REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Daugelis mūsų žino savo saulės ženklus, t.y. Zodiako ženklus, nuo kurių priklauso ir mūsų asmeninės savybės.

32

Daugelis mūsų žino savo saulės ženklus, t.y. Zodiako ženklus, nuo kurių priklauso ir mūsų asmeninės savybės.

REKLAMA

Tačiau ar žinojote, jog turite ir mėnulio ženklą? Pasak astrologijos, saulės ženklas atspindi jūsų asmenybę, o mėnulio ženklas kontroliuoja emocijas ir nuotaiką, rašoma womenshealthmag.com. 

Kad sužinotumėte savo mėnulio ženklą, reikia žinoti savo gimimo datą bei laiką ir vietą, kurioje išvydote pasaulį. Taigi, jūsų mėnulio ženklas gali būti visai kitoks, nei jūsų dabartinis Zodiako ženklas.

Internete galima rasti daugybę mėnulio ženklą sužinoti padėsiančių skaičiuoklių. Štai ką apie jus sako jūsų mėnulio ženklas.

Avinas

Jei jūsų mėnulio ženklas yra Avinas, pilnavertiškais jaučiatės tuomet, kai esate aplinkoje, suteikiančioje jums galimybę pasisakyti ir papasakoti apie savo jausmus.

REKLAMA
REKLAMA

Nepriklausomai nuo to ar norite būti pirmuoju į savo rankas paėmusiu naujausią mobilaus telefono modelį, ar anksčiau nei kiti jūsų bendraamžiai pasiekęs karjeros aukštumų, jūs visuomet norite būti pirmas.

REKLAMA

Jus lengvai įkvepia kitų sėkmės istorijos, taip pat dažnai per greitai imate veikti prieš tai gerai visko neapgalvoję, be to, jums patinka iššūkiai, mėgstate kovoti už tai, kuo tikrai tikite.

Jautis

Meilę išreiškiate dovanomis, o kalbant apie gyvenimą, norite jaustis patogiai. Nors tame nieko blogo nėra, jei kažkas teikia materialinę naudą, jūs to tikrai neatsisakysite.

Be to, jums labai svarbu geras seksas. Jei jo trūksta, galite jo ieškoti kitur.

Jums taip pat nepatinka būti spaudžiamiems kitų, o prieš imdamiesi veiksmų, jūs norite viską labai gerai apgalvoti.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai

Jei jūsų mėnulio ženklas Dvyniai, jums patinka būti išgirstiems ir išklausytiems. Tai galioja tiek asmeniniame gyvenime, tiek darbe, taip pat santykiuose. Jei jūsų antroji pusė nebendrauja, judviem nieko gero nesigaus.

Kad rastumėte vidinę ramybę, pasitenkinimą savimi, privalote dirbti. Jei tikslo pasiekti nepavyksta, dirbsite tol, kol įgyvendinsite visus planus. Gali būti, jog vienu metu santykius kursite su daugiu nei vienu žmogumi, nes tik taip galite suprasti, ko iš tikrųjų norite.

Vėžys

Esate labai emocionalus Vėžys, jumyse susikaupę labai daug jausmų. Jums svarbu pasirūpinti kitais, tačiau giliai norite, jog ir jums būtų skiriamas toks pat kiekis dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Net pasibaigus santykiams, jūs esate linkę jų nepamiršti, nes nenorite netekti visko, dėl ko taip sunkiai dirbote, nenorite, kad jums skaudėtų.

Vėžiui svarbūs namai, kuriuose jis galėtų jaustis patogiai bei kurti šeimą.

Liūtas

Liūtui patinka dėmesys, jie nori būti jo centre. Darbe ar santykiuose esate linkęs siekti pripažinimo.

Nors jūs norite, jog visi žinotų, koks ypatingas esate, ne visada bus taip, kaip to trokštate.

Mėgstate linksmintis, esate ištikimas draugas, dosnus. Atminkite, kad žmonės keičiasi, todėl kai kurie jų gali būti neverti net jūsų meilės.

Mergelė

Norite, kad jūsų gyvenimas būtų sudėliotas iki pat smulkiausių detalių. Galbūt tai galioja jūsų spintai, kurioje drabužiai sudėti pagal spalvas ar medžiagas, galbūt idealumo siekiate darbe. Kad ir kaip ten būtų, tai visiškai normalu, bet atminkite, jog tobulumo pasiekti ne visada pavyksta.

REKLAMA

Jūs taip pat be galo laimingas žmogus, kuriam daug džiaugsmo teikia sveikas gyvenimo būdas. Santykiuose esate labai išrankus, tačiau tai nėra blogai tol, kol dėl net menkiausios ydos nurašote jums idealiai tinkantį žmogų.

Svarstyklės

Svarstyklės, jums labai patinka santykiai, todėl visuomet ieškote sau skirtos antrosios pusės. Jūs norite turėti žmogų, su kuriuo galėtumėte užsiimti įvairiomis veiklomis.

Kaip žmogus jūs esate labai draugiškas, dėl to kitiems patinka su jumis bendrauti. Beda ta, jog dėl savo nuolatinio noro sutaikyti žmones, jei nebūsite atsargus, tapsite durų kilimėliu. Kadangi nemėgstate pyktis, ir antrosios pusės ieškote kuo panašesnės į save.

REKLAMA

Skorpionas

Kartais esate labai įsitempęs, jums trūksta pasitikėjimo kitais, tačiau tuo pat metu jūs - labai intuityvus. Žinote, kada žmonės jums meluoja, nemėgstate, kai kiti slepia nuo jūsų paslaptis.

Turite išmokti pasitikėti savo instinktais, kitaip nuolatos atrodys, jog visi aplink jus esantys žmonės nori jus įskaudinti.

Skorpionas mėgsta varžytis, tačiau pasistenkite neperžengti tos plonytės linijos, galinčios pakenkti jūsų santykiams. Jei omenyje turite karjerą, pirmyn.

Šaulys

Jūs siekiate ir norite visko. Trokštate laisvės, norite keliauti po pasaulį ir žinoti kaip įmanoma daugiau. Kai jaučiatės įkalinti savyje, santykiuose ar gyvenime, galite tapti nelaimingas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bendrą gyvenimą kurti patariama su žmogumi, kuris leis jums augti, o ne varžys jus.

Bijote būti teisiamas, tačiau tuo pat metu teisiate kitus. Dažnai įsijungiate į ginčus ar debatus, mėgstate būti teisus ir tai įrodinėti, tačiau atminkite, jog taip bus ne visada.

Ožiaragis

Labiausiai baiminatės to, jog kažkas įvyks ne taip, kaip planavote, todėl mėgstate būti pasiruošęs viskam, bet kartais persistengiate, dėl to galite netekti galimybės išbandyti kažką naujo.

Kalbant apie santykius, kuomet nusprendžiate, jog tai yra jūsų vertas žmogus, esate labai ištikimas. Kadangi mėgstate atsakingumą, pasisaugokite, kad darbe dėl to jūs nebūtumėte išnaudojamas.

REKLAMA

Vandenis

Norite būti išskirtiniu, ieškote vietos, kurioje pritaptumėte. Jūsų dėmesį traukia kitokie nei įprastai žmonės, vietos ir pomėgiai, tačiau net ir tada ieškote pripažinimo.

Jei jums bus uždrausta mėgautis gyvenimu, galite pasijusti atskirti nuo jums brangių žmonių, todėl jums be galo svarbu yra keliauti po pasaulį.

Trokštate stiprių ir ilgaamžių draugysčių bei santykių, todėl, net išblėsus meilei, su buvusia antrąja puse liksite draugais.

Žuvys

Jūs – pats romantiškiausias Zodiakas. Mėgstate mylėti ir būti mylimas, tačiau kai jaučiate, jog jums nesiseka, kažkas su jumis elgiasi nepagarbiai, tampate auka. Norite žinoti atsakymus į visus klausimus. Dėl to dažnai gali kilti nesusipratimų, prasidėti ginčai.

Pasitenkinimą jums teikia kančių nutraukimas ar pagalba kitiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų