REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Kinder delice pyragaičiai (Nuotr. Ritos receptai)

Savaitgalį norite nustebinti savo šeimą ypatingais saldžiais kepiniais? Tam puikiai tiks šis naminių kinder delice batonėlių receptas, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

32

Savaitgalį norite nustebinti savo šeimą ypatingais saldžiais kepiniais? Tam puikiai tiks šis naminių kinder delice batonėlių receptas, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

REKLAMA

Biskvitui (kepimo forma 30 x 22 cm): 4 kiaušiniai, 100 ml tirpinto sviesto, 1 v.š. pieno, 80 g cukraus, 80 g miltų, 1 a.š. kepimo miltelių, 2 v.š. kakavos.

Kremas: 200 ml kondensuoto pieno su cukrumi, 200 ml riebios grietinės, 100 ml pieno, 50 g cukraus, 20 g želatinos, 2 a.š. vanilinio cukraus.

Biskvito sulaistymui: 100 ml vandens, 2 v.š. medaus.

Viršui: 100 g juodo šokolado, 40 ml grietinėlės.

Gaminimas:

1. Sumaišome persijotus miltus,kakavą ir kepimo miltelius.

2. Ištirpiname ir atvėsiname sviestą

3. Baltymus atskiriame nuo trynių. Trynius plakame su cukrumi iki cukrus ištirps. Po to pilame sviestą ir pieną.

4. Baltymus išplakti iki standumo.

5. Trynių masę sumaišome su miltų ir kakavos mišiniu.Išmaišome ir po truputį įmaišome plaktus baltymus.Tešla turi gautis labai puri.

REKLAMA
REKLAMA

6. Orkaitė turi būti įkaitinta iki 180 C*. Pilame tešlą į sviestu pateptą formą ir kepame apie 30 min.Tikriname mediniu pagaliuku. Kepimo laikas priklauso nuo orkaitės tipo.

REKLAMA

7. Kol biskvitas kepa gaminame kremą: želatiną užpilkite šaltu pienu ir palikite 10-15 min kad išbrinktų.Išbrinkus želatinui ,ištirpinkite ant garų vonelės.

8. Sumaišome kambario temperatūros kondensuotą pieną,grietinę ir pravėsintą želatiną. Taip pat dėkite cukrų ir vanilinį cukrų.Masę gerai išplakame.

9. Atvėsintą biskvitą perpjauname į du lakštus .Lakštą dedame į formos dugną , sulaistome sirupu ir aptepame kremu.Kitą lakštą taip pat sulaistome sirupu ir dedame sudrėkinta puse žemyn ant kremo.

Pyragą laikyti šaltai kol sustings.Viršų aptepkite tirpintu šokoladu su grietinėle,supjaustykite kvadratais ir puoškite pagal fantaziją.

Šaltinis: http://www.ritosreceptai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų