REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Garsenybių poros, kurioms didelis amžiaus skirtumas – ne kliūtis meilei (nuotr. Vida Press)

Juk sakoma, kad meilei amžius nesvarbu, tačiau vis tiek sunku suprasti, ką šios gražuolės moterys įžvelgė šiuose vyruose, kurie joms tiktų į tėvus ar net senelius! Galbūt jas sužavėjo jų sėkmė ir pinigai, o gal tai iš tikrųjų tai – meilė?

16

Juk sakoma, kad meilei amžius nesvarbu, tačiau vis tiek sunku suprasti, ką šios gražuolės moterys įžvelgė šiuose vyruose, kurie joms tiktų į tėvus ar net senelius! Galbūt jas sužavėjo jų sėkmė ir pinigai, o gal tai iš tikrųjų tai – meilė?

REKLAMA

Pateikiame Holivudo porų sąrašą, kurių amžiaus skirtumas išties stebina.

1. Donas McLeanas ir Paris Dylan – 48 metų skirtumas

72-ejų metų dainininkas Anglijoje buvo pastebėtas su 24-erių metų modelių ir socialinių tinklų žvaigžde Paris Dylan.

Mergina, kaip teigiama, itin domisi septintojo ir aštuntojo dešimtmečių muzika, lankosi koncertuose, su savo gerbėjais dalinasi užkulisiuose darytomis fotografijomis. Būtent ten ji susipažino su Donu. Nėra aišku, kada judviejų santykiai tapo romantiški, tačiau pirmoji Dono ir Paris fotografija pasirodė dar 2016-ųjų lapkritį.

2. Dane‘as Cookas ir Kelsi Taylor – 26 metų skirtumas

Dane‘as (45 m.) su savo drauge ir atlikėja Kelsi (19 m.) susitikinėja jau beveik metus, o judviejų nuotraukas galima išvysti „Instagram“ tinkle.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano mergina Kelsi yra vienas mėgstamiausių žmonių šioje planetoje. Ji talentinga dainininkė, tačiau svarbiau yra tai, jog ji – be galo atviras žmogus. Pasidomėkite ja, jos muzika. Ji taps tikrai žinoma“, - rašė vyras.

REKLAMA

3. Scottas Disickas ir Sofia Richie – 15 metų skirtumas

Po kelių mėnesių judviejų santykius gaubusių gandų, 34-erių Scottas ir 19-metė Sofia apie savo romaną viešai paskelbė kelionės į Majamį metu. Kiekvienas jų pasidalino mielomis nuotraukomis, o vienas poros draugų netgi sugebėjo įamžinti Scottą ir Sofią besibučiuojančius.

4. Kate Beckinsale ir Mattas Rife‘as – 22 metų skirtumas

Kate Beckinsale (44 m.) gyvenime – naujas net 22 metais už ją jaunesnis vaikinas. Tai komikas Mattas Rife‘as (21 m.). Pirmą kartą pora kartu užfiksuota besibučiuojanti vakarinėje Holivudo dalyje. Teigiama, jog Kate tikrai patinka Mattas. Amžiaus skirtumas jiems nerūpi.

REKLAMA
REKLAMA

5. Harrisonas Fordas ir Calista Flockhart – 22 metų skirtumas

75-erių Harrisonas Fordas ir 53-ejų Calistas Flockhart pradėjo susitikinėti po 2002-aisiais metais vykusios „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijos, kurioje juodu ir Savo asmeninį gyvenimą itin slepiantys žmonės augina 16-metį sūnų Liamą.

6. Sarah Paulson ir Holland Taylor – 32 metų skirtumas

Sarah (43 m.) ne kartą minėjo, jog jai patinka susitikinėti su vyresnio amžiaus žmonėmis. Su Holland (75 m.) ji susipažino vakarėlyje, tačiau tik prieš 2 metus tarp šių moterų įsiplieskė meilė.

7. Melas Gibsonas ir Rosalind Ross – 35 metų skirtumas

Kaip pora, aktorius Melas Gibsonas (62 m.) ir Rosalind (27 m.) pasirodė 2015-ųjų liepą. Sausį juodu susilaukę sūnaus Larso Gerardo Gibsono. Moteriai šis vaikas pirmasis, o aktoriui – devintas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

8. Catherine Zeta – Jones ir Michaelas Douglas – 25 metų skirtumas

Gimę tą pačią dieną, rugsėjo 25-ą, Michaelas (73 m.) ir Catherine (48 m.) jau skaičiuoja 17-us santuokos metus. Moteris vyro dėmesį patraukė filmuojant kino juostą „Zoro kaukė“. Tik vėliau juodu supažindinus bendram draugui, 1999-ųjų metų išvakarėse pora susižadėjo. Aktorė yra minėjusi, jog tarp judviejų esantis amžiaus skirtumas yra menkniekis.

9. Mickas Jaggeris ir Melanie Hamrick – 44 metų skirtumas

Grupės „The Rolling Stones“ vokalistas Mickas Jaggeris (74 m.) su balerina Melanie (30 m.) susitikinėti pradėjo prieš 4 metus. 2016-aisiais juodu susilaukė sūnaus Deveraux‘o Jaggerio. Dainininkas iš viso turi net 8 vaikus, 5 anūkus ir 1 proanūkį.

REKLAMA

10. Aaronas ir Sam Taylor-Johnson – 24 metų skirtumas

Aaronas (27 m.) ir Sam (50 m.) susipažino kuriant filmą. Aaronas vaidino jauną Johną Lennoną. Juodu iškart susižavėjo vienas kitu, o po 8 draugystės mėnesių, pora susižadėjo. Vestuves Aaronas ir Sam atšoko 2012-aisiais. Juodu augina dvi dukras – Wyldą (7 m.) ir Romy (6 m.).

11. Alas Pacino ir Lucila Sola – 39 metų skirtumas

Legendinis aktorius Alas Pacino (77 m.) su argentiniete aktore Lucila Sola (38 m.) susitikinėja nuo 2010-ųjų. Niekada nevedęs Alas turi 3 vaikus.

12. Jasonas Stathamas ir Rosie Huntington-Whiteley – 20 metų skirtumas

50-metis anglų aktorius Jasonas ir 30-metė modelis bei aktorė Rosie šių metų birželio 24 dieną susilaukė pirmagimio. Pora susitikinėti pradėjo dar 2010-aisiais, o apie savo sužadėtuves paskelbė per 2016-ųjų metų „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremoniją.

REKLAMA

13. Bruce‘as Willisas ir Emma Heming – 23 metų skirtumas

Kaip teigia pora, tarp 62-ejų metų vyro ir 39-metės moters įsižiebė meilė iš pirmo žvilgsnio. Nepaisant tarp judviejų esančio 23 metų skirtumo, Bruce‘as ir Emma susituokė 2009 metais ir laimingai augina dvi dukras – Mabel Ray (5 m.) ir Evelyn Penn (3 m.).

14. Richardas Gere‘as ir Alejandra Silva – 34 metų skirtumas

Richardas Gere‘as (68 m.) ir jo ispanų kilmės antroji pusė Alejandra Silva (34 m.) pirmą kartą viešai kartu pasirodė 2015-aisiais Sicilijoje vykstančio filmų festivalio metu. Aktorius anksčiau buvo vedęs modelį Cindy Crawford ir aktorę Carey Lowell. Su pastarąja moterimi Richardas susilaukė sūnaus Homerio (17 m.).

15. Jimmy Page‘as ir Scarlett Sabet – 46 metų skirtumas

Iširus garsios grupės „Led Zeppellin“ nario Jimmy Page‘o (74 m.) ir Jimenos Gomez-Paratcha, o vėliau ir Patricios Ecker santuokoms, 2015-aisiais vyras ėmė susitikinėti su gerokai jaunesne britų aktore Sacarlett Sabet (27 m.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų