REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Saulė (nuotr. 123rf.com)
28

Balandžio 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Pirma dienos pusė – pats darbymetis, tačiau popiet nepatartina imtis nieko sunkaus, juolab atsakingo. Svarbu vakare nesivelti į jokius debatus nei darbe, nei namie, nei svečiuose, kadangi jūsų nuomonė nebūtinai bus teisingiausia.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Pirma dienos pusė šauni įvairiems susitikimams, deryboms, susitarimams, o vėliau neskubinkite įvykių, kritiškiau stebėkite, ką daro kiti.

REKLAMA

Dvyniai

Nepalanki diena, ypač po pietų. Niekur nerizikuokite, nesivelkite į azartinius žaidimus: gresia netikėti nuostoliai, praradimai. Galite netikėtai nusivilti draugu.

Vėžys

Puiki diena, tačiau svarbiam apsisprendimui tinkamas laikas tik iki pietų. Vakare pasisaugokite užsieniečių, nepažįstamų asmenų.

Liūtas

Antroje dienos pusėje geriau atsitraukti nuo svarbių reikalų ir nepasiduoti intrigantų provokacijoms: jie gali pasinaudoti jūsų ambicijomis. Mažiau dalinkitės su aplinkiniais savo svajonėmis bei gražiais planais.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Iki pietų šaunus metas, tačiau vėliau turite progą kai ką reikšminga sugadinti. Tai laikas, kai patiriama laisvės žala ir draugų neigiama įtaka.

Svarstyklės

Poilsio diena, kai nereikia savęs versti imtis sunkių, sudėtingų darbų, o jei neišvengiamai teks ką nors atsakinga daryti, dažniau tikrinkite, ar nėra klaidų, darykite trumpas pertraukas.

Skorpionas

Labai aktyvus metas: gali pavykti daug ką nuveikti. Iki pietų verta imtis kuo svarbesnių darbų, ypač tų, kuriuos turite atlikti vieni ar turite vadovauti kitiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tiesioginės naudos iš šios dienos veiklos nesulauksite, tačiau jei žvelgsite toliau, suvoksite, jog tai rimtas būsimos sėkmės pagrindas.

Ožiaragis

Įdomių naujienų ir lemtingų susitikimų diena. Tiesa, nereikėtų rimtai reaguoti į informaciją bei pasiūlymus, gautus popiet.

Vandenis

Jei tik įmanoma, niekuo rimtu neužsiimkite, tai metas, kai verta dirbti nebent savo namuose, spręsti artimųjų problemas. Vakare nepatartina vykti į svečius.

Žuvys

Kūrybingas metas. Jei jūsų darbas nesusijęs su tikslumu, punktualumu ir kitokiais reglamentais, pirmąją dienos pusę galite nemažai nuveikti ir sulaukti iš tiesų puikių rezultatų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų