REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Vilniaus meras Remigijus Šimašius teigia sekmadienį grįžusį su vaikais namo prie durų jį pasitiko nepažįstamas kaukėtas vyras.

 Vilniaus meras Remigijus Šimašius teigia sekmadienį grįžusį su vaikais namo prie durų jį pasitiko nepažįstamas kaukėtas vyras.

REKLAMA

Apie tai sekmadienį „Facebook“ paskyroje paskelbęs meras, paviešino ir vyro nuotrauką. R. Šimašius reiškė pasipiktinimą ir teigė, kad niekas neturi teisės gąsdinti jo šeimos, tačiau į policiją dėl incidento nesikreipė.

„Šiandien su vaikais grįžęs namo prie įėjimo durų radau štai tokį ufonautą, kuris turėjo man klausimų kaip merui. Apie tai, kodėl "per švelniai" baudžiami tie, kurie mašinas parkuoja ant žolės. Į juos atsakysiu. Tačiau šiuokart tema kita. Esu labai piktas, nes niekas neturi teisės gąsdinti mano šeimos. Šeimos ramybę aš ginsiu visais būdais“, – socialiniame tinkle rašė sostinės meras.

Jis ragino klausimų turinčius piliečius atvykti kalbėtis į savivaldybę ir nevelti jo šeimos į darbo reikalus.

„Daug kas raginate kreiptis į policiją. To daryti neplanuoju. Nes ji ir taip turi daug darbo. Nes tam po kauke pasislėpusiam žmogui, panašu, ir taip bus pamoka - manau, jis tiesiog nesusiprato ką daro“, – teigė R. Šimašius.

REKLAMA
REKLAMA

Sostinės meras sakė pats nesijaučiąs nesaugus ir manąs, jog tai - vienkartinis atvejis.

Merui paviešinus nepažįstamojo nuotrauką, jį pagal aprangą teigė atpažinęs žurnalistas Andrius Tapinas. Pastarasis nurodė, kad šis kaukėtas vyras buvo pastebėtas vienoje iš protesto akcijų: „Facebooke kažkur yra jo profilis, kad jis užsiima anoniminiais protestais. Bet viena protestuoti ar performancą daryti gatvėje, o kita – prie žmogaus namų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų