REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę startavo vaizdo projektas „Play“, kurio vedėjas Vaidas Leliuga žiūrovus kviečia prisijungti į kelionę po garsiausius ir žinomiausius filmus bei serialus.

Šią savaitę startavo vaizdo projektas „Play“, kurio vedėjas Vaidas Leliuga žiūrovus kviečia prisijungti į kelionę po garsiausius ir žinomiausius filmus bei serialus.

REKLAMA

Jeigu svarstote, kokį filmą ar serialą pasirinkti savaitgaliui, nesirūpinkite – „Play“ laidos metu Jūs tikrai apsispręsite!

„Šventasis“

Jeigu žiūrėti lietuvišką filmą, tai tik tokį, kuris yra gavęs net 6 sidabrines gerves: geriausias režisierius, geriausia antraplanė aktorė, geriausias antraplanis aktorius, geriausias aktorius, geriausias scenarijus ir geriausias metų filmas. Jį peržiūrėjęs Emilis Vėlyvis sakė: stiprus ir tikras. „Šventasis“!

Filmas pasakoja kiekvienam žiūrovui suprantamą ir aktualią istoriją. Pagrindinį serialo herojų Vytą (aktorių Marių Repšį) išmeta iš darbo. Prasidėjus nesutarimams su žmona, vyras pajunta simpatiją vėjavaikiškai kirpėjai. Šalia meilės trikampio dramos vyksta ir pagrindinė istorija: geriausias Vyto draugas Petras „Youtube“ randa vaizdelį, kuriame vietinis jaunuolis prisiekinėja prie jų miestelio daugiabučio namo sienos matęs Jėzų Kristų. Nuobodžiaujantys vyrai pradeda keistuolio paieškas.

REKLAMA
REKLAMA

 Ar pavyks Vytui surasti YouTube žvaigždę? Ar visgi paliks šeimą ir emigruos į Norvegiją? Režisierius Andrius Blaževičius situacijos nedramatizuoja ir bando į ją pažvelgti originaliai ir su stipria ironija. Kintantis filmo siužetas išlaikys jūsų dėmesį iki pat pabaigos titrų.

REKLAMA

Pamatyti nepriekaištingą Mariaus Repšio vaidybą ir sužinoti atsakymus į klausimus galite jau dabar peržiūrėję filmą „Šventasis“.

„Younger“

Spėju mėgstate žiūrėti serialus. Ir spėju – komedijas. O jeigu jos pagardintos dramos ir romantikos prieskoniais? O jeigu dar serialo autorius yra tas pats, kuris prodiusavo Beverly Hills 90210 ir Sex and the City serialus? Skamba kabinančiai, tiesa? Tad jeigu į visus klausimus atsakėte TAIP, tuomet jums reikia pamatyti serialą „Younger“.

Vieniša mama, keturiasdešimtmetė namų šeimininkė Liza, bare sutinka vaikiną, kuris ja įtikina atrodančia gerokai jaunesne nei iš tiesų yra. Susimasčiusi ji pasitelkia makiažo priemones ir tampa 26 metų mergina bei pradeda savo gyvenimą iš naujo. Jaunų vyrų dėmesys, karjeros galimybės ir nauja išvaizda nuo šiol yra nauja Lizos kasdienybė.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp visų serialo veikėjų vieną pagrindinių vaidmenų atlieka puikiai žinoma aktorė Hilary Duff. Pirmasis serialo sezonas išleistas 2015 metais ir jau tais pačiais metais jis buvo nominuotas keliose kategorijose ir be abejo laimėjo apdovanojimą kaip geriausias naujas komedinis serialas. Nuo pat pirmos dienos serialo žiūrimumas nuolat augo, o paskutinę ketvirtojo sezono seriją Amerikoje žiūrėjo 825 tūkstančiai žiūrovų!

„The Legend of Tarzan“

Visi vaikystėje laipiodami po medžius svajojome tapti Tarzanais, o aktoriui Alexander Skarsgard šį svajonė išsipildė – jis gavo pagrindinio aktoriaus vaidmenį filme „The Legend of Tarzan“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mirus tėvams, Afrikos džiunglėse, mažą berniuką randa ir užaugina beždžionės. Po kurio laiko jis grįžta į savo buvusius namus Anglijoje, pradeda nauja gyvenimą ir tampa gerbiamu visuomenės nariu. Pagrindinis veikėjas Lordas Greistokas gavęs specialią užduotį iš karaliaus Leopoldo palieka gyvenimą Londone ir su mylima žmona Džeine išvyksta į Afriką. Į vietą, kurioje jam teks susidurti didiku Leonu Romu, žinomu „Belgo“ pravarde.

Belgas, žinoma, net nesitikėjo, kad stodamas prieš lordą Greistoką ir pagrobdamas jo žmoną Džeinę, pažadins tikrą žvėrį – džiunglių žmogų Tarzaną.

Pagyrų nusipelnė ir filmo režisierius David Yates, kuris puikiai įgyvendino aukštuomenės atstovo Lordo Greistoko virsmą džiunglių žmogumi. Beje, režisieriaus filmografijoje be daugybės režisuotų filmų ir serialų yra net keturios paskutinės Hario Poterio dalys.

REKLAMA

Pažadinkite savyje tūnantį Tarzaną ir jūs! Na, o jeigu jis giliai miega ir nesiruošia keltis, tuomet tiesiog peržiūrėkite šį filmą.

„The intern“

Didelės internetinės mados įmonės vadovė Džiulė (aktorė Anne Hathaway) į darbą nusprendžia priimti praktikantą. Ir ne bet ką, o patį Robert‘ą de Niro!

70-metis Benas (aktorius Robertas De Niro) visuomet buvo aktyvus. Atėjus senatvei jis nesiruošia pasikeisti, nes pensija, tai juk nesibaigiančios kūrybiškumo paieškos. Benas jau išbandė viską - jogą, valgio gaminimą, pirko sau gėlių ir net bandė mokytis Mandarinų kalbos.

Vyras supranta, kad atsiradusią skylę jo gyvenime reikia kuo greičiau užpildyti ir nusprendžia tapti praktikantu internetinėje mados įmonėje, kuriai vadovauja jam į anūkes tinkanti Džiulė. Šią aktorę jūs turėtumėte prisiminti iš filmo „Ir velnias dėvi Pradą“.

REKLAMA

Tokio amžiaus naujoko pasirodymas įmonėje kai kuriems darbuotojams sukelia juoką. Tačiau Beno išmintis ir gyvenimiška patirtis nepasirodo tokia juokinga ir jaunosios kartos atstovai greitai pakeičia nuomonę.

Tad jeigu ieškote lengvos romantinės komedijos, kurioje būtų paliestos temos nuo meilės iki senatvės – šis filmas kaip tik jums.

Štai tokias filmų ir serialų naujienas jau nuo šiandien galima žiūrėti per Viaplay! O pirmą mėnesį netgi NEMOKAMAI!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų