REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagrindiniame paveikslėlyje matote šešis mažesnius paveikslėlius. Pasirinkus būtent vieną iš jų, galite sužinoti daug naujų faktų apie savo asmenybę. Išbandykite tai jau dabar.

Pagrindiniame paveikslėlyje matote šešis mažesnius paveikslėlius. Pasirinkus būtent vieną iš jų, galite sužinoti daug naujų faktų apie savo asmenybę. Išbandykite tai jau dabar.

REKLAMA

Įdėmiai įsižiūrėkite į pagrindinį paveikslėlį ir išsirinkite vieną paveikslėlį:

1.GYVENIMO KELIAS. Tikėtina, kad jus neretai aplanko jausmas, jog priklausote ne šiam pasauliui. Tokie žmonės net savo vaikystėje žvelgia į platų dangų, mąstydami apie gyvenimo prasmę. Dažnai jie susikuria savitą realybę, kurioje jaučiasi saugūs. Mokslinė fantastika, mitologija ir gotikiniai romanai yra jūsų mėgstamiausi skaitiniai.

2.PASAKIŠKAS KELIAS. Esate jautrus, geras ir nuoširdus žmogus. Jūsų svajonės ir sapnai yra tarsi susijusios su pasakišku pasauliu. Nors tokie žmonės neretai gyvenime nusivilia, jie vis tiek galų gale laukia laimingos ir išsvajotos pabaigos. Jie turi gailestingumo galią, o romantika – neatsiejama asmenybės dalis. Tokie žmonės dievina poeziją, klasikinę muziką, džiazą ir grožį, kiekvienoje formoje.

REKLAMA
REKLAMA

3.DVASINGUMO KELIAS. Tikėtina, kad pasirinkę šį paveikslėlį, turi itin savitą ryšį su praeitimi ir savo šaknimis. Jiems jų jausmai yra daug svarbesni už racionalią logiką. Tokie žmonės mėgsta skaityti knygas, kurios moka, kaip galima pranokti savo prigimtį ir įveikti baimę.

REKLAMA

4.MISTINIS KELIAS. Tokie žmonės nuolatos ieško tikrųjų pasaulio tiesų. Gyvenimą jie prilygina tarsi mistiškai kelionei, kuri turi savo tikslą. Pasirinkę šį paveikslėlį, nuolatos stengiasi suprasti savo gyvenimo prasmę ir atkakliai siekia nusibrėžtų tikslų. Jie mėgstą seną muziką ir neretai tiki magija.

5.INTUICIJOS KELIAS. Gyvenime jums nėra ribų. Jūsų intuicija yra asmeninis gyvenimo vedlys. Kaip ir vandens kelias, jūsų asmenybė nepaiso gravitacijos dėsnių. Tikėjimas – jūsų vidinis ginklas. Nepaisant visų nesklandumų, visada rasite sprendimą, kuriuo viskas išsispręs. Jums patinka keliauti, skaityti modernius romanus ir siekti sėkmingos karjeros.

6.GAMTOS KELIAS. Jūs daug aiškiau, nei kas kitas suprantate, kad esate tik viena iš gyvenimo dalių. Jūs visada buvote gamtos vaikas, todėl su ja jus sieja ypatingas ryšys. Tokie žmonės mėgsta gyventi kraštovaizdyje, toli nuo miesto šurmulio. Jūsų idėjos yra harmoningos, o jūsų šeimos gyvenimas – laimingas. Jūs mėgstate senus pasakojimus, knygas apie istoriją. Jūsų muzika yra garsai, kuriuos girdite ramioje vietoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų