REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Kas jus šio metu jaudina, ko jums dabar norisi, gali būti netikra. Kad vėliau netektų gailėtis, pabūkite asketiški. Pasistenkite duoti.

Avinas Kas jus šio metu jaudina, ko jums dabar norisi, gali būti netikra. Kad vėliau netektų gailėtis, pabūkite asketiški. Pasistenkite duoti.

REKLAMA

Tauras Pasistenkite susikaupti ir mažiau kalbėti, juolab žadėti – per neapgalvotus veiksmus bei žodžius pakliūsite į bėdą. Negeras laikas tvarkyti ir pasirašinėti dokumentus.

Dvyniai Nesistebėkite, jei tektų išgirsti priekaištų ne tik darbe, bet ir iš artimųjų. Šiandien aplinkiniai bus linkę nepastebėti jūsų nuopelnų, net mėgins tendencingai įrodinėti priešingus dalykus.

Vėžys Dabar jūs stiprūs bei sumanūs, galite net kitiems padėti, bet vis dėlto nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis.

Liūtas Net nedidelės problemos darbe ar nesklandumai asmeniniame gyvenime privers pasijaudinti. Todėl būkite atidūs smulkmenoms, atliekamų darbų kokybei: tai padės užbėgti nemalonumams už akių.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Galite tapti partnerių, aplinkinių žioplumo auka, todėl reikėtų viską tikrinti patiems. Galimi nesusipratimai tarp sutuoktinių. Tiesa, antrą dienos pusę kai kas pasisuks į gera, ir ta antroji pusė, ant kurios pykote, pasirodys esąs vienintelis jūsų gelbėtojas!

REKLAMA

Svarstyklės Nepasiduokite pagundai į viską nusispjauti. Toks netikęs pasaulis jums pasirodys tik šiandien, tik pirmą dienos pusę, jau po pietų jūsų padangė išsigiedrys.

Skorpionas Nors diena itin nepalanki, jums pakaks supratingumo, kaip išvengti kritinės situacijos bendraujant, dirbant, keliaujant. Galimos problemos dėl per didelio ambicingumo, nesiskaitymo su aplinkinių nuomone. Antra dienos pusė smagesnė, sėkmingesnė.

Šaulys Dabartiniai ketinimai nieko gera neduos, tai netikusi diena ko nors nauja imtis darbe. Mokėkite laiku nusileisti tiek darbe, tiek namie ir nieko iš kitų nereikalaukite.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Nepervertinkite savo sugebėjimų, paklausykite artimųjų ir draugų įspėjimų, abejonių. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms.

Vandenis Nesmagus metas. Geriausia būtų likti namuose ir ilsėtis. Saugokite savo turtą bei sveikatą.

Žuvys Nepasiduokite provokacijoms, tai gali užkirti kelią į sėkmę ir sumenkinti tai, ką jau esate pasiekę. Neskubėkite, impulsyvumas pakiš koją.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų