REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Iglė Bernotaitytė (tv3.lt fotomontažas)

Muzikiniame TV3 projekte „X Faktorius” išgarsėjusi ir nugalėtojos titulą iškovojusi marijampolietė Iglė Bernotaitytė gyvena nuostabiomis akimirkomis.

45

Muzikiniame TV3 projekte „X Faktorius” išgarsėjusi ir nugalėtojos titulą iškovojusi marijampolietė Iglė Bernotaitytė gyvena nuostabiomis akimirkomis.

REKLAMA

Praėjusių metų pabaigoje tv3.lt ji prasitarė, kad ieško buto sostinėje, tad šiandien savo sekėjus nustebino žiniomis – mergina pradėjo kraustytis į savo nuosavus namus.

Kalbėdama su tv3.lt Iglė neslėpė atsikraustymo į sostinę džiaugsmo: „Jaučiuosi labai gerai, labai smagu. Vis tiek čia praleidžiu didžiąją dalį laiko“, - teigė ji.

Vis dėlto I. Bernotaitytė vis dar kremta mokslus Marijampolėje – dvyliktokė mergina šiuo metu laiko valstybinius brandos egzaminus. Kiek anksčiau lietuvių kalbos įskaitą laikiusi I. Bernotaitytė šiandien dalyvavo anglų kalbos egzamino kalbėjime: „Viskas sekėsi labai gerai, jaučiuosi tvirtai, o koks bus balas – toks bus. Lietuvių egzaminas buvo daug baisesnis, atrodė, kad nemoku kalbėti... Visada savimi nepasitikiu, tad kai man pasiseka, būna staigmena. Džiaugiuosi geru rezultatu“, - šyptelėjo atlikėja.

Į nuosavą butą Pašilaičiuose besikraustančiai Iglei taip pat padeda jos tėvai. Mergina tikino, kad kraustytis likus keliems mėnesiams mokslų Marijampolėje pradėjo iš anksto.

REKLAMA
REKLAMA

„Noriu viską po truputį atsivežti, kad nereikėtų vienu metu visko tempti. Dabar atsivežiau pačius pagrindinius dalykus – virtuvės įrangą, drabužius, batus... Marijampolėje vaikščiosiu apsirengusi bet kaip – palikau dvejus džinsus, megztinius ir knygas!“, - juokėsi ji.

REKLAMA

Buto lokacija, pasak Iglės, įtakos pasirinkimui neturėjo – automobilį turinti mergina dėl atstumo sostinės gatvėse nesuka galvos: „Įėjusi į pirmąjį butą, supratau, kad jį reikia pirkti. Čia buvo mano aura. Pasakiau tėvams – perkam. Man labai dažnai su drabužiais taip būna – patinka iš pirmo žvilgsnio ir reikia pirkti“, - šyptelėjo dainininkė.

Merginos gyvenimo akimirkos – mūsų galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų