meilę – ištekėjo už išrinktojo, septyneriais metais jaunesnio Paulo Edwardo Emanuelio.

REKLAMA

Nors iš viešumos dingusi buvusi atlikėja gimtinėje lankosi retai, ji mielai sudalyvavo lietuvių ir švedų sukurtų ypatingų grožio produktų kūrėjų suorganizuotame renginyje, kuriame pasakojo ne tik apie savo kasdienybę, bet ir apie vidinį bei išorinį grožį, meilę gimtajai šaliai.

Nors grupės „Mango“ dainas vis dar puikiai atsimena ir mintinai moka visa Lietuva, o savo laiku grupės narės buvo vienos ryškiausių muzikos padangės žvaigždžių, Viktorija šiandien gyvena visiškai kitokį gyvenimą. Iš viešumos pasitraukusi buvusi atlikėja gyvena ir dirba Londone, kur prieš kelis metus ištekėjo už mylimo užsieniečio.

Tačiau savo gimtinės Viktorija nepamiršta – jaučia nostalgiją gimtajam miestui Klaipėdai, lietuviškai produkcijai. „Aš Londone jau 8 metus ir tai yra mano namai. Gyvenu intensyvų gyvenimą: dirbu, daug keliauju, rūpinuosi vyru, namais, vis kažko mokausi – tinginiauti nėra kada.

REKLAMA
REKLAMA

Man patinka tas margumynas: nuo visų pasaulio rasių, kalbų, virtuvių, eismo kita puse, iki visada gyvo miesto, garsių vardų, kultūrų skirtumų ir Karališkosios šeimos. Visada sakiau, kad esu pasaulio vaikas – galėčiau gyventi bet kur, kur tik laimė nuves. Bet mano širdis yra Lietuva!“, - šypsojosi V. Emanuel.

REKLAMA

Savaitgalį Londone įvyko neeilinis grožio renginys – lietuvių ir švedų sukurto skysto trikolageno produktų linijos „FenoQ Tricollagen Peptide ir MicroHyaluron“ kūrėjai sukvietė emigravusias lietuvaites į ypatingą atranką. „Emigravęs grožis“ – taip vadinosi puikiai odos, plaukų, nagų ir sąnarių būklei palaikyti skirtų produktų ambasadorių ir prekės ženklo veidų atranka.

Būtent šioje atrankoje apsilankė ir komisijos nare tapo V. Emanuel, kuri taip pat sutiko pasidalinti mintimis apie tikrąjį grožį ir jo svarbą. „Šiame technologijų ir darboholikų amžiuje aš išties pasigendu tikrumo. Moterys yra gražios: tobuli kūnai, moteriški linkiai, patobulinti ar net pakeisti bruožai –padaryta viskas, kad išvaizda būtų nepriekaištinga!

REKLAMA
REKLAMA

Madingi rūbai, daug makiažo, atviri kūnai, asmenukė, instagramas – viskas, ji matoma, ji graži, ji populiari. Mes daugiau mažiau visos taip darom. Bet neslėpsiu, net pati būdama moteris, visada pastebėsiu tą, kuri gal ne tokia stilinga, ne tobulo sudėjimo, ar ne „lėlės“ veidu, bet kuri yra laiminga!“ - sakė buvusi „Mango“ narė.

„Šiuolaikiniu grožiu įvardyčiau tą pusiausvyrą tarp vidinio ir išorinio spindesio. Vidinio grožio puoselėjimui, manyčiau, reiktų susikurti ramybę savo viduje, atsikratyti visų nerimą ir erzelį keliančių minčių galvoje, o tada tą patį padaryti su jus supančia aplinka. Nereikia gyvenime daryti to, kas nemiela, bendrauti su tais žmonėmis su kuriais nesinori. Kaip sakiau, visame kame turi būti harmonija, darna ir tik tada jausimės laimingos ir tuo pačiu gražios“, - mintimis dalinosi Viktorija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris atskleidė, kad išlikti jaunatviškai ir žaviai jai padeda jaunesnis vyras. „Asmeniškai jokių paslapčių neturiu! Visada jaučiuosi laimingesnė ir gražesnė, kai esu išsimiegojusi, pabuvusi saulėje, pasportavusi, kai niekas nedirgina arba ruošiuosi atostogoms. Dar vyras jaunesnis laiko, neleidžia senėti! Juokiamės – prašo palaukti jo, kad galėtume senti kartu“, - šypsodamasi sakė V. Emanuel.

Lietuvių sukurtų grožio produktų atrankoje, kurioje dalyvavo emigravusios lietuvaitės, apsilankiusi Viktorija tikino, kad emigracija dar nereiškia nemeilės savo šaliai, o ją nuolat prisiminti galima ir gyvenant svetur. „Viskas, kas lietuviška, man čia kelia nostalgija. Ir aš išties dažnai renkuosi lietuvišką prekę. Mes protinga ir sumani tauta, todėl reiktų tuo džiaugtis ir palaikyti kažką kuriančius ir pristatančius savo prekes už Lietuvos ribų“, - kalbėjo „FenoQ“ atrankos komisijos nare tapusi moteris.

REKLAMA

Renginio komisijos narėmis taip pat tapo ir kitos veiklios ir žavios moterys – viena produktų kūrėjų Lina Jakimavičienė, komunikacijos specialistė, televizijos projektų prodiuserė ir vedėja Vaida Skaisgirė bei Anglijoje puikiai įsitvirtinusios moterys – „Clinic Simone“ savininkė ir verslininkė Simona Zinčekaitė, interjero dizainerė, tapytoja bei TV3 laidos „5 žvaigždučių būstas“ vedėja Donata Skorupskaitė ir estetinės medicinos specialistė Rasa Marozienė.

„Trikolagenas ir microhyaluronas didelio susidomėjimo sulaukė ne tik Lietuvoje, bet tapo itin mėgiamas ir JK gyvenančių lietuvaičių tarpe. Nusprendę paskutinįjį kastingo etapą surengti Londone net patys nesitikėjome, kiek daug sulauksime protingų, gražių ir įdomių moterų žinučių, emigravusių ar laikinai gyvenančių šioje šalyje“, - sakė Lina Jakimavičienė.

REKLAMA

„Mūsų šeima daug keliauja ir mes matome, kaip lietuvaitės skiriasi nuo kitų šalių moterų savo prigimtiniu žavesiu, moteriškumu bei domėjimųsi naujienomis. Tad šiuo atrankos etapu norėjome parodyti, kad nesvarbu kur jūs – Rokiškyje ar Londone, jūs esate nuostabiausios ir Lietuva gali jumis didžiuotis“, - tikino L. Jakimavičienė.

Moters teigimu, „FenoQ“ linijos produkcija netruko išpopuliarėti ir svetur. „Per gana trumpą laiką grožio eliksyrais jau pramintų produktų populiarumas išaugo visiškai natūraliai, kai moterys, išbandžiusios Tricollagen Peptide arba MicroHyaluron, ėmė dalintis savo patirtimis apie gražesnę ir skaistesnę odą, sveikesnius ir vešlesnius plaukus bei stipresnius nagus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Geriamos formos produktai netruko pasklisti ir žinomų Lietuvos moterų tarpe ne tik kaip grožio, bet ir kaip sveikatinimo priemonė. Juk tai, kaip rūpinamės savimi, atsispindi moters išvaizdoje bei savijautoje, tad manau trikolagenas ir microhyaluronas turi būti kiekvienos, save mylinčios moters rankinėje“, - sakė L. Jakimavičienė.

Atrankoje komisijos nares nustebino išskirtines istorijas papasakojusios žavios lietuvaitės. Vaiva, Londone gyvenanti jau 10 metų, čia atvyko vos dvidešimties, tačiau jos atvykimą paženklino tragedija – ji pateko į autoavariją, po kurios iki šiol sėdi invalido vežimėlyje. Tačiau pasiduoti Vaiva neketina – Londone įkūrė grožio ir soliariumų studiją, į gyvenimą žiūri pozityviai, atrankoje nusprendė išbandyti save, tikino, kad gražios gali būti įvairaus likimo moterys.

REKLAMA

Kita didelį įspūdį komisijai palikusi atrankos dalyvė – Jūratė, nustebinusi ne tik neįtikėtina savo išvaizda, bet ir amžiumi. 49-erių moteris atrodo mažiausiai dešimtmečiu jaunesnė. Moteris buvo aktorė, tačiau dėl meilės metė aktorystę. Deja, moters šeima po kurio laiko iširo. Komisijos narė V. Skaisgirė Jūratei pasiūlė nusifilmuoti lietuviškuose serialuose, kur moteris su malonumu sutiko vaidinti, kai tik apsilankys Lietuvoje.

Atrankoje dalyvavo ir kitos ne ką mažiau įdomios moterys: jaunatviškumu taip pat nustebino gražuolė, buvusi šokėja, dabar baleto mokytoja, penkiasdešimtmetė Daiva, jau 8 metus Londone gyvenanti 38-erių Irma pasidalino jautria istorija apie savo vėžio diagnozę ir gydymą, norą išlikti gražia ir neprarasti moteriškumo. Atrankoje taip pat netrūko meilės emigrančių, o dalyvavusiųjų amžius svyravo nuo 23 iki 50 metų.

REKLAMA

„Labai džiaugiuosi, kad Londone pavyko suburti tiek skirtingų ir nuostabių moterų. Daugelis apie emigravusius žmones turi klaidingą nuomonę – galvoja, kad emigruoja tiek, kurie gyvenime nesugeba nieko veikti ir negali nieko pasiekti. Buvau nustebinta atrankoje susirinkusių moterų, nes visos jos veiklios, žavios, turinčios savo svajonių, tikslų – šviesios asmenybės“, - šypsojosi L. Jakimavičienė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų