REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Perezas Hiltonas  (nuotr. Vida Press)

Perezas Hiltonas teigia neleisiantis savo 5-mečiui sūnui lankyti šokio pamokų, nes tai gali jį paversti gėjumi. Vyras norėtų, kad jos sūnus išliktų heteroseksualus, rašoma dailymail.co.uk.

12

Perezas Hiltonas teigia neleisiantis savo 5-mečiui sūnui lankyti šokio pamokų, nes tai gali jį paversti gėjumi. Vyras norėtų, kad jos sūnus išliktų heteroseksualus, rašoma dailymail.co.uk.

REKLAMA

Atvirai savo homoseksualumą demonstruojantis šou verslo komentatorius prisipažino, kad savo sūnui Mario linki būti heteroseksualiu, nes tokio žmogaus gyvenimas yra lengvesnis.

„Norėčiau, kad mano sūnus būtų heteroseksualus, kadangi taip yra lengviau“, - sakė Perezas sekmadienį paviešintame vaizdo įraše.

Jis pridūrė nesigėdijantis esantis gėjus, tačiau JAV gyvenantys homoseksualai ar translyčiai asmenys vis dar susiduria su daugybe kliūčių.

„Mes vis dar esame diskriminuojami, todėl nenoriu, kad mano sūnui ar dukroms Mia (2 m.) ir Mayte (5 mėn.) tektų eiti sunkiu gyvenimo keliu“, - tęsė jis.

REKLAMA
REKLAMA

40-metis pramogų pasaulio ryklys atskleidė nenorintis pakeisti savo lytinės orientacijos, tačiau prisipažino, jog jei paauglystėje jam būtų duotas pasirinkimas, jis būtų norėjęs tapti heteroseksualiu, nes augant tai būtų buvę paprasčiau.

REKLAMA

„Jei paaiškės, jog mano sūnus yra gėjus arba jei jis jau toks yra, tačiau nesugeba to išreikšti dėl savo jauno amžiaus, vis tiek jį mylėsiu ir palaikysiu“, - sakė Perezas. „Jei mano sūnus yra translytis, taip pat beprotiškai jį mylėsiu ir palaikysiu.“

Visas šis sujudimas ir pasipiktinimas Perezo Hiltono teiginiu atsirado praeitą savaitę, kuomet jis viešai pranešė nenorintis leisti sūnui lankyti šokio pamokų, kadangi tai gali jį paversti gėjumi. Gindamas savo žodžius jis pabrėžė, jog beveik pusė visų šokio pamokas lankančių berniukų vėliau tampa gėjais, be to, jis nemano, kad jo požiūris į tai yra homofobiškas.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai pat nemanau, kad tai, jog Brodvėjuje dirbantys aktoriai, šokėjai ar dainininkai vyrai yra gėjai yra homofobiškas požiūris. Ši profesija pritraukia daugiau homoseksualių vyrų. Tokia ta tiesa, tai nėra homofobiška“, - teigė vyras.

Jis pridūrė, kad šis hipotetiškas šokio pamokų, apie kurias jo sūnus kol kas neužsiminė, uždraudimas yra tam, kad jis būtų apsaugotas.

„Galbūt kasu sau dar didesnę duobę, tačiau priimdamas kiekvieną su savo sūnumi susijusį sprendimą taip elgiuosi tik dėl to, jog noriu užtikrinti jam kuo geresnę ateitį. Nenoriu, kad jam nutiktų kas nors bloga. Taip pasakiau dėl to, jog stengiuosi būti geru tėčiu“, - pareiškė Perezas. „Tačiau jei jis maldautų lankyti šokio pamokas, jei tai padarytų jį laimingu, leisčiau jam tai daryti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Labiau nei bet kada anksčiau savo sprendimais neužtikrintas Perezas atskleidė, jog apie tai jis vis dar galvoja bei neatmetė ir to, jog laikui bėgant jo požiūris į tai gali pasikeisti.

„Galbūt tiek daug gėjų šokėjų yra dėl to, jog šokio pamokas jie pradėjo lankyti jau būdami kitos lytinės orientacijos ir tai buvo jų pašaukimas“, - sakė jis.

Tiesa, Mario kol kas nė neužsiminė apie šokio pamokas, o Perezas nežada jo versti tai daryti, jei sūnus tam nėra pasiruošęs ir jo tai nedomina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų