REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Šiandien beprasmiška mėginti įrodyti savo teisybę, ypač jei neturite patikimų šalininkų, bendraminčių ar liudininkų. Be to, jei jums teks bylinėtis, ruoškitės rimtam atkirčiui, nes oponentai subtilumu nepasižymės.

Avinas Šiandien beprasmiška mėginti įrodyti savo teisybę, ypač jei neturite patikimų šalininkų, bendraminčių ar liudininkų. Be to, jei jums teks bylinėtis, ruoškitės rimtam atkirčiui, nes oponentai subtilumu nepasižymės.

REKLAMA

Tauras Tikriausiai finansiniuose ir darbo reikaluose nevengsite rizikos, o tai gali nepasiteisinti. Netingėkite pasiskaičiuoti, kas naudinga, o kas ne. Nederėtų lengvabūdiškai manipuliuoti kitų žmonių pinigais bei jausmais.

Dvyniai Ši diena gali išvarginti iš tuščio į kiaurą pilstomais postringavimais, beverčiais ginčais. O gal viskas bus beveik kaip kasdien, tik jūsų ausys jautresnės ir nervai silpnesni. Savo nuomonę sakykite tik labai apgalvoję.

Vėžys Šiandien nebūsite nusiteikę stropiai dirbti. Geriau seksis malti liežuviu. Tačiau galite tiek primalti, kad pagaliau sunervinsite tuos, kurie yra šalia jūsų. Moralų niekas nepakęs. Kita vertus, pasakysite daug rimtos tiesos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien nesitversite savo kailyje dėl meilės ir nuotykių troškulio. Vis dėlto venkite lengvabūdiškų finansinių bei meilės avantiūrų, nebandykite mylimo žmogaus kantrybės. Nekontroliuodami savęs, galite pasielgti neatsakingai.

REKLAMA

Mergelė Šiandien nelengva bus susitarti dėl aktualių jums dalykų, ar tai būtų darbas, ar buitiniai, piniginiai reikalai. Ruoškite svarius argumentus. Pats metas pasirūpinti sveikata. Efektyviai veiktų masažas, dieta.

Svarstyklės Gali būti, kad teks aiškintis santykius su antrąja puse arba dalykiniu partneriu dėl tų poelgių, kurių padariniai tapo akivaizdūs. Norėsis pasijusti nugalėtojais. Regis, šį kartą puolimai ir gynybos vyks civilizuotai ir gana taktiškai.

Skorpionas Šiandien nesileiskite į finansines avantiūras su nepatikimais, nepatikrintais asmenimis, kad ir kiek daug naudos jie žadėtų. Panašu, kad daugiau prarasite, nei gausite.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Šiuo metu per didelis optimizmas, tikėjimas kitų gera valia ar galia jums gali pakenkti. Turbūt teks bendrauti su autoritetingais asmenimis, naujais pažįstamais. Pernelyg nepasikliaukite aplinkiniais: neprašykite jų padaryti to, ką galite patys.

Ožiaragis Galimos permainos, problemos profesinėje veikloje, versle. Nevertėtų skubėti impulsyviai su naujovėmis, imtis dar didesnės atsakomybės, ypač jei neturite rimtų sąjungininkų. Jūsų kompetencija gali pasirodyti nepakankama.

Vandenis Kils ūpas tvarkyti kolektyvinius, visuomeninius reikalus. Gaudysite keistas idėjas ir galite stačia galva pulti jų įgyvendinti. Atsargiau vertinkite priemones, į kurias reikia nemažai investuoti.

Žuvys Norėsis ieškoti teisybės, ją ginti, bet bus lengva pasiklysti prieštaringų vertinimų labirinte. Jūsų dvasinė būsena tikriausiai bus tokia, kad pakaitomis užplūs tai bejėgiškumo, tai optimizmo bangos. Nepasikliaukite gandais.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų