REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus rajone penktadienį vakare, spėjama, girtas vairuotojas blokavo traukinių eismą. Palikęs ant bėgių smarkiai apdaužytą automobilį jis pasišalino.

Vilniaus rajone penktadienį vakare, spėjama, girtas vairuotojas blokavo traukinių eismą. Palikęs ant bėgių smarkiai apdaužytą automobilį jis pasišalino.

REKLAMA

Penktadienį vakare policijai buvo pranešta apie netoli Skersabalių ant bėgių paliktą automobilį. „Audi“ pastebėjo mašinistas. Traukinio greitis matyt buvo nedidelis, greičiausiai jis buvo tik pajudėjęs, nes mašinistas sugebėjo sustabdyti traukinį į automobilį neatsitrenkęs.

Ant bėgių paliktas automobilis buvo tuščias, buvo nuimtos lentelės su valstybiniu numeriu. Šioje vietoje šalia geležinkelio yra keliukas, spėjama, kad juo važiavęs vairuotojas nesuvaldęs mašinos užskriejo ant geležinkelio bėgių. Bandymai nuvažiuoti nuo bėgių buvo nesėkmingi: automobilis gal šimtą metrų pavažiavo bėgiais – sugadinęs visus ratus vairuotojas nuvažiuoti nuo geležinkelio nebesugebėjo. Vairuotojas taip ir paliko mašiną, tik nuėmė numerius ir pasišalino.

Policija išsiaiškino, kam priklauso automobilis. Savininkė tikina, kad automobilis buvo pavogtas iš kiemo. Seną „Audi“ kas nors galėtų vogti tik pasivažinėti, tačiau policija netiki šia versija – įsilaužimo žymių nėra. Savininkė turės nurodyti vairuotoją. Greičiausiai ji tai bus priversta padaryti, jai gresia didžiulis „Lietuvos geležinkelių“ ieškinys.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl palikto automobilio buvo priversti stovėti ir daugiau nei valandą laukti mažiausiai du keleiviniai traukiniai. Dar ir patraukus mašiną geležinkelininkai tikrino bėgius, ar jie neapgadinti. Tik įsitikinus, kad traukiniai gali važiuoti eismas atnaujintas. „Audi“ išvežtas į policijos saugomų automobilių aikštelę.

Naktį Vilniuje vyko ir reidai, per juos girtų vairuotojų nesulaikyta. Įkliuvo vienas taksi paslaugas teikiantis pavėžėjas neturintis teisės vairuoti. Pažymėjimą jis prarado už prasižengimus. Vairuotojui surašytas protokolas, bus skirta bauda. Sėsti prie vairo jam buvo uždrausta, todėl jo ir automobilio pasiimti atvažiavo kolegos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų