REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Šį kartą – apie M raidę kairiame delne.

Chiromantijos mokslas žinomas nuo seno, todėl daugeliui nekyla abejonių, kad sąsajų tarp to, ką mums paruošė likimas ir kokios linijos atvaizduotos delne, tikrai yra.

5

Chiromantijos mokslas žinomas nuo seno, todėl daugeliui nekyla abejonių, kad sąsajų tarp to, ką mums paruošė likimas ir kokios linijos atvaizduotos delne, tikrai yra.

REKLAMA

Chiromantijos atstovai teigia, kad jeigu iš trijų linijų kairiame delne jums pavyksta sudėlioti M raidę, tikėtina, kad jūsų laukia ypatingas gyvenimo periodas.

Visų pirma, norime priminti, kad delno linijos kinta. Ypač jos pasikeičia po sudėtingų gyvenimo permainų, ligų, todėl karts nuo karto peržvelkite jas, įsižiūrėkite ir paieškokite tam tikrų pokyčių.

Šį kartą – apie M raidę kairiame delne. Littlethings.com atskleidė chiromantų iš JAV teiginius apie tai, kokią įtaką M raidė daro gyvenimui ir kokie yra žmonės, turintys ją.

Norėdami suprasti, ar turite M raidę, pirmiausia pažvelkite į gyvenimo liniją. Ji prasideda ties nykščiu ir leidžiasi žemyn į riešą. Ji gali būti padalinta, perbraukta, sutrūkinėjusi. Vienaip ar kitaip, ši gyvenimo linija byloja apie jūsų sveikatą, gyvenimo trukmę. Gali parodyti net ateities permainas.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar raskite vadinamąja proto liniją. Ji kerta delno vidurį, gali būti visiškai tiesi arba lenkta. Proto linija paprastai prasideda ten pat, kur ir gyvenimo linija. Ji rodo, kaip jūs gebate priimti sprendimus, rodo jūsų valią.

REKLAMA

Dabar belieka surasti trečiąją liniją, kitu vadinama likimo linija arba tiesiog Saturnu. Štai šioje vietoje jūs susidursite su sunkumu, mat būtent jos būvimas arba nebūvimas sąlygoja M raidės turėjimą. M raidę delne turi vos keli procentai viso pasaulio žmonių, todėl rasti ją savo delne, tikimybė labai menka.

Vis dėlto, jeigu pamatysime, kad ta linija jūsų delne tikrai yra, turėtumėte save vadinti palaimintuoju, mat esate žmogus, kuriam gyvenime viskas einasi lyg per sviestą.

Esate lyderis, randate bendrą kalbą su labai garbiais žmonėmis, jumis pasitiki vadovai ir viršininkai, o jūsų nuomonė daugeliui daug svarbesnė už kitų.

REKLAMA
REKLAMA

Gyvenime lengvai kylate karjeros laiptais, nebijote permainų ir jas priimate labai drąsiai. Jūs mokate rasti džiaugsmą net ir tada, kai būna sunku.

Esate pasiaukojantys, altruistai, linkę į savanorystę. Jums patinka padėti kitiems – tokiais atvejais jaučiatės saugesni, tvirtesni.

Finansinė sėkmė – jūsų nuolatinė palydovė. Be didelių pastangų galite prišaukti pinigus.

Vis dėlto, gyvenimas jums paruošė vieną negailestingą iššūkį. Jis, tiesa, yra labai nemalonus, gali sukelti kritinę situaciją jūsų gyvenime, o sužinoti, kada tai nutiks, neįmanoma. Todėl turėtumėte vengti rizikuoti kelyje, saugokitės tamsių skersgatvių, nes niekada nežinai, kada tai įvyks.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų