REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Donatas Montvydas - Donny Montell (nuotr. Eimanto Genio)

Šiandien festivalio „Karklė Live Music Beach 2018“ organizatoriai išplatino spaudos pranešimą, kuriame pranešama apie pasirodysiančius atlikėjus. Tiesa, pasirodo, ne visa paviešinta informacija buvo tiesa.

38

Šiandien festivalio „Karklė Live Music Beach 2018“ organizatoriai išplatino spaudos pranešimą, kuriame pranešama apie pasirodysiančius atlikėjus. Tiesa, pasirodo, ne visa paviešinta informacija buvo tiesa.

REKLAMA

Anot festivalio rengėjų, šiemet muzikos gerbėjai turės unikalią progą išvysti „Radistus“ ir atlikėją Beatrich. Tarp minimų dainininkų sąrašo matyti ir vienas stipriausių šalies pop muzikos atlikėjų – Donny Montell. Tačiau paaiškėjo, kad Donatas Montvydas nė neketina dalyvauti šiame festivalyje – jis tiesiog atliks vieną bendrą dainą su „Radistais“.

Donny Montell pozicija

Apie nemalonią situaciją žinomas atlikėjas nusprendė prabilti viešai savo socialiniame tinkle „Facebook“, reikalaudamas atkreipti visų dėmesį ir likti nesuklaidintiems.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiandien šiek tiek apie negražius dalykus. Pastaruoju metu pasirodė ne viena žinutė, kad kartu su savo gerais bičiuliais „Radistais“ pasirodysiu festivalyje „Karklė“, tačiau to mano planuose nėra.

REKLAMA

Žinau, kad šis žmonių klaidinimas yra iš šio festivalio organizatorių pusės. Mano vardu naudojamasi neteisėtai ir siekiama naudos festivaliui. Ne kartą mano atstovų buvo paprašyta šią klaidą ištaisyti ir nekomunikuoti apie tai, ko nebus. Deja, tai nebuvo padaryta, o šiandien žiniasklaidą pasiekė ir pranešimas, kuriame nurodoma, kad pasirodysiu aš.

Labai visų prašau atkreipkite dėmesį į tai ir nebūkite suklaidinti. Mano pasirodymas pajūryje – mano solinis šou liepos 21 d. Klaipėdos Švyturio arenoje, į kurį visas jėgas ir sutelkęs. Tikiuosi, kad ten ir pasimatysime!“ – skelbė dainininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Situaciją komentuoja festivalio „Karklė“ komunikacijos vadovas Edvinas Kasulaitis

„Turime susitarimą ne su Donatu Montvydu, o su „Radistais“. Turime sutartį, kurioje aiškiai nurodyta, kad vieną dainą su jais atliks ir D. Montvydas. Į kažkokias diskusijas ar ginčus veltis tikrai nenorime – gerbiame tiek „Radistus“, tiek D. Montvydą“, - apie susiklosčiusią nemalonią situaciją kalbėjo komunikacijos vadovas.

Ar šių metų „Karklės“ festivalio dalyviai „Radistus“ išvys kartu su D. Montvydu, nėra aišku, mat įsiplieskusi diskusija galėjo pakenkti buvusiam susitarimui.

„Mes labai tikimės, kad pasirodys, bet iš tikrųjų kol kas vis dar vyksta diskusijos. Vyksta pokalbiai su D. Montvydo ir „Radistų“ prodiuseriais, vadybininkais. Tikimės geriausio ir, kad galutinis atsakymas bus aiškus jau greitu metu“, - tv3.lt teigė E. Kasulaitis.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų