REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Santykiai (nuotr. 123rf.com)

Portalo thesun.co.uk skaitytojai santykių ir sekso ekspertei Deidre Sanders gali užduoti jiems rūpimus klausimus, teirautis patarimo.

21

Portalo thesun.co.uk skaitytojai santykių ir sekso ekspertei Deidre Sanders gali užduoti jiems rūpimus klausimus, teirautis patarimo.

REKLAMA

Viena moteris, norėjusi išlikti anonime, Deidre Sanders papasakojo apie tai, kas jai nutiko.

„Manau, kad mano vyras ir vėl man neištikimas su prostitute. Tai supratau, kai ant jo automobilio keleivio sėdynės radau ilgą šviesų plauką. Mano plaukai yra trumpi ir tamsūs, mes neturime jokių šviesiaplaukių draugų. Po paskutinio jo posūkio į kairę su prostitute mudu bandome vėl iš naujo atkurti santykius.

Mergina, su kuria praeitą kartą laiką leido mano vyras, manė, jog jis – turtingas verslininkas, vėliau ją vesiantis ir ji galėsianti atsisakyti šios profesijos. Tiesa ta, kad jis – 42-ejų metų autobuso vairuotojas. Pasiturinčio verslininko įvaizdį jai galėjo sukelti gražūs vyro drabužiai.

Suradusi jos kontaktus vyro telefone susisiekiau su prostitute ir jai pasakiau, jog žmogus, su kuriuo ji leidžia laiką, yra vedęs. Ji pradėjo manęs nekęsti, dėl ko teko atsisveikinti su visais socialiniais tinklais.

REKLAMA
REKLAMA

Mano vyras tikino mylintis tik mane ir nutraukęs visus ryšius su prostitute. Taip jis elgėsi neva dėl to, jog aš, būdama slauge, dirbu iki vėlumos ir jam negaliu skirti pakankamai laiko. Man – 44-eri. Jau kurį laiką mudu stengiamės susigrąžinti tą dingusią kibirkštėlę.

REKLAMA

Netekau 19 kg, viskas ėjosi lyg ir neblogai, kol, darbe padedama pacientui, pasitempiau nugarą. Po to įvykio sugrįžo ištirpę kilogramai, nebegaliu užsiimti seksu. Mano vyras į lovą gulasi gerokai anksčiau nei aš, o vakarais savo darbo kambaryje jis žaidžia vaizdo žaidimus.

Jis taip pat nemažai laiko praleidžia naudodamasis savo planšete, kurią, kaip teigė anksčiau, pardavė. Tiesa, jis visuomet ištrina savo naršyklės istoriją. Jau kurį laiką įtariau, kad jis susitikinėja su prostitute.

Ruošdama skalbinius jo džinsuose radau šviesų ilgą plauką. Internete bandžiau surasti tą pačią merginą, su kuria jis anksčiau bendravo, ir išsiaiškinti ar ji vis dar užsiima tokia veikla, tačiau atrodo, jog ji būtų dingusi lyg į vandenį. Manau, kad jis grįžo prie ankstesnės veiklos. Nors nuolatos kartoja mane mylintis, tuo jau nebetikiu.“

REKLAMA
REKLAMA

Štai kokį atsakymą pateikė ir patarimą davė pati Deidre Sanders.

„Nuolatos svarstyti ir nerimauti dėl vyro nėra gerai, todėl geriau yra paklausti apie aptiktus plaukus ir įsiklausyti į jo pateikiamą atsakymą.

Nesvarbu ar jis grįžo prie ankstesnė veiklos, ar ne, metas peržvelgti savo santykius su juo. Jei anksčiau tai padėjo, gali padėti ir dabar. Juk jis teigia jus mylintis. Jei vyras jaučiasi laimingas būdamas namuose su jumis, jam greitai atsibos lakstyti į kairę. Kada paskutinį kartą laiką leidote mieste? Kada į lovą atsigulėte anksti, kad galėtumėte pasimėgauti vienas kitu? Skaudanti nugara gal ir neleidžia tinkamai mėgautis lytiniais santykiais, tačiau yra kitų būdų, kaip patirti malonumą ir patenkinti vienas kitą.

Pasakykite vyrui, kad nerimaujate ir paprašykite jo bent porą kartų per savaitę vakarus praleisti su jumis. Apsilankykite kino teatre ar kavinėje, pasikalbėkite apie tai, kaip galėtumėte pagerinti savo santykius.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų