REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Trylikametė surengė šaudynes Šadrinsko (Rusija) mokykloje. Mergaitė iš anksto suplanavo išpuolį, į kurį įtraukė ir kelias savo drauges. Nukentėjo septyni mokiniai, tačiau tik vienas jų buvo nuvežtas į ligoninę. Jo patirti, suteikus pirmąją pagalbą jis buvo paleistas namo, rašoma leidinyje „360“.

 

Vėliau paaiškėjo, kad ji savo geriausios draugės paprašė „pabudėti tarpduryje“, o kitos mergaitės – apsimesti, jog jai bloga ir nukreipti mokytojos dėmesį. Tuomet pamokos metu uždarė klasės duris, sušuko, kad visų jų nekenčia, ir pradėjo šaudyti į klasiokus.

„Mėlynes ir sužeidimus patyrė septyni vaikai. Įvykio vietoje dirba tyrėjų komanda, kuri aiškinsis įvykio aplinkybes. Pamokos mokykloje vyksta įprastu ritmu“, – aiškino leidiniui budintysis pareigūnas.

Pneumatinėmis kulkomis šaudantį pistoletą ji gavo iš kartu su šeima negyvenančio tėvo. Prašė ir motinos, tačiau ši ginklą mergaitei „pašaudyti į skardines“ pirkti atsisakė. Jau po išpuolio ji pripažino, kad skyrė vaiko auklėjimui per mažai dėmesio.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų