REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Nagai (nuotr. 123rf.com)

Jei nusprendėte namuose pašalinti gelinius ar akrilinius nagus, net patys to nenorėdami galite labai pakenkti savo rankoms ir patiems nagams, rašo thesun.co.uk. 

35

Jei nusprendėte namuose pašalinti gelinius ar akrilinius nagus, net patys to nenorėdami galite labai pakenkti savo rankoms ir patiems nagams, rašo thesun.co.uk. 

REKLAMA

Akrilinius nagus pašalinti yra gerokai sunkiau, nei gelinius, todėl, jei nusprendėte jų atsikratyti, tai darykite labai atsargiai. Štai keletas patarimų, kaip tinkamai pašalinti seną nagų laką.

Akrilinių nagų šalinimas acetonu

Nagų žirklutėmis pritrumpinkite pačius nagus. Jei tai padaryti per sunku, patrumpinkite juos nagų dilde. Specialiu įrankiu pašiauškite nagų paviršių. Į nedidelį indelį įpilkite šiek tiek acetono. Aplink nagus esančią odą patepkite vazelinu ar kitu riebiu kremu.

30 minučių į dubenį pilną acetono panardinkite savo nagus. Po to, vėl naudodamiesi specialia dilde, pašalinkite akrilinio nagų lako likučius ir rankas patepkite drėkinamuoju kremu.

REKLAMA
REKLAMA

Akrilinių nagų šalinimas nagų lako valikliu ir folija

Ant kiekvieno nago uždėkite po nagų lako valiklyje išmirkusios vatos gabalėlį ir piršto galą apvyniokite aliuminio folija. Po 20 minučių nuimkite foliją. Akriliniai nagai turėtų labai lengvai nusiimti.

REKLAMA

Gelinio nagų lako šalinimas dilde

Didele dilde pašiauškite viršutinį nagų lako paviršių. Tai darykite tol, kol pašalinsite visą nagų laką. Baigus šį procesą, mažesne dilde tą patį padarykite sunkiai pasiekiamose vietose.

Kai ant nagų nebeliko jokių nagų lako likučių, juos patepkite nagų stiprinimo priemone, pasirūpinkite nagų odelėmis ir apsaugokite nagus nuo lūžinėjimo ir skilinėjimo.

Jei bet kokiu būdu bandant pašalinti nagų laką jūsų pirštų oda paraudonavo, ji sudirgo, tuojau pat liaukitės tai darę ir šį darbą leiskite užbaigti profesionalui.

REKLAMA
REKLAMA

Jei akrilinius ar gelinius nagus šalinsite kitokiu būdu, rizikuojate pažeisti viršutinį savo labai jautrių nagų paviršių. Dėl to nagai gali pradėti lūžinėti.

Neatsargus ir šiurkštus nagų lako šalinimas gali susilpninti, suploninti ir ilgam laikui pažeisti nagus. Dėl tokio neatsargaus poelgio ateityje jums padaryti manikiūrai gali atrodyti ne taip gražiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų