REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Asociatyvi nuotrauka
12

Avinas

Rizikingos meilės avantiūros gali atnešti trumpalaikių pikantiškų pojūčių. Jeigu norite tikros laimės, verčiau orientuokitės į ryšius, vertus tikrų jausmų, įsipareigojimo. Tikriausiai subrandinsite neblogą kūrybinį sumanymą.

Tauras Būsite nepėsti, mokėsite apsiginti ir pareikalauti savo teisių. Vakare visomis prasmėmis būkite atsargūs.

Dvyniai Galbūt išgirsite paskalų apie save. Galite pasiduoti blogai įtakai, leistis suklaidinami, paminti kokius nors savo principus arba susikompromituoti.

Vėžys Žmogus iš artimos aplinkos gali prašyti paskolos arba pats paskolins jums pinigų. Vakare nerimo sukels vaikai arba meilė.

Liūtas Šiandien stengsitės konkrečiai atlikti svarbiausius reikalus. Galbūt atsiras reikalingas žmogus, savalaikis pranešimas, kuris išplėš jus iš netikrumo gniaužtų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Šiandien jausite pareigą prisiimti atsakomybę arba atsiskaityti už atliktus darbus. Derėtų ramiai išsiaiškinti tuos santykius, kurie jus kuo nors įpareigoja.

REKLAMA

Svarstyklės Su draugais, bendraminčiais šiandien nesunkiai rasite bendrą kalbą ir bendrų užsiėmimų. Kažkas jums gali labai padėti, teisingai patarti, nukreipti.

Skorpionas Netinkama diena rimtiems reikalams spręsti. Vis dėlto jums pavyks perprasti slaptas aplinkinių gudrybes ir kai ką pakreipti sau naudinga linkme.

Šaulys Būsite labai jautrūs ir emocionalūs. Dėl skonių ir interesų skirtumo gali kilti konfliktai. Kaip bebūtų, jums seksis įtikinti aplinkinius savo ketinimų rimtumu ir gera valia.

Ožiaragis Ne viskas bus nuspalvinta rožinėmis spalvomis, tačiau turbūt suprasite, ko trūksta, kad būtumėte turtingesni, kad artimi santykiai teiktų daugiau džiaugsmo.

Vandenis Tinkamas metas pasidomėti artimų žmonių, vaikų reikalais, užsiimti korespondencija, ieškoti reikalingos informacijos.

Žuvys Daugiausiai jėgų ir laiko atims buitinė rutina. Teks rimtai rūpintis įprastais praktiniais dalykais, namų ūkiu.

Šaltinis: www.vytautus.com

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų