REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Angelė Petručionytė (tv3.lt fotomontažas)

Vilniuje gyvenanti Angelė Petručionytė socialiniame tinkle „Instagram“ išgarsėjo prieš kelerius metus – šviesiaplaukė mergina gali pasigirti ne tik nuosavu verslu, bet taip pat ir pritrenkiančia išvaizda, tačiau retas, kuris žino, ką jaunai panelei teko išgyventi.

38

Vilniuje gyvenanti Angelė Petručionytė socialiniame tinkle „Instagram“ išgarsėjo prieš kelerius metus – šviesiaplaukė mergina gali pasigirti ne tik nuosavu verslu, bet taip pat ir pritrenkiančia išvaizda, tačiau retas, kuris žino, ką jaunai panelei teko išgyventi.

REKLAMA

Grožio kultas per ilgus metus keitėsi ne vieną kartą – anksčiau madoje buvo itin liesos merginos, alinančios save įvairiomis dietomis ir badu.

 

Vaikystėje dėl apvalesnių kūno formų patyčių iš klasės draugų sulaukusi mergina tikino, kad domėjimasis sveika mityba ir fizinis aktyvumas atsirado natūraliai: „Nuo mažens sportavau – lankiau kvadratą, tinklinį, vėliau pradėjau sportuoti sporto salėje. Nors sulaukdavau įvairių replikų dėl savo figūros, tai niekuomet manęs neskatino keistis“, – tv3.lt sakė A. Petručionytė.

3-4 kartus per savaitę į treniruoklių salę pradėjusi vaikščioti mergina teigė, kad norimų rezultatų greitai – neišvydo: „Viskas pradėjo gerėti tada, kai pradėjau domėtis sveika ir subalansuota mityba“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar dėl savo figūros daugybės liaupsių socialiniuose tinkluose sulaukianti 1,68 centimetrų ūgio mergina sveria 56-57 kilogramus, o paslapties, kaip jai pavyko suliesėti ir susikurti svajonių kūną – nėra: „Iš savo patirties galiu pasakyti, kad svoris krenta tik subalansavus mitybą. Užtenka šiek tiek mažinti porcijas, valgyti neriebų maistą, rinktis daržoves, vaisius ir geruosius riebalus. Taip pat svarbu apriboti saldumynus, gazuotus ir alkoholinius gėrimus, padažus. Nepamirškite judėti!“, – sakė A. Petručionytė.

REKLAMA

Nors anksčiau mergina sporto salėje praleisdavo ne vieną valandą, dabar jos tikslas – palaikyti svorį ir tvirtinti kūną. „Treniruotė sporto salėje trunka apie valandą. Nesilaikau griežto plano, valgau sveiką ir subalansuotą maistą, tačiau leidžiu sau pasilepinti ir pyragaičiu“, – šyptelėjo mergina.

„Instagram“ tinkle merginą seka beveik 43 tūkstančiai internautų. Daugybės komentarų ir liaupsių dėl savo išvaizdos ji sulaukia kiekvieną dieną, o taip pat ir neretai tampa įkvėpimu bei motyvacija kitoms, sulieknėti norinčioms, merginoms: „Manau, jog prie populiarumo socialiniuose tinkluose prisidėjo ir mano sporto rezultatai. Džiaugiuosi, kad galiu padėti kitoms merginoms judėti į priekį ir siekti savo tikslų“, – teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Įkūrė savo verslą

Neseniai tarptautinio verslo studijas kremtanti Angelė pradėjo vystyti ir nuosavą verslą – įkūrė ir savo grožio saloną. Vos 21-erių mergina sugebėjo savo hobį paversti nuolatiniu darbu.

„Būdama dar paauglė, tiesinau savo plaukus nuo ryto iki vakaro – negalėjau pakęsti išsipūtusių, nepaklusnių plaukų. Tuomet Lietuvoje pradėjo populiarėti procedūra tiesinimas „Cocochoco“ keratinu. Susigundžiau ir išmėginau šią procedūrą – likau beprotiškai patenkinta, nes plaukai nebesipūtė, atsigavo, nebereikėjo tiek daug tiesinti. Kadangi tuo metu tai buvo labai brangi procedūra, nusprendžiau eiti į mokymus ir atlikti procedūrą pati sau“, – prisiminimais dalijosi panelė.

Drąsa, sėkmė ir finansai – tai, pasak Angelės, pagrindiniai dalykai, kurių reikia kuriant savo verslą: „Reikėjo prisitraukti didelį klientų ratą, daug dirbti, aukoti laisvą laiką bei pramogas. Ne paslaptis, teko ir ašarėlę vieną kitą nulieti, bet kartu su širdies draugu Mariumi mums viskas pavyko“, – džiaugėsi A. Petručionytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų