REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Būsite dalykiški, lengvai tvarkysite visokius reikalus – jų dabar neturėtų stigti. Gali būti, kad dėl to sulauksite ir piniginės ar kitokios naudos, bent jau metas tam visai palankus. O profesijos srityje prireiks apdairumo – pasidavus emocijoms gero rezultato tikėtis sunku.

Avinas. Būsite dalykiški, lengvai tvarkysite visokius reikalus – jų dabar neturėtų stigti. Gali būti, kad dėl to sulauksite ir piniginės ar kitokios naudos, bent jau metas tam visai palankus. O profesijos srityje prireiks apdairumo – pasidavus emocijoms gero rezultato tikėtis sunku.

REKLAMA

Jautis. Darbas kaip toks įdomus nebus. Būsite atsipalaidavę, jausmingi, lipšnūs, dėl to ir aplinkinių dėmesio bei šypsenų tikrai nestigs. Gali būti, kad priežasties dar kartą atsiskleisti sulauks ir jausmai. Be to, būsite ir labai kūrybiški, taigi bus lengva gražiais, maloniais dalykais nudžiuginti esančius šalia.

Dvyniai. Ši savaitė gali būti svarbi tuo, kas vyks aplink jus, bet ne su jumis. Darbe darbo ne per daugiausia, vyraus įprasta rutina, namie viskas savo vietose. Užtai įdomių minčių, o gal ir įdomios veiklos gali pasiūlyti artimi draugai. Savaitės pabaiga gali atnešti ir finansinės sėkmės.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Darbe galimi tam tikri pokyčiai – dabar nestigs nedidelių darbų ir greitai sutvarkomų reikalų, kurie klostysis visai sėkmingai. Palankus metas rašyti laiškus, raštus. Sudėtingi dabar gali būti dalykiniai santykiai – su kai kuriais reikalavimais sutikti bus sunku, teks išsisukinėti. Užtai dažnai džiugins artimi draugai.

REKLAMA

Liūtas. Daugės darbo darbe – startuoti reikės jau pirmadienį, o antroje savaitės pusėje veiklos bus dar daugiau. Palankus metas arba greitai kelionei, kurios metu daug bendraujama ir, galbūt, tvarkomi dalykiniai reikalai, tiktų ir rinkti kelionei reikalingas žinias. Sveikata patartina rūpintis apdairiai.

Mergelė. Vidinė būsena bus puiki, norėsis šypsotis ir niekur neskubėti. Dažniausiai tai ir pavyks, mat darbe darbo ne per daugiausia, o namie – viskas kaip visuomet. Palankus metas ieškoti papildomų išteklių savo veiklai plėsti, taip pat geras metas leistis į smagią kelionę.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Atrodo, nestigs veiklos namie arba bus nemažai šeimos reikalų tvarkymo. Tačiau aplinkybės ne visuomet gali klostytis palankiai, kantrybės irgi gali stigti, taigi, nebūtinai viskas pavyks taip, kaip planuota. Mieloji antroji pusė gali džiuginti vertingais pasiūlymais ar mintimis.

Skorpionas. Bene svarbiausi dabar bus asmeniniai santykiai. Ta ana pusė gali būti ganėtinai energinga ir tuo pat metu žavi, tad dėl akių šiek tiek pasispyriojus bus galima sutikti su tuo, kas siūloma ar į ką įtraukiama. Palankus metas tą artimą ryšį palaikyti ir puoselėti.

Šaulys. Svarbokų kasdienių darbų ir įsipareigojimų sąrašas susidėlios savaitės pabaigoje. Iki to meto bus galima gyventi ramiai, leidžiant sau kokią šmaikščią pramogą ar įdomesnį renginį. Piniginiai reikalai bus svarbūs dėl to, kad dabar čia galimi nesusipratimai ir bereikalingos emocijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Norėsite viską daryti greitai ir efektyviai. Tačiau kaip tyčia vidinė būsena gali imti svyruoti tarp savęs nuvertinimo ir pervertinimo, taigi pasiekti norimą rezultatą bus sunkoka. Tuo pat metu džiugins gražioji gyvenimo pusė – nestigs pramogų, būsite kūrybiški, nudžiuginti gali ir jausmai. Nestigs nedidelių darbų namie.

Vandenis. Ne darbai darbe dabar rūpės – čia vyraus kasdienybė. Būsite atviri, daug ir su malonumu bendrausite, palankus metas mokytis, mokyti kitus, ieškoti reikalingų žinių ar jomis dalytis. Taip pat puikiai seksis daryti namus gražesnius bei jaukesnius. O savaitės pabaigoje darbų čionai dar padaugės.

Žuvys. Ši savaitė gali atnešti nemažai nedidelių, tačiau gana svarbių piniginių reikalų, iš kurių galima tikėtis ir apčiuopiamos naudos. Akivaizdu, kad čia ir reikės, ir pavyks suktis greitai. Taip pat ši savaitė gali atnešti nemažai bendravimo ir galimybių prisiliesti prie gražių, malonių temų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų