REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandalas vienoje Panevėžio mokykloje. Įtariama, kad ilgametis Mykolo Karkos pagrindinės mokyklos direktorius galėjo smurtauti prieš septintoką.

Skandalas vienoje Panevėžio mokykloje. Įtariama, kad ilgametis Mykolo Karkos pagrindinės mokyklos direktorius galėjo smurtauti prieš septintoką.

REKLAMA

Mokinys apie sulauktą smūgį į paausį mokyklos vadovo kabinete ne tik pasiskundė gimdytojams, bet ir telefonu viską įrašė. Įrašą paviešinti nusprendusio mokinio tėčiui nesuvokiama, kaip smurtu ir necenzūriniais įžeidinėjimais direktorius leidžia sau auklėti mokyklos paauglius.

Pasirodo, vyriškas balsas šitaip paauglį auklėja už mokykloje iškrėstą išdaigą.

Įraše girdimas štai šios Panevėžio Mykolo Karkos pagrindinės mokyklos direktoriaus Alfredo Paberžio balsas. „Girdėjai (pliaukšt į stalą delnu), kaip pavyzdys, ir aš dažnai taip darau.“

Dabar į nemalonumus įsipainiojęs ilgametis vadovas neneigia žodžiais auklėjęs mokinį, tačiau kategoriškai ginasi smurtavęs.

REKLAMA
REKLAMA

Direktorius aiškina, kad vaikų išdaiga buvo ne tokia ir menka. Po incidento mokykloje išties teko remontuoti duris, nes suklijuotos spynos nebeatsirakino. Du iš trijulės kaltę pripažino iškart ir nesiginčijo. Konfliktas esą kilo tik su trečiu mokiniu, mat šis nesutiko atlyginti nuostolių.

REKLAMA

Prie sienos remiamą direktorių užstoja ir socialinė pedagogė. Esą tą dieną su mokiniu kalbėjosi ne vienas direktorius, pokalbį pravedė ir ji. Tačiau mokinio tai nepaveikė.

Susisiekus su septintoko tėčiu šis neabejoja, kad su sūnumi direktorius ne tik grubiai elgėsi, bet ir vožė vaikui ranka. Esą apie tai pats vaikas guodėsi ne tik jam, bet ir mamai.

Pasidalyti įrašu viešai vyras sako nusprendęs po to, kai nesulaukė jokios reakcijos iš Panevėžio švietimo skyriaus vadovų. Šiuo metu užsienyje dirbantis vyras tikina įrašą siuntęs ir jiems. Drąsiai kalbantis panevėžietis pasakoja dar daugiau. Esą apie direktoriaus ūmų charakterį ir nesivaldymą jau seniai sklando kalbos. Negana to, kietą direktoriaus ranką yra pajutęs ir pats.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų