REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londone teisiama pora, įtariama ilgas valandas negailestingai tardžiusi pas ją dirbusią vaikų auklę, o paskui nužudžiusi ir sudeginusi jos kūną.

Londone teisiama pora, įtariama ilgas valandas negailestingai tardžiusi pas ją dirbusią vaikų auklę, o paskui nužudžiusi ir sudeginusi jos kūną.

REKLAMA

Apdegusius 21 metų Sophie Lionnet palaikus rugsėjo 20 dieną rado ugniagesių brigada pietvakarių Londone, sode už namo, kuriame nužudytoji rūpinosi dviem poros vaikais.

Auklės nužudymu kaltinami vaikų motina 35 metų Sabrina Kouider (Sabrina Kuider) ir 40 metų jos partneris prancūzas Ouissemas Medouni (Uisemas Meduni) pirmadienį stojo prieš Londono Old Beilio teismą.

Antradienį, antrą bylos nagrinėjimo dieną, teismas išklausė ištraukų iš daugiau nei aštuonių valandų trukmės garso įrašo, kurį tardydama auklę padarė pora.

Vienoje ištraukų girdėti, kaip S. Kouider rėkia ant S. Lionnet.

„Meldžiu Dievo, kad nieko tau nepadaryčiau. Nenoriu susitepti savo rankų“, – sakė ji savo vaikų auklei rugsėjo 11 dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Pora kaltino nuo 2015 gruodžio pas juos dirbusią jauną auklę šnipinėjimu.

Juodai apsirengusi S. Kouider ir tamsiai mėlyną kostiumą vilkintis O. Medouni teisme sėdėjo vienoje salėje su nužudytosios artimaisiais.

REKLAMA

Per tardymus pora kaltino prancūzę susimokius su buvusiu S. Kouider partneriu Marku Waltonu (Marku Voltonu), vienu iš airių popmuzikos grupės „Boyzone“ įkūrėjų.

S.Kouider apkaltino merginą padėjus M. Waltonui patekti į jos šeimos namus ir apsvaiginti bei seksualiai išnaudoti jos šeimos narius.

Iš įrašų matyti, kad pora darė „spaudimą ir nuolat baugino“ savo auką, siekdama priversti S. Lionnet sutikti su moters prasimanymais, sakė prokuroras Rochardas Horwellas (Ričardas Horvelas).

Pirmadienį teismas taip pat išgirdo, kad S. Kouider nepagrįstai buvo apkaltinusi M. Waltoną pedofilija 2015 metais.

Abu kaltinamieji savo kaltę dėl auklės nužudymo neigia.

Tikroji S. Lionnet mirties priežastis yra nežinoma, nes rasti palaikai buvo smarkiai apdegę. Tačiau žinoma, kad merginai buvo lūžęs krūtinkaulis, šonkauliai ir žandikaulis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų